Şimdi Ara

Dünya Yuvarlak mıdır Kulübü (ilk mesaj editlendi, okuyun lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son edit: değerli dostlar, öncelikle gösterdiğiniz ilgiye, olumlu olumsuz tepkilere, eleştirilere teşekkür derim. trol değildim hala da değilim. dünyanın düz olduğu iddiası en başından beri bu fikrin bir sembolüydü. aslında her şey manifestomuzda yazan 2. madde içindi. bu yüzden her şeyi silmeme rağmen o madde kalsın istiyorum. dünyanın yuvarlak olduğu bilgisi emin olun hepimizde var, bende de üyelerde de, bu bilginin doğruluğunu da kabul ediyorum. en baştan beri amacımız alternatif bir doğru üretmek. bir konuda 2 doğrunun olabileceğini kabul edememenizi anlamıyorum. mesela hava 30 derece iken birisi sıcak birisi soğuk derse birinden birini yalancı mı ilan edeceğiz. hava bu kadar ölçülebilir bir şey olmasına rağmen herkeste etkisi farklı. bu örneği beğenmeyebilirsiniz, olabilir, dünyanın düzlüğü ile doğrudan ilgili değil farkındayım, ama bu fikir ta başta dediğim gibi bir semboldü, bu mevzuyu bir şey üzerinden anlatmamız gerekiyor. çok efsane güzel bir örnek bu anlamda. tekrar herkese teşekkür ederim. kulübün fikirlerinin olgunlaşmasında buradaki her mesajın katkısı var. kulüp kapatılmış değildir. açan ben değilim olamam zaten. kulüpte bir sembol. eyvallah...

not:kulübün adında ufak bir revizyona gittim, böyle daha iyi oldu sanki

2. Yaptığınız bütün hesaplar devre dışı, çünkü sizin ön kabullerle oluşturduğunuz bütün sayısal sistemleri de reddediyoruz. Sizin matematiğiniz sizindir. Kendi kurduğunuz sistemlerle kendi sistemlerinizi kanıtlıyorsunuz. Burada sizi takdir ediyorum, tutarlı bir sistem kurmuşsunuz. Zaten bugüne kadar böyle yayılmasının sebebi de bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisiflamingo -- 7 Haziran 2016; 18:44:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kanıt göster ?
  • Lan uzaya cikti adamlar hala neyine düz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk5555

kanıt göster ?

Ufka bak, dümdüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Lan uzaya cikti adamlar hala neyine düz

Nereden biliyorsun çıktıklarını?

Ekle beni kulübe

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Lan uzaya cikti adamlar hala neyine düz

1.fotoğtaflar shoplı olabilir
    2.çıkmamış olabilirler

• Onur üyesi olarak ekle

Ayrıca dünya dönmüyor güneş de sandığımız kadar büyük değil konuma bakabilirsiniz
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116670753&p=1&anchorToGo=116670753#116670753

• karşı gelenleri asmamız lazım. bütün bilimsel çalışmalar durdurulmalı direnenler kılçtan geçirilmeli tek doğru kilise ne derse odur.

• quote:

Orijinalden alıntı: WisdomunMemeUcu

karşı gelenleri asmamız lazım. bütün bilimsel çalışmalar durdurulmalı direnenler kılçtan geçirilmeli tek doğru kilise ne derse odur.

Hayır, böyle bir anlayışa sahip değiliz. bunu zorla değil, tutarlı bir sistem kurarak yapacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisiflamingo -- 5 Haziran 2016; 21:57:21 >
  • Ya dünya yuvarlak olsa uçaklar dümdüz giderken uzaya çıkardı yapmayın ya hala yuvarlaktır diyosunuz.
  • reisiflamingo kullanıcısına yanıt
    hocam maddelerin arasına adaleti yokturu da eklersen ben gelirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom II -- 5 Haziran 2016; 21:58:40 >
  • Kanit olarak izlenebilir

• dünyanın öküzün boynuzunda olduğunu yazmayı unutmuşsun hocam bu çok önemli

edit: videodan cahillik akıyor hele uçaklar uçarken dünya dönüyorsa iniş yapamaz demesi ... metroda zıplayınca da aynı yere inemiyordur bu mallar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernando melo -- 5 Haziran 2016; 22:42:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toriko

Kanit olarak izlenebilir

İki saf video hazirlamis 2 gundur paylasiliyor yok cikanlar oldu bilmem ne.

Felix amcamizin atlayisini canli verdiler tekrar izleyin isterseniz.

• eqle

• Yaz beni de hatta imzamız flan da olsun kuru kuru olmaz böyle.

•  Dünya Yuvarlak mıdır Kulübü (ilk mesaj editlendi, okuyun lütfen)

Dünya düzdür. Sınırları Antarktika'dır. Siz neden sanıyorsunuz ki insanoğlu Mars, Ay gibi yerlere gitmeyi düşünürken hiç Antarktika hakkında araştırmalar yapılmıyor. İşte bu yüzden. Ay ve Mars yalan.

Birleşmiş Milletler logosu dünyanın olduğu şekildir, düz yani. Dünya geoit diyerek insanoğlunu kandırıyorlar.

• reisiflamingo kullanıcısına yanıt
    Üyeleri kalın ve renkli yaz. Başlığı da büyük yaz. İmza da oluştur. Çok yavan oldu böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: A.S.L.A.N

Dünya düzdür. Sınırları Antarktika'dır. Siz neden sanıyorsunuz ki insanoğlu Mars, Ay gibi yerlere gitmeyi düşünürken hiç Antarktika hakkında araştırmalar yapılmıyor. İşte bu yüzden. Ay ve Mars yalan.

Birleşmiş Milletler logosu dünyanın olduğu şekildir, düz yani. Dünya geoit diyerek insanoğlunu kandırıyorlar.

Beklenen açıklama geldi. Kesinlikle katılıyorum hocam.

• Galileo Galilei olarak ekle

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.