Şimdi Ara

Ne almak lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Hayırlı Ramazanlar, Arkadaşlar telefonlarla çok uğraşan biriyim öncelikle. 2 sene önce GM Elite, 3 ay sonrasında Oneplus One, onun 2 ay sonrasında Sony Z2, 1 sene sonrasında Note 5 ve 2 ay kullanıp aldıgım paraya sattiktan sonra da 2 ay kadar Xiaomi Redmi Note 3 kullandım. Suan Oneplus One'a geri döndüm gerek sensörlerin çokluğu gerekse de saf Android olmasıyla beni çok etkiliyor ama sensörlerden rahatsızım şahsen ve bunu da değiştirmek istiyorum. Artık 1000 lira(+100-100) üstünü çok düsünmüyorum(Note 5 tam bir hayalkırıklığı oldu bana), garanti deseniz artık sadece yazıda kaldı. İkinci el temiz üst düzey araştırma yaptıgımda Çinli markalar(ülkemizde satmayan), Apple ve HTC geliyor. HTC neden bu kadar ucuz? Ve bu makinelerin sahteleri pek fazla. Bu sahte/orijinallik nereden anlaşılacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byshakram -- 6 Haziran 2016; 1:59:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • UP

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende G3 yada g4 alma arifesindeydim ama kronik sorunları görünce vazgeçtim. Gm5 plus ve lenova vibe p1 alsam diye düşünürken onlardada sorunlar yaşayanlar olduğunu okuyunca eşiminde kullandığı note 4 yada note 5 mi alsam diye düşünüyordum. Note 4 ithalatçı yada distribütör note 5 ithalatçı garantili olacak. Note 5 ten hangi sorunlardan dolayı vazgeçtiniz bilgi verebişir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serrikoc

    Bende G3 yada g4 alma arifesindeydim ama kronik sorunları görünce vazgeçtim. Gm5 plus ve lenova vibe p1 alsam diye düşünürken onlardada sorunlar yaşayanlar olduğunu okuyunca eşiminde kullandığı note 4 yada note 5 mi alsam diye düşünüyordum. Note 4 ithalatçı yada distribütör note 5 ithalatçı garantili olacak. Note 5 ten hangi sorunlardan dolayı vazgeçtiniz bilgi verebişir misiniz?

    Note 5 aslında iyi telefon ancak benim beklediğimi karşılayamadı. Yaklasık 50-60 tane uygulama-oyun vardı ve çok sık kasma,donma yaşadım halbuki 4 ram var denildi Samsung kendini geliştirdi denildi tam bir hayalkırıklığı oldu bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.