Şimdi Ara

Güvenli olması gereken yazılımlar açıklardan para mı kazanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güvenli olması gereken yazılımlar açıklardan para mı kazanıyor?


    İnternet üzerinden reklam gösterimleri, son 10 yıldır devasa gelirlere ulaşan bir sektör haline geldi. Sadece Google’ın yıllık olarak çevrimiçi reklamlardan 40-50 milyar dolar gelir elde ettiği düşünüldüğünde, pastanın büyüklüğü de anlaşılıyor. Peki bu kadar büyük gelir pastası şirketleri doğru olmayan davranışlara itebiliyor mu? Bunun cevabı evet.


     


    Kee Pass adındaki ücretsiz şifre yönetim uygulamasını mercek altına alan bazı kullanıcılar, güncelleme kontrolü esnasında şifrelenmemiş HTTP istekleri yapıldığını fark etmiş. Herhangi bir kötü niyetli kişinin kolayca kırabileceği bu kanalı, bizzat kullanıcılar da test etmiş ve bilgisayara izinsiz erişim sağlamayı başarmış.


     


    Araştırma biraz daha derinlere indiğinde, bu şifrelenmemiş yapının aslında reklamlarla ilişkisi olduğu ortaya çıkmış. Mevcut son sürüme kadar halen şifrelenmemiş bir şekilde bulunan bu yapı, reklam gösterimleri için kullanılıyor. Bu yüzden de, geliştirici açığı kapatamıyor ya da kapatmak istemiyor.


     


    Ayrıca Bkz.İki kardeşin hikayesi mobilde

    Uygulamanın geliştiricisi Dominik Reichl ise, mümkün olan en kısa sürede iletişimi şifreleme yoluna gideceğini ve hali hazırda güncellemenin imzalanmış güvenilir paketler halinde kullanıcılara ulaştığını belirtiyor. Yani aslında, reklam gösterimleri için daha farklı bir yol bulduğunda, açığı kapatacağını ifade etmiş oluyor.


     


    Kee Pass sadece bir örnek ve güvenli olması gereken yazılımların, reklam kanalını açık tutmak adına şifrelenmemiş web trafiği üzerinden yürümesi çok da doğru değil. Acaba daha başka hangi güvenlik odaklı yazılımlar bu tarz yollar izliyor asıl önemli olan konu bu. 


     







  • Şu haberleri daha kısa yazsanız fena olmaz. Key Pass uygulaması verileri http olarak şifrelenmiş şekilde gönderiyor ve bunu da reklam için kullanıyor. Uygulamanın geliştiricisi Dominik Reichl bu açığı en kısa zamanda kapatacağını söylemiş. Bunu 5 paragrafa uzatmanın anlamı yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt

    Şu haberleri daha kısa yazsanız fena olmaz. Key Pass uygulaması verileri http olarak şifrelenmiş şekilde gönderiyor ve bunu da reklam için kullanıyor. Uygulamanın geliştiricisi Dominik Reichl bu açığı en kısa zamanda kapatacağını söylemiş. Bunu 5 paragrafa uzatmanın anlamı yok.

    Maksat site dolu gözüksün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Sadece Google" demek çok mantıklı değil bence. sonuçta google domine ediyor zaten bu sektörü.

  • Çok beğendiğim bir programdı ama cidden böyle bir şey beklemiyordum. Bu arada programda reklam gösterimi yok ki. Burada anlatılmak istenen olayı anlamadım.

  • Evet

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcı için iyi program, ticari olarak kötü program. Kullanıcı için kötü program, ticari olarak iyi program.

  • Para kazanmak artık çok kolay hemen bu eğitim kitini al ve yatarak para kazan
    ParaTube Sistemi nedir neye yarıyor?

    Bu sistemin en güzel tarafı ister yurtdışı affiliate (satış ortaklığı) ister Xticaret affiliate istersen de kendi ürün ve hizmetlerini pazarlamada kullanabilecek olman. Yani ParaTube sistemi sadece biz satış ortaklarına değil ürün ve hizmetlerini müşterilerle buluşturmaya çalışan firmalara da inanılmaz bir yöntem sağlıyor. Bence youtube dan para kazanma konusunda en etkili sistem. Hem bu videoları Google da ilk sayfaya getirmeyi sağladığı için reklamlarla da para kazanma yolunu seçebilirsin illa bişey satman da gerekmez. Videoları ilk izlediğimde ne kadar basit bir yöntemmiş buna mı para verdim diye düşündüm bir an ancak oldukça karmaşık bir işi Musa Bey öyle güzel ve basite indirgeyerek anlatmıştı ki bunu ancak tüm videoları izleyip bitirdiğimde anlayabilmiştim. Heyecanla ilk videomu youtube a yükledikten sonra 15 dakikada google ilk sayfada olduğunu gördüğümde heycandan yerimde duramadım gecenin bir yarısı. Eğitimi izlediğinizde kafanızda öyle şimşekler çakacak ki ParaTube Resmi Satış sayfasında belirtildiği kadar iddialı bir yöntem olduğunu hemen farkedeceksiniz. Ben gerçekten de Musa Beye 2015 in başlarında bizi böyle bir metotla tanıştırdığı için yeniden teşekkür etmek istiyorum. ParaTube sayesinde şu anda clickbankta da istediğim ürünlerin reklamlarını ücretsiz yapabiliyorum :). Çok gecikmeden bu seti indirimli fiyattan almanı öneririm çünki kısa bir süre sonra 149 tl ye dah asonra da 249 tl den satışı devam edeceği söylendi ki aynı programı yurtdışında almak için 249 dolar ödemek zorunda kalıyorsun üstleik de bu kadar destek almadan. Hiç zaman kaybetmeden bu yılın en iyi eğitim setine hemen BURDAN İNDİRİMLİ SAHİP OL.
    http://tinyurl.com/zkgkfew?





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.