Şimdi Ara

1000 tl ve altı bisiklet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkdaşlar konuda da yazdığım üzere 1000 tl ve aşağısı bisiklet arıyorum şehirde bineceğim yarış-dağ farketmez iyi olsun yeter



  • SALCANO NG 650 EN KOTU MD AL

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • salcano cityfun modeli nasıl iyi mi ? salcano 650 yada 750 düşüncelerim arasında
  • carraro 224 sportive
  • şehirde bineceksen şehir bisikleti almalısın, dağ bisikleti alıp boşyere kendini yorma
  • Black_arrow kullanıcısına yanıt
    asfaltta binecekseniz eğer o zaman sabit maşalı şehir bisikleti önerilir. Carraro öneren arkadaşa katılıyorum (marka seçimine model değil). Carraro salcano'dan daha iyi bir bisiklettir bence hele yeni başlıyor ve bisikletten pek anlamıyorsanız.

    Kişisel olarak bunu öneririm ben klasik görünümlü bisiklet severim;

    http://carrarobisiklet.com/sehir-bisikletleri/28-carraro-702-grande-erkek-sehir-21-v-vb/

    ama yok bu ne derseniz saygı duyarım elbette, o zaman ya bu;

    http://carrarobisiklet.com/sehir-bisikletleri/28-carraro-sportive-323-erkek-sehir-24-v-vb/ (1.017 tl)

    yok amortisör olsun derseniz (asfalt için hiç önermem boşuna gücünüzü yer, kilitli dediğine bakmayın kilit mekanizmasında hala 1-2 cm. yaylanır bu da gücünüzü emmek için yeter)

    http://carrarobisiklet.com/sehir-bisikletleri/28-carraro-sportive-220-erkek-sehir-21-v-vb/ (972 tl)




  • ptahba kullanıcısına yanıt
    carraro salcanodan daha iyi diyorsunuz ama bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Ekipman olarak incelediğimizde city sport 40 v modeli sportive 224 ten ucuz olmasına rağmen (150tl fark var) üzerindeki ekipmanlar daha üst seviyede. Kadro olarak salcanodan sıkıntı yaşayan görmedim.Okuduğum yorumlara dayanarak söylüyorum tabi bunları. Yani sırf isim olarak carraro daha iyi demek çok manasız bunu birçok yerde gördüm sebep soruyorum cevap yok.iyi tamam iyide neden iyi bunu açıklamadıktan sonra yazdığınız mesajın bir mantığı yok. Ben bu iki model arasında kaldım gittim iki modeli de bayide inceledim carraronun daha kaliteli olmasını bekliyordum ama ne tasarım olarak ne malzeme olarak öyle övülecek bir tarafı yok. Bayideki personel bile carraro daha iyi dedi delirmemek elde değil :D Neden iyi diyorum daha kaliteli diyor.
    Biri beni aydınlatsın bu konuda lütfen rica ediyorum.
  • rmdy kullanıcısına yanıt
    Salcano kadrosu ile sorun yaşamazsınız (gerçi kadrosunu Koreli görece ufak bir üreticiden alır (axman) carraro ise yanılmıyorsam tayvanlı hodaka şirketinden. İki bisiklette de yerlilik namına tek şey burada monte edilmeleridir o kadar. Peki o zaman neden salcano alınmaz? el cevap Deneyim!

    Salcano servisleri genelde gerçekten adamı bezdirir, yine genelde montaj kaliteleri pek iyi değildir. Ha derseniz ki ben bisikletten anlarım tamiri elimden gelir o zaman alın. Örneğin ben ön ve arka arttırıcı, fren ayarları, lastik tamiri, viteslerin tellerinin sökülüp takılmasından hep anlarım? Neden anlarım biliyormusunuz çünkü ilk bisikletim Salcanodur ondan (City Fun V60) Ama hala ikinci bisikletim olarak bana hizmet veriyor o da ayrı. Carraro ise forumlar genelinde okuduğunuzda (özellikle çok daha pro. kullanıcıların olduğu bisiklet forumda, çok daha fazla memnuniyete sahip, bence daha çekici bisiklet modellerine sahip (bu zevk meselesi), kesinlikle montaj kalitesi daha yüksek, bahsettiğiniz ekipman farkı sanıyorum vitesleri ile ilgili ama o seviyelerde fiyat farkı azdır ama en basitinden giriş seviyesi bile olsa carraro salcanoya göre daha iyi lastik takar bisikletlerine.

    Şunu diyebilirsiniz servis şans işi doğrudur ama salcano servisleri hakkında ve daha sonraki garanti süreçleri hakkında çok şikayetlere sahiptir lütfen google da bir arama yapıp genel fikir sahibi olun.




  • yaklaşık 1 ay kadar önce fazla bir araştırma yapmadan (hatta hiç yapmadan) carraro sportive 220 aldım ve memnunum. alırken disk fren almak istemedim....kilomda +100



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real pagan -- 8 Haziran 2016; 11:15:50 >
  • kron xc 300 aldım 1000 tl ye konu kilit
  • ptahba kullanıcısına yanıt
    Çok önyargılı yaklaşmamak lazım.Kötü yorum ararsak carraro ile ilgili de çok şikayet bulunur.Sadece vites farkı değil sportive 224 te cts lastik mevcut, salcano cs 40 ta continental plus. Tüm farkları yazmayayım merak edenler karşılaştırsın sadece marka diye düşük özelliklere fazla para ödemek pek mantıklı değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.