Şimdi Ara

Ubisoft'un Downgrade Edilen Oyunları Tek Bir Videoda Toplandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
       Ubisoft her ne kadar oyun dünyasına başarılı yapımlar katmış olsa da reklam ve pazarlamadaki izlediği yol her zaman kullanıcılar tarafından oldukça eleştirilen bir konu oldu. Özellikle E3 konferansında sunduğu görsellik ile çıkan oyunun görselliği arasında bazen uçurumlar olabiliyor. 

Youtube üzerinde çeşitli videolar yayınlayan CrowbCat adlı arkadaşımız da bize E3 öncesi bir mesaj vermek istiyor olacak ki Ubisoft'un son zamanlarda downgrade edilen oyunlarını 15 dakikalık bir video altında topladı. 

E3 2016 konferansında da bolca oyun tanıtıp ve birkaç adet sürpriz yapacağını açıklayan Ubisoft umuyoruz ki bu kez bize karşı biraz daha dürüst olur.

Watch_Dogs, The Division, Rainbow Six, Far Cry 4, Far Cry 3'ün E3'te gösterilen ve son hallerinin karşılaştırıldığı videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 

• downgrade yapması hiç hoş bir şey değildi fakat benim için şu da bir gerçek ki witcher3 hariç bu sene en çok ubisoft oyunların da eğlendim rainbow six ve the division bence iyi oyunlardı bence ubisoftun grafik downgraden çok en büyük sorunu içeriği gerçekten kısıtlı olması onun dışın da büyük şirketler için de ubisoft bence bir adım önde

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • gülmekten öldüm ya bazı yerlerde

• Bu Downgrade'lerin konsolların kısıtlı donanımından olduğunu düşünüyorum.Yani bence Ubisoft'un hatası değil Watch Dogs duyurulduğu zaman PS3 ve Xbox 360 vardı.Grafikler onlara göre kısıldı.The Division E3'te duyurulduğu gibi PC platformuna çıkamazmıydı hayli hayli çıkardı.Fakat PS4 ve Xbox One gücü ortada konsollar PC'ninde grafik kalitesini belirliyorlar.Ubisoft'un en büyük hatası berbat optimizasyonu.Benim tepkimi sizinde yaptığınız bi haberde çektiler.Eminim hatırlayanlar olacaktır. "Oyunu oynayamıyorlarsa gidip ekran kartı alsınlar."Demişlerdi o günden bugüne Ubisoft çoğu oyuncu için nefret edilen bir firma oldu.Ama farklı şeyler deneyen tek firma olma özelliğini taşıyor.Ben hatırlamıyorum Eski isimleri kullanmadan oyun yapan başka bir firma geçtiğimiz dönemlerde.Umarız artık yeni konsollar gelir ve CGI'a yakın grafiklerde oyunlar görebiliriz.

• E3 fuarında yeni bir oyun tanıtırlarsa grafiklere asla şaşırmayacağım valla. Ubisoft'un oyunlarına oyun çıkmadan yorum yapmak anlamsız geliyor artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gerçekoyuncu11

downgrade yapması hiç hoş bir şey değildi fakat benim için şu da bir gerçek ki witcher3 hariç bu sene en çok ubisoft oyunların da eğlendim rainbow six ve the division bence iyi oyunlardı bence ubisoftun grafik downgraden çok en büyük sorunu içeriği gerçekten kısıtlı olması onun dışın da büyük şirketler için de ubisoft bence bir adım önde

Division ben de çok oynadım da o videodaki Division ile gerçek arasında dağlar kadar fark var yani, videoda gösterilen harita büyüklüğü gerçeğin 4 katı falan...

• insanları keriz yerine koymuşlar. şimdi tanıtımlardan güvenip nasıl ubisoft oyunu alalım ki?

• quote:

Orjinalden alıntı: Crynet

Bu Downgrade'lerin konsolların kısıtlı donanımından olduğunu düşünüyorum.Yani bence Ubisoft'un hatası değil Watch Dogs duyurulduğu zaman PS3 ve Xbox 360 vardı.Grafikler onlara göre kısıldı.The Division E3'te duyurulduğu gibi PC platformuna çıkamazmıydı hayli hayli çıkardı.Fakat PS4 ve Xbox One gücü ortada konsollar PC'ninde grafik kalitesini belirliyorlar.Ubisoft'un en büyük hatası berbat optimizasyonu.Benim tepkimi sizinde yaptığınız bi haberde çektiler.Eminim hatırlayanlar olacaktır. "Oyunu oynayamıyorlarsa gidip ekran kartı alsınlar."Demişlerdi o günden bugüne Ubisoft çoğu oyuncu için nefret edilen bir firma oldu.Ama farklı şeyler deneyen tek firma olma özelliğini taşıyor.Ben hatırlamıyorum Eski isimleri kullanmadan oyun yapan başka bir firma geçtiğimiz dönemlerde.Umarız artık yeni konsollar gelir ve CGI'a yakın grafiklerde oyunlar görebiliriz.

güldürme beni bence uncharted 4 bak ..

