Şimdi Ara

Apple'ın dikkatini çeken Türk yazılım girişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alictus ismi belki pek çoğumuz için bir anlam ifade etmiyor olabilir ama yaptıkları çalışmalar ile yakın gelecekte daha fazla tanınmaları kuvvetle muhtemel. Apple'ın da ilgisini çeken Ankara merkezli bu genç şirketin kuruluş hikayesini ve neler yaptıklarını, şirket kurucularından Ecem Baran anlatıyor.
     
    Bu arada Apple'ın geliştirici ilişkileriyle ilgili son açıklaması şu şekilde;
     
    "Apple, 2008 yılında uygulama devrimini başlattığından beri Avrupa’da 1,4 milyon iş olanağı yaratılmasına yardımcı oldu. Bu işler, Apple’da ve Apple’ın desteklediği geliştiriciler ve şirketlerde yer almakta. Dünya çapında App Store satışlarından elde edilen 36,5 milyar Euro’nun üzerindeki kazancın 10,2 milyar Euro’su Avrupa’daki uygulama geliştiricilere ödendi.

    Türkiye’de de Apple ekosistemi tarafından desteklenen 8000’in üzerinde iOS uygulama geliştiricisi var. Apple’ın inovasyonu ve teknolojisi uygulama geliştiriciler, tasarımcılar, girişimciler ve diğerleri için böyle bir istihdam artışını mümkün kılmakta." 
     
     







  • Yerli yazılım şirketleri geleceğimizi şekillendirecektir. Tebrikler

  • Helal olsun bunuda gördük ya

  • TÜBİT AK şaşırtmadı

  • yaw erdi o fincandan ne istiyorsun rahat bırak sunu dikkat bırakmadın bende :)

  • tebrikler su akar yolunu bulur misali iyi işte alıcısını buluyor.

  • Erdi Bey;

    Bir psikoloğa mı gidersiniz ne yaparsınız bunun çaresi nedir bilmiyorum ama anlatımdaki el kol hareketlerinize bir çare bulun artık.

  • Bırakın adamı ya :) karşısında ilk defa bir bayan ile çekim yapıyor.onun heyecanı var belli ki :))) liseli heyecanı gibi,beni gülümsetti :)))

  • Bu ülkeden bir cacık olmaz biraz kafanız varsa yurt dışına gidin.

  • Geriye tek mesele hassasiyet sorunu yapmayacak kadar kocaman ikon-link vs. ve gecikmeden etkilenmeyecek oyunlara kalıyor.Tabi buna aim assist tarzı yaklaşım ve PR'ını da ekledin mi tamamdır. Airmouse ların ortak problemi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78

    Erdi Bey;

    Bir psikoloğa mı gidersiniz ne yaparsınız bunun çaresi nedir bilmiyorum ama anlatımdaki el kol hareketlerinize bir çare bulun artık.

    Önce senin biraz bilgi sahibi olman lazım.
    Hiç peçe kuça diye birşey duydun mu ?
    Hiç etkin bir konuşma nasıl yapılır hakkında bir bilgin varmı ?
    Beden dilini biliyormusun ? Gereklimi gereksizmi biliyormusun ? Dil ile birlikte kullanılırsa ne olur biliyormusun ?
    Hiçbirini bilmiyorsun o yüzden adama sallıyorsun. Etkili bir konuşma bir sunumun olmazsa olmazlarından biri beden dilidir, kamera karşısında robot gibi durursan konuşma monoton olur ve bir hareketlilik olmadığından izleyici sürekli aynı şeye bakıyormuş hissine kapılır.
    Çünkü kamera hareket etmiyor, açı aynı. Bu yüzden sadece ağız oynama hareketi dışında bir hareket olmazsa o konuşma etkili olamaz.Sonuç olarak izleyici sıkılır,fotoğrafa bakıyormuş hissi yaşar ve büyük ihtimal videoyu sonuna getirmeden kapatır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78

    Erdi Bey;Bir psikoloğa mı gidersiniz ne yaparsınız bunun çaresi nedir bilmiyorum ama anlatımdaki el kol hareketlerinize bir çare bulun artık.


    bu nedir böyle anlamadım, bu bi eleştirimi yoksa hakaretmi burası teknoloji haberleri yapan bir site ve sen haberin içeriği ile ilgili konusacagına erdi bey'in konuşurken vucut dilini kullanmasına takılmışsın bence erdi bey'in vucut dilini kullanmasında aşırı bişey yok her derdini anlatmak isteyen insanın karşı tarafa derdini anlatırken kullandığı mimik ve jestleri kullanıyor dikkat ederseniz ki karşıındaki bayanda bişeyler izahetmek için vucut dilini kullanıyor,eğer erdi bey'in hareketleri size aşırı rahatsız edici geliyorsa herhalde siz hiç bir italyanı konuşuken görmediniz,bence erdi bey'in psikoloğa gitmesi değil bu durumu kendinize sıkıntı ettiğiniz ve kafanıza taktığınız için sizin bir psikoloğa görünmeniz gerekli bence. sağlıklı günler :)





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78

    Erdi Bey;

    Bir psikoloğa mı gidersiniz ne yaparsınız bunun çaresi nedir bilmiyorum ama anlatımdaki el kol hareketlerinize bir çare bulun artık.

    Erasmus Bey;
    Bir psikoloğa mı gidersiniz ne yaparsınız, insanların el kol hareketlerine kafayı takmaya bir çare bulun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "...kullanılan yazılım şirketi..." doğru mu acep? "kurulan" falan olmasın?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.