Şimdi Ara

Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
78
Favori
80.971
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eceylem

    1000dk 1000sms 5gb olan tarifeyi 27 tl ye kabul ettim. bu konuyu açana çok teşekkürler

    uyguladıgınız yöntemi de yazsanız
  • 1000dk 1000sms
    4gb 25
    5gb 27
    6gb 30 lira öneriyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.fth

    Denemekte fayda var hocam.

    Öncesinde de kamu tarifesindeydiniz değil mi?

    Bir de %35 indirim şans işi. Çoğu kişiye 10-15 veriyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet sazan gibi atlamış

    Zaten kendi sitelerinde bu tarifeler var. Ben 4gb 25tl lik tarifeyi kullanıyorum 4-5 aydır mesela. 5tl daha versem 6gb olacak ama zaten bu tarifede de 2gb'ı internetim bitince 7tl'ye alabiliyorum. Ayrıca geceleri kullanmak içinde ekstra 2gb internet var.

    Bunların dışında yüzde 20'lik ekstra indirimleri olabiliyor. Sizin alabileceğiniz en fazla yeni müşterilere gelen tekliflerin aynısı olabilir . Ben bunlara hiç girmiyorum mezarcı gibi ama zaten diğer operatörler daha iyi bir teklif yapınca ona geçiyorum.

    Bir de burada yok tehdit ettim yok kızdım gibi yorumları okuyunca gülüyorum. Adam zaten senden aldığı 25tl ile zengin olmuyor. Adam senden anca maliyeti karşılıyodur yani seni elinde tutabilmek için kıvranmıyor önemli olan yağlı müşterileri elinde tutabilmek.
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    faturalıdan faturasıza geçmek istiyorum dedim. sebebini sorduğunda ,nternet paketinin yetersiz olması dedim. oda bakalım size uygun ne var deyip bunu sundu.ama eişim kaç defa aramasına rağmen bu indirimi alamadı. kayıt açtırdı beni referans göstererek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: narec

    8gb kamu mega ekstrayi 33tl 58kurusa aldim. Tesekkur ederim

    hocam süreci anlatırımısınız nasıl oldu
    bana 39 tl ye bıraktılar kabul etmedim.
  • birde bi kaç gün içinde arayıp kontorluye geçecem diye kayıt bırakan arkadaşları arayıp dönüş yaptılar mı teklif verdiler mi.
  • lovekrand kullanıcısına yanıt
    Sazan gibi atlayanlar diye bahsettiginiz kisiler ayni tarifeye fazla para verenler oluyor.sizin bahsettikleriniz hangileri bilmiyorum ama tasima haric en avantajli tarifeler suanda konuda gecen tarifeler ve bahsedilen fiyatlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.fth kullanıcısına yanıt
    Ben de yazım onu. Şu anda türk telekom herkese yeni gelenlere verilen tarifeleri veriyor ama başka operatörlerde de benzer tarifeler var. Operatör değiştirmek bu zahmeti çekmekten daha iyidir.
  • Arkadaşlar öncelikle herkesin sorusuna cevap veremiyorum. Baya bir faydalanan olmuş galiba. Rica ederim arkadaşlar.

    Ben bu teklifi başta kabul etmeyecektim. Araştırıp öyle bakayım dedim adama beni aradıklarında. Adam dedi "bu hat özel indirim hattımız, bunlara web sitemizden geçemezsiniz". O yüzden ben de kabul ettim. Ortada sazan avi'lik bir durum yok. Bilmeyen arkadaşlar olabilir. Faturalılar normalde bu tarifeye geçemiyor. Bu geçişin bir yolu. Sazan avi diyen arkadaşın dediği gibi tehdit mevzusu değil. Sistematik çalışıyorlar zaten.

    @lovekrand
  • Ttlkom kullanmayin arkadaslar. Isterlerse bes liraya sinirsiz internet versinler. Bir aydir daglik bir bolgeddyim. Adam turkcellden vodafonedan video izliyor benim avea E bile cekmiyor. Cohaz taahhutum olmasina ragmen hattimi iptal ettirdim turkcel platinumaa gectim. Cok Para veriyorsak da ise yariyor en azindan. Ttlkomda paranizi direk cope atiyorsunuz. Burada bir aydir internete giremiyor olmama ragmen paketimdeki internet bitti diye mesaj geldi bir de. Cildirdim resmen.

    Doguda, yani bulundugum yerde bir muhendisle tanistim. Hem vodafone hem de aveanin baz istasyonlarina bakiyormus adam. Niye cekmiyo bu avea dedim. O adam bile kullanmami tavsiye etmedi. Cekmiyor abi baska aciklamasi yok diyo adam. Ben de gaza gelip kapattirdim. Yaptiklari Teklifleri degerlendirmedim bile. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce arandım 25 tl 4 gb indirimi kabul ettim. Zaten 2 gb extra neyim bar yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24tl'ye 1000dk 1000sms 6gb net aldım Yazan arkadaşa teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar talep olusturuldum dedikten daha sonra telefona mesaj geliyormu su numarali twkip nosuyla isleminiz inceleniyor gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryuji_Yamazaki kullanıcısına yanıt
    Iki hattim var. Faturasiza geçmek için oluşturduğum talep için mesaj gelmedi. Gelmemesinin sebebi taahhütünün bitmiş olabilecegi diye tahmin ediyorum. İkinci hattımın taahhütü bitmemişti mesaj geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Buradaki tarifelerden mevcut faturalı müşteriler de yararlanabiliyor mu yoksa faturasızdan faturalıya geçenler için mi? Faturalı taahhütüm 31.03.2016da başlamış ben de yararlanabilir miyim mevcut tarifem burdakilere göre pahalı ve 4 gb internet yetersiz geliyor bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim hem telefon taahhütüm var hem de tarife. aradım iptal ettirmek istediğimi söyledim. sebebini sordu yüksek fatura bedeli dedim %15 indiriminiz var %10 daha yapalım %25 olsun dedi. yok istemiyorum kapatalım dedim. sonra cayma bedeli olarak 1800 lira yansır son faturanıza dedi. sıkıntı olmaz öderim nakit olarak dedim ahahah :) cidden öderim, sıkıldım zaten kapatırsa kapatsınlar. aylık telefon, tarife vs 170 lira ödüyorum.
  • Talep olusturdum, 65 liraya 8 gb 1500 1500 lük tarife onerdiler kabul etmedim tabiki. Hic bir sekilde yardımcı olmadılar ayrıca taahut ve ceza bedelleri toplam 200 lira civarında odemem olacak. Ondan oncede 160 lira fatura, ondan bi once 120 lira. Tt firmasımı

    Numaram özel numara ve benim adıma deil bu yuzden hattımı taşıyamıyorumda malesef. Acaba hattı kapattırsam tekrardan aynı numarayı alabiliyor muyum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bgs0 kullanıcısına yanıt
    üstüne devrettirsene hattı üstad?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 haziran sabah 10:15 faturasıza geçmek için m.h talep oluşturttum. . Bugün Sabah 9 gibi aradılar 6gb 1000 dk 1000 sms 30 tl dedi bende kabul ettim. Ek bi indirim olur mu bilmem dahada . Yani geri vites atmayın illaki dönuyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.