Şimdi Ara

Sony Kd55X9005B(Hoparlörlü Seri) Tr'deki En Düşük Kullanım Saatli Cihaz Olabilir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Kısaca Özetlersem, Sony Center'da Çalışıyorum. 27.04.2016 Tarihinde Mediamarkt'dan Çok Temiz Ve İyi Bir Fİyata 55X9005B Modeli TV Denk Getirdim. Ürün Ben Aldığımda 3800 lerde Bir Kullanım Saatine Sahipti.Ürünü Aldım.Ürünü 2 Hafta İçinde İade Etme Hakkım Vardı Ancak Etmedim,Çünkü Ürün Çok iyi.Hem GÖrüntü Kalitesi Hemde Klasik Sorunlar Açısından.Ancak Daha Sonra 65XD9305 E Aklım KAydığı İçin Satıp Bu Ürünü Beklemeye Karar Verdim.Bende Bu İş Birazda HObi Gibi.Ürünü Bilenler Biliyordur,Türkiye'ye Gelen Sony Hoparlörlü Serisinin Son Ürünü,Ses Kalitesi Bir Tv'deki En İyi Ses Kalitesine Sahip ( İncelendiği Zamandaki TÜm Yorumlarda Bu Görüş Var )

    Bu Piyaysayı Takip Edenler Bilir Bu Ürünlerde Homojenite En Büyük Problem Ve En Çok Sıkıntı Yaşanaılan Konuların Başındadır. Ürünün Homojenite Durumu Çok İyi,Hatta Beklediğimin de Ötesinde.Bir Kere Bile Banding Gözlemlemedim,Işık Sızması Yok,Ölü Piksel Testine İhtiyaç Duymadım,Çünkü Ölü Pixel Işık Sızması Ve Diğer Problemlerin Yanında Bence Üzerinde Durulmayacak Bir Konu, Ancak İsteyen Olursa Kontrol Ederim. Ürünü Aldığım Fİyattan Alıcı Çıkar İse Vereceğim,Lütfen Pazarlık Teklif Etmeyiniz,Şu Dönem İçin Altında Bir Fiyat İle Vermeyi Düşünmüyorum,Olmazsa Arka Odada Kullanmaya Devam Ederim.Ürünün Yanında Tüm Aksesuarları Duruyor ( 2 Gözlük + 2 Kumanda + Port Replicator ) Ürünün Şu Anki Kullanım Süreside 4200 Lerde Olması Gerekiyor,İsteyen Olur İse Güncel Kontrol Ederim.Gelelim En Önemli Konuya, Ürünün Garantisine.Ürünü 27.04.2016 Tarihinde Aldım Ve +3 Yıl Garanti Yaptırdım. DOlayısıyla Ürün 27.04.2021 Tarihine Kadar Garantilidir. Ürün Muhtemelen Şu An Türkiye'de Satışta Olan En Düşük Kullanım Saatine Sahip Cihaz. Ürünün Kutusu Yok,Mediamarkt Atmış.Bu Sebeple,Patpatlara Ve Kalın Poşet,karton Ve Battaniye İle Sağlam Paket Yapıp Aldım.Alıcı Olur ise Bursa'da Olmalı Bu Sebeple,Çünkü Ürün Kargo Yapılamaz Kutu Olmadığı İçin.Eğer Bursada Olupta İncelemek İsteyen Olur İse Buyursun Evime Gelsin,İnceleyelim , Almak İster İse Bende Araç Var Panelvan Tipi Yükler Götürürüz.

    Ürün İçin Talep Ettiğim Fİyat : 4.999 TL
    TV Bölümünü Takip Edenler Bilirler Hobi Olarak Tv'leri Eve Götürüp Yanyana İncelemeler Yapıyorum.Ürünün Resimleride 55Xd9305 İle Yanyana Test Ettiğim Geceden Aldığım Resimler,İsteyen Olur İse Daha Detaylı Resimler Çekip Ekleyebilirim.



    Allah Herkese Gönlündekini Nasip Etsin..
     Sony Kd55X9005B(Hoparlörlü Seri) Tr'deki En Düşük Kullanım Saatli Cihaz Olabilir! Sony Kd55X9005B(Hoparlörlü Seri) Tr'deki En Düşük Kullanım Saatli Cihaz Olabilir! Sony Kd55X9005B(Hoparlörlü Seri) Tr'deki En Düşük Kullanım Saatli Cihaz Olabilir! Sony Kd55X9005B(Hoparlörlü Seri) Tr'deki En Düşük Kullanım Saatli Cihaz Olabilir! Sony Kd55X9005B(Hoparlörlü Seri) Tr'deki En Düşük Kullanım Saatli Cihaz Olabilir! Sony Kd55X9005B(Hoparlörlü Seri) Tr'deki En Düşