Şimdi Ara

Captain Marvel'in başrolü Brie Larson olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Captain Marvel'in başrolü Brie Larson olabilir
    Çizgi roman devi Marvel, 2008 yılında çıkan Iron Man ile temellerini attığı sinematik evrenini son yıllarda çıkan filmler ile iyice genişletti. Guardians of the Galaxy veya Ant-Man gibi daha az popüler olan çizgi romanlar da beyaz perdeye taşındı. Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı ile 13 filme ulaşan Marvel sinematik evreninin en büyük eksikliği ise kadın kahraman etrafında dönen bir film içermemesi oldu.
     
     Kendi sinematik evrenini kurmaya başlayan DC, henüz ilk filmlerinden birini Wonder Woman'a ayırırken, Marvel'in bugüne kadar beyaz perdeye taşıdığı en kayda değer kadın kahraman, yan karakterlerden biri olarak karşımıza çıkan Black Widow oldu. Bu durum yüzünden sık sık eleştirilen Marvel, nihayet sinematik evreninn 3.evresinde bir kadın kahraman filmi çekecek. Bu önemli görevi üstlenecek karakter ise, Marvel'in en sevilen kahramanlarından biri olan Captain Marvel olacak.
     
    2019 yılında vizyona girecek Captain Marvel filmi için hazırlıklar bir süredir devam ediyor. Karaktere beyaz perdede hayat verecek genç bir oyuncu için arayışta olan Marvel, sonunda aradığı ismi bulmuş gibi görünüyor. Bugüne kadar Emily Blunt, Olivia Wilde, Katheryn Winnick ve Rebecca Ferguson gibi isimlerle anılan Captain Marvel rolünü üstlenmesi için Brie Larson ile görüşmelere başlandı.
     Captain Marvel'in başrolü Brie Larson olabilir
    Hollywood'un en parlak genç oyuncuları arasında yer alan Brie Larson; Short Term 12'deki müthiş performansı ile adını duyurduktan sonra, geçtiğimiz yıl Room ile en iyi kadın oyuncu Oscar'ını da kazanarak Hollywood'un aranan yıldızları arasına girdi. Emily Blunt ve Katheryn Winnick (Vikings) gibi isimler de rol için oldukça uygun adaylar olsa da, Marvel'in Larson seçimine itiraz etmek pek mümkün değil. Room ile sinemaseverleri kendine hayran bırakan Larson, Captain Marvel ile Hollywood'un en önemli yıldızları arasına girebilir.
     
    Bu arada filmi kimin yöneteceği hakkında da ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Sadece kamera önünde değil kamera arkasında da kadınlara daha fazla yer vermeye kararlı görünen Marvel, filmi yönetmesi için iki kadın yönetmeni değerlendiriyor. Bu isimlerden ilki, son yılların en beğenilen korku filmlerinden biri olan The Babadook ile adını duyuran Jennifer Kent, ikincisi ise Whale Rider ve North Country gibi ödüllü filmlerin yönetmeni Niki Caro.
     Captain Marvel'in başrolü Brie Larson olabilir
    Senaryosunu Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy) ve Meg LeFauve (Inside Out)'un kaleme aldığı Captain Marvel, bu karaktere bürünen isimlerden biri olan Carol Danvers'ın hikayesini anlatacak. Savaş uçağı pilotu olan Danvers, uzaylı Kree ırkı ile yaşadığı temas sonrası insan üstü güçlere sahip oluyor.
     
     Captain Marvel filmi 8 Mart 2019'da vizyona girecek, ancak karakterin daha önce çıkacak Marvel filmlerinden birinde karşımıza çıkabileceği söyleniyor. Karakteri ilk kez görme şansı yakalayacağımız bu film büyük ihtimalle, 2018 yılında çıkacak Avengers: Infinity War - Part 1 olacak.







  • Emily blunt varken olmaz. Olmasın. Olmamalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kree saavaşçısı olması ,Carol'un kıyamet robotuyla kapışmaları,Shi'ar kraliçesi death birdle kapışmaları,ara ara kafasının gidip gelmesi filan okuması güzel bir seriydi,bakalım filmde nasıl işleyecekler,oldukça güçlü bir karakter kendisi.
  • Marvel'ın en iyi yaptığı şey bence oyuncu seçimleri. 10-15 tane film çıkardılar, dişe dokunur hikayesi olan max 3-4 filmi var ama oyuncu seçimleri sayesinde filmler bir şekilde izletiyor kendini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babboable -- 3 Haziran 2016; 3:22:25 >
  • Severim böyle güzelleri, izlerim filmimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya Brie Larson Elektrikle Çalışıyor, ya da OlabilirHaber.com

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bostonceltic

    Emily blunt varken olmaz. Olmasın. Olmamalı.

    Aynen katılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın süper kahraman karakterleri genelde tutmamıştır. Bunu göreceğiz bakalım tutacakmı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    Ya Brie Larson Elektrikle Çalışıyor, ya da OlabilirHaber.com


    SADJKADDDDPOopssafger3242652ajkğiasdfffkippppweecxlasdpoqw D:D:D:D:D::D çok iyi güldüm :D


    O değil de, Captain Marvel Shazam değil mi yahu?

  • Benim gözümde her zaman " Bebek Bakıcısı " liseli olarak kalacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: V4LKyR

    quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ngYa Brie Larson Elektrikle Çalışıyor, ya da OlabilirHaber.com
    SADJKADDDDPOopssafger3242652ajkğiasdfffkippppweecxlasdpoqw D:D:D:D:D::D çok iyi güldüm :DO değil de, Captain Marvel Shazam değil mi yahu?


    O DC'nin karakteri. Telif haklari nedeniyle adini degistirip Shazam yapmislardi. Olay bayagi karisik. http://geekyapar.com/konular/cizgi-roman/super-kahraman-ansiklopedisi-7-shazam-kimdir/





  • Bu değişim daha fazla ilgi çeker.

  • Brie Larson ile Brie olson'u karıştırdım diyorum ne işi var bunun bu filmde. 404 not found.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.