Şimdi Ara

Aracımdaki multimedia'ya app yükle(yeme)me sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüm arkadaşlara selamlar,

    Başlıkta belirtmiş olduğum gibi, aracıma monte ettiğim multimedia'ya navigasyon programı yüklemeye çalışıyorum fakat bir türlü olmuyor. Aletin kendisine iGo navigasyon programı yüklenmiş fakat değşen yollar ve güzergahlardan ötürü güncelleme yapmam gerekiyor. Ekranda güncelleme için verilen siteye girdiğimde ise cihazın marka ve modeli benden isteniyor. Fakat cihazın hiçbir yerinde herhangi bir marka veya amblem yok! Bu yüzden çaresizce farklı bir navigasyon programı yüklemeye koyuldum.

    Navigon ve Sygic denedim. Bir SD karta kurulum dosyasını atarak kurulumu yapıyorum. Kurulumun tamamlandığı uyarısını aldıktan sonra navigasyonu çalıştırdığım anda program açılmadan kapanıyor. Navigon için 'program cihazınıza uygun değil. Biraz para dökülün ve satın alın' gibi bir uyarı geliyor. Sygic'te ise herhangi bir sebep belirtmeden 'bir hata gerçekleşti' diyerek kapanıyor.

    Tabletimde kurulu olan ve sorunsuz olarak çalışan Sygic klasörünü olduğu gibi SD karta atıp aracımdaki multimedia'ya takıversem çalışır mı dersiniz? Veya önerebileceğiniz farklı çözümler var mı?

    Şimdiden teşekkür ediyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyaxeres -- 6 Haziran 2016; 0:08:31 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.