Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S3 internete sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Tab S3 internete sızdırıldı


    Samsung’un uzun süredir tablet pazarında çok güvendiği ve ısrarla devam ettirdiği serisi olan Galaxy Tab S, üçüncü nesli ile yakın zamanda yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Samsung Galaxy Tab S3 görselleri internete sızmaya başladı.


     


    Super AMOLED ekranı ve ince profili ile beğeni toplayan seri, Samsung’un pazardaki satışlarının önemli bir kısmını teşkil ediyor. Serinin tasarım çizgileri, Galaxy Tab S Pro olarak Windows 10 ekosistemine de aktarılmıştı.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Note 6 tasarımı sızdırıldı

    Geçen yıl ki Galaxy Tab S2 serisinde 8 ve 9.7 inçlik iki model mevcuttu. Bu yıl da aynı stratejinin devam ettirilmesi bekleniyor. Evleaks tarafından sızdırılan görseller ise muhtemelen 8 inçlik modele ait. Super AMOLED ekranı ve ince profili ile beğeni toplayan serinin yeni üyesi de, aynı tasarım çizgilerini devam ettiriyor. Ekrandaki koyu mavi ağırlıklı tema ise Galaxy S7 serisinden miras alınmış.


     


    Galaxy Tab S3 serisinde ne tür özellikler olacağı bilinmiyor ancak 2K çözünürlükte ekran, metal kasa alaşımı, Exynos 8890 yonga seti, 4GB RAM, 8MP çözünürlüğünde LED flaşlı kamera tahmin edilen özellikler arasında. Seri muhtemelen yaz bitmeden piyasada olacak. 


     







  • Tab S, 2. Versiyondan daha iyi bir cihazdı. S3 te S2 den geçiş yapmayı sağlayacak ne gibi farklılıklar olacak merak ediyorum.

  • Alttaki tuşları paint ile yapıştırmışlar galiba baksana aralarındaki boşluklar farklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona 2K ekran koyuyorsan tabletin hakkı 4K olmalı Samsung.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turlar farklı olmuş

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.