• E3 Fragmanın da gösterilen hiçbir aksiyon downgrade yiyen oyunda yok. Yani bildiğin fragmana ayrı oyun, downgrade yiyen oyuna ayrı oyun geliştirmişler.

• quote:

Orjinalden alıntı: JiggySaw

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: gerçekoyuncu11

downgrade yapması hiç hoş bir şey değildi fakat benim için şu da bir gerçek ki witcher3 hariç bu sene en çok ubisoft oyunların da eğlendim rainbow six ve the division bence iyi oyunlardı bence ubisoftun grafik downgraden çok en büyük sorunu içeriği gerçekten kısıtlı olması onun dışın da büyük şirketler için de ubisoft bence bir adım önde</blockquote>

Division ben de çok oynadım da o videodaki Division ile gerçek arasında dağlar kadar fark var yani, videoda gösterilen harita büyüklüğü gerçeğin 4 katı falan...

Ne demek istedin anlamadım açıkçası ben de downgrade yapılmadı demedim ki fakat oyun 4 kişi arkadaş grubun varsa çok zevkli bir oyun bence

• quote:

Orjinalden alıntı: Crynet

Bu Downgrade'lerin konsolların kısıtlı donanımından olduğunu düşünüyorum.Yani bence Ubisoft'un hatası değil Watch Dogs duyurulduğu zaman PS3 ve Xbox 360 vardı.Grafikler onlara göre kısıldı.The Division E3'te duyurulduğu gibi PC platformuna çıkamazmıydı hayli hayli çıkardı.Fakat PS4 ve Xbox One gücü ortada konsollar PC'ninde grafik kalitesini belirliyorlar.Ubisoft'un en büyük hatası berbat optimizasyonu.Benim tepkimi sizinde yaptığınız bi haberde çektiler.Eminim hatırlayanlar olacaktır. "Oyunu oynayamıyorlarsa gidip ekran kartı alsınlar."Demişlerdi o günden bugüne Ubisoft çoğu oyuncu için nefret edilen bir firma oldu.Ama farklı şeyler deneyen tek firma olma özelliğini taşıyor.Ben hatırlamıyorum Eski isimleri kullanmadan oyun yapan başka bir firma geçtiğimiz dönemlerde.Umarız artık yeni konsollar gelir ve CGI'a yakın grafiklerde oyunlar görebiliriz.

Bence ubisofttan nefret edilmenin sebebi "Oyunu oynayamıyorlarsa gidip ekran kartı alsınlar." açıklaması olamaz. Çünkü normal birşey söylüyor ve doğru söylüyor. Kimse bu söze kızıpta "sen hariç" ubisofttan nefret etmez. Ben etmem mesela. Benim etme sebebim downgrade yapması ve AC serisine odaklanıp PoP oyununu yok sayması. Çoğu oyuncuda bundan nefret ediyodur diye düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: gerçekoyuncu11

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: JiggySaw

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: gerçekoyuncu11

downgrade yapması hiç hoş bir şey değildi fakat benim için şu da bir gerçek ki witcher3 hariç bu sene en çok ubisoft oyunların da eğlendim rainbow six ve the division bence iyi oyunlardı bence ubisoftun grafik downgraden çok en büyük sorunu içeriği gerçekten kısıtlı olması onun dışın da büyük şirketler için de ubisoft bence bir adım önde</blockquote>

Division ben de çok oynadım da o videodaki Division ile gerçek arasında dağlar kadar fark var yani, videoda gösterilen harita büyüklüğü gerçeğin 4 katı falan...</blockquote>

Ne demek istedin anlamadım açıkçası ben de downgrade yapılmadı demedim ki fakat oyun 4 kişi arkadaş grubun varsa çok zevkli bir oyun bence

Mesele sadece grafik downgrade i değil diyorum, oyun bildiğin bambaşka bir şey olarak çıktı.

• The Division yaptığım son hata olacak. Bu seneki E3 fuarında muhtemelen Watch Dogs 2 ile aynı şeyi yapacaklar.

