Şimdi Ara

HTC 10 - S7 (Fiyat düşmesine bağlı olarak LG g5)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sizce bu telefonlardan hangisi almalıyım lg g5 2100 lira civarına düşerse almayı düşünüyorum yaklaşık 1 2 ay sonra alacağım telefonu o yüzden zamanım var, fiyat düşmesini bekleyebilirim bir de s7 note 6 cıkınca 2500 lira civarına iner mi? Veya aradaki fiyat farkına bakmayıp HTC 10 mu almalıyım? Siz olsanız napardınız? Sebepleriyle birlikte yazarsanız sevinirim, iyi forumlar.



  • TekilBey kullanıcısına yanıt
    zamanınız varsa note 6 bekleyin zenfone 3 deluxe de bakın fiyatı rakiplerine göre epey uygun olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Selim_1905

    zamanınız varsa note 6 bekleyin zenfone 3 deluxe de bakın fiyatı rakiplerine göre epey uygun olacak


    ikisi de ekran boyutu olarak çok büyük cihazlar benim için
  • HTC 10 gerek kutu gerek teknik içeriğiyle içlerinde en dolu cihaz olduğu için onu tercih ederdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC 10 fiyat olarak pahalı olsa bile s7 den çok daha iyi bir telefon. S7 daha kibar bir görünüme sahip kusura bakmayın ama samsunga 2500 vermek hiç akıl karı bir iş değil. Android te en az değer kaybını htc en fazla değer kaybınıda Lg yaşatır. Bunları bir kenara yazarak htc 10 u bu üçlü arasından 1.sıraya yazmanızı öneririm. Zenfone3 Deluxe de ekimde gelecekmiş onuda listenize ekleyin bence.
    https://www.youtube.com/watch?v=tS3NLCPK4NI linki izledikten sonra s7 ile htc 10 arasındaki dayanıklılık kalitesini daha iyi anlamış olursunuz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyram -- 6 Haziran 2016; 12:01:12 >
  • Samsungun s7lerde kullanmış olduğu ekran kartı başka hiçbir cihazda şuanda yok ve yeni gelen makinelerde de (note 6 hariç) muhtelemelen görmeyeceğiz. Ben olsam Samsunga her ne kadar donuyor kasıyor denilse de s7 alırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byshakram

    Samsungun s7lerde kullanmış olduğu ekran kartı başka hiçbir cihazda şuanda yok ve yeni gelen makinelerde de (note 6 hariç) muhtelemelen görmeyeceğiz. Ben olsam Samsunga her ne kadar donuyor kasıyor denilse de s7 alırdım.

    Ekran kartından kastın eğer GPU ise yanlış bilgi veriyorsun. Zira Adreno 530 grafik performansında Mali-T880 MP12'ye fark atıyor. Önceliği oyun olan biri ya G5'i ya da 10'u tercih eder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Notebookcheck sitesinden bakarak söyledim ben, telefonları kullanmıyorum yanlış da olabilir tabii ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fbyram

    HTC 10 fiyat olarak pahalı olsa bile s7 den çok daha iyi bir telefon. S7 daha kibar bir görünüme sahip kusura bakmayın ama samsunga 2500 vermek hiç akıl karı bir iş değil. Android te en az değer kaybını htc en fazla değer kaybınıda Lg yaşatır. Bunları bir kenara yazarak htc 10 u bu üçlü arasından 1.sıraya yazmanızı öneririm. Zenfone3 Deluxe de ekimde gelecekmiş onuda listenize ekleyin bence.
    https://www.youtube.com/watch?v=tS3NLCPK4NI linki izledikten sonra s7 ile htc 10 arasındaki dayanıklılık kalitesini daha iyi anlamış olursunuz...


    çok sağolun benım htcden korkum ekran parlaklıgı az oldugu halde ıps oldugu ıcın s7 den az batarya süresi veriyor
  • note 5 ile htc 10 arasında ne kadar boyut farkı vardır?
  • TekilBey kullanıcısına yanıt
    HTC 10: 145.9 x 71.9 x 9 mm
    Note 5: 153.2 x 76.1 x 7.6 mm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 2ay bekle yeni galaxy note cihazını al LG çok kolay fiyatı düşüyor Ayrıca ben tasarımı çok beğenmedim Bana general mobile telefonlarını anımsatıyor Htc 10'u ise göremedim bi türlü gelmiyor bizim avmlere Htc ülkemize önem vermiyor Cihazları hem gereksiz pahalı hem de geç sürüyor piyasaya bizde Bu sebeple olumsuz bir algısı var bende Yine de 10 güzel cihaz Sanırım aynı fiyat olsalar 10 alırdım (şuan note 5 kullanıyorum ve memnunum değişimi seviyorum Bu sebeple 10 alırdım) Bu arada 2.el fiyatı konusunda en iyi htc denmiş katılmıyorum S6 bildiğim kadarıyla m9dan birkaç ay önce çıktı ve buna rağmen daha m9dan daha fazla 2.elleri (bkz. Sahibinden) M7 güzeldi ama m8 m9 m9+ balon olup patladılar tutulmadılar Haliyle fiyatlar çok çabuk düştü Bu durum 10da değişecek mi bilemiyorum Toparlamak gerekirse fazladan bi 200-300 vermek sorun değilse 10 al; sorunsa s7 al ama ben olsam bi yeni note'u beklerdim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • paralel ithalat s7 alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.