Şimdi Ara

Diş fırçalarında kamera dönemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Diş fırçalarında kamera dönemi


    Son yıllarda istatistiksel veriler tutan ve kullanıcılara tavsiyelerde bulunan akıllı diş fırçaları ilgi görmeye başladı. Diş hekimlerinin de tavsiye ettiği akıllı diş fırçaları, şimdi daha da yetenekli hale geliyor. Artık ağzınızın içini kamera ile görebilmeniz mümkün.


     


    Onvi Prophix, diş fırçalama esnasında aynada ağzınızı görebilmek için eğilip bükülmenizin önüne geçmeyi planlıyor. Fırça başının biraz altına yerleştirilen 10MP çözünürlüğünde ve Full HD video kaydı yapan kamera, minik ışığı ile birlikte ağzınızı rahat bir şekilde görebilmenizi sağlıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Kablosuz şarj teknolojisi dizüstüne geliyor

    Artık diş fırçalarken ayna değil uyumlu uygulamaya bakmanız gerekiyor zira canlı olarak kamera akışı ekrana yansıtılıyor. Kullanıcı ayrıca dişlerinde bir problem olduğunu hissederse, bunun fotoğrafını çekerek doktoru ile de paylaşabiliyor. Diş fırçasının baş kısmı ve tutacak kısmı değişebiliyor.


     


    İşinizi bu derece kolaylaştırmak elbette ucuz değil. Onvi Prohpix, 400$ fiyat etiketine sahip ve mevcut akıllı diş fırçalarının yaklaşık olarak iki katı pahalı. Satışına ise önümüzdeki günlerde başlanması bekleniyor.


     


     







  • Bir ihtiyaca cevap verecek bir ürün geliştirip kar edemeyen bir firmanın,olmayan bir ihtiyaç yaratma çabası ile geliştirdiği ürünü görüyoruz bu haberde.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seefoo

    Bir ihtiyaca cevap verecek bir ürün geliştirip kar edemeyen bir firmanın,olmayan bir ihtiyaç yaratma çabası ile geliştirdiği ürünü görüyoruz bu haberde.


    bu gün bir ihtiyaç olduğuna inandığın ürün/hizmetlerin çoğu bu şekilde oluştu. bu ürün de kendine pazar oluşturabilir pekala.

  • Piyasaya yerleştikten sonra,üreten şirket seçeneği artacak ve rekabet ile beraber daha ucuz ürünleri piyasada göreceğiz.Şimdi bize gereksiz gibi gelse de,farklı pencerelerden olaya baktığımızda gayet gerekli.Maddi durumu iyi olan ve diş sağlığı vb. konularda dikkat eden insanlar,özel doktorlarına güncel bilgi verme konusunda bu ürünü tercih edebilir.

  • Uçuyomu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • parası bol olana ihtyaç anlaşılan..

  • Millet parayı harcayacak yer bulamıyor
  • cem yılmaz aklıma geldi.. joistik türkçe anlamı zevk çubuğu ulan millet almış eline zevk çubuğunu oynuyor. aslında türkçe anlamını bilseler eline kimse almaz onu... :) :) :) artık kameralı diş fırsasığlada fantazi yapanlarda olurmu acaba.. :) :) :)

  • Çok paraymis

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.