Ne demişti Kasımpaşalı Cumhurbaşkanımız. "Delikanlı Olun, Ciğerimi Yiyin". Gösterdiğin şekilde çıkaramayacaksan hiç çıkarma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 5 Haziran 2016; 16:10:32 >
  • beklentiyi yüksek tutmasalar hoş oyun yapıyorlar oynarken sıkmadan bitirebiliyorum umarım artık akıllanmışlardır.

• Adamlar bildigin baska birsey koymuslar onumuze. Hic bu kadar fark oldugunu farketmemistim. Gosterdikleri Watch Dogs neymis oyle ya. Oyle gelseymis evsane olurmus.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaptanKenway

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Crynet

Bu Downgrade'lerin konsolların kısıtlı donanımından olduğunu düşünüyorum.Yani bence Ubisoft'un hatası değil Watch Dogs duyurulduğu zaman PS3 ve Xbox 360 vardı.Grafikler onlara göre kısıldı.The Division E3'te duyurulduğu gibi PC platformuna çıkamazmıydı hayli hayli çıkardı.Fakat PS4 ve Xbox One gücü ortada konsollar PC'ninde grafik kalitesini belirliyorlar.Ubisoft'un en büyük hatası berbat optimizasyonu.Benim tepkimi sizinde yaptığınız bi haberde çektiler.Eminim hatırlayanlar olacaktır. "Oyunu oynayamıyorlarsa gidip ekran kartı alsınlar."Demişlerdi o günden bugüne Ubisoft çoğu oyuncu için nefret edilen bir firma oldu.Ama farklı şeyler deneyen tek firma olma özelliğini taşıyor.Ben hatırlamıyorum Eski isimleri kullanmadan oyun yapan başka bir firma geçtiğimiz dönemlerde.Umarız artık yeni konsollar gelir ve CGI'a yakın grafiklerde oyunlar görebiliriz.</blockquote>

Bence ubisofttan nefret edilmenin sebebi "Oyunu oynayamıyorlarsa gidip ekran kartı alsınlar." açıklaması olamaz. Çünkü normal birşey söylüyor ve doğru söylüyor. Kimse bu söze kızıpta "sen hariç" ubisofttan nefret etmez. Ben etmem mesela. Benim etme sebebim downgrade yapması ve AC serisine odaklanıp PoP oyununu yok sayması. Çoğu oyuncuda bundan nefret ediyodur diye düşünüyorum.

Ubisoft'un yapamadığı optimizasyon için her çıkardığı oyuna ekran kartı alıcak bütçeniz varsa buyrun.

• Grafik olarak downgrade etseler yine iyi, adamlar animasyonlardan da kısmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JiggySaw

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: JiggySaw

Division ben de çok oynadım da o videodaki Division ile gerçek arasında dağlar kadar fark var yani, videoda gösterilen harita büyüklüğü gerçeğin 4 katı falan...</blockquote>

Ne demek istedin anlamadım açıkçası ben de downgrade yapılmadı demedim ki fakat oyun 4 kişi arkadaş grubun varsa çok zevkli bir oyun bence</blockquote>

Mesele sadece grafik downgrade i değil diyorum, oyun bildiğin bambaşka bir şey olarak çıktı.

ben zevki mi alıyorum sonuçta oyun için de bence en önemli şey budur benim için downgrade işini sadece ubisoftun yapmadığını da bu süreçte bir çok kez şahit olduk yani artık bu işinde açıkçası suyunun çıktığını düşünüyorum durmadan ne zaman bir ubisioft haberi görünce downgrade haberine dem vurulmasının abartıldığı düşüncesindeyim sonuçta kimse kimseye de zorla ürün satmıyor beklersin oyun çıkınca bakarsın beklentini karşılıyorsa alırsın karşılamıyorsa almassın bu kadar basit bir durum bunun üzerine de saatlerce tartışmanın saçmalık olduğunu düşünüyorum zaten bu downgrad tepkileri gerçekleri yansıtsaydı ubisoft bu gün kepenkleri indirmeliydi demek ki sonuçta insanlar sinirlense de alıyorlar buda adamların pazarlama stratejilerinde ki doğruyu gösteriyor örneğin siz de almışsınız anladım kadar oyun çıktığın da downgrade veya haritanın gösterildiğin den küçük olduğunu bilmiyormuydunuz ? Zaten adamlar açık beta yaptı kapalı betası keyleri 1 dolara satıldı divisionın satışından da gayet memnunlar.

• ps4 ün gücü ortada diyen kardeşim, uncharted 4 bir hırsızın sonu diye bir oyun çıktı biliyormusun bilmem. bak bakalim konsolun gücü nasılmış

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • videoya farcrylar hariç katılmamak elde değil

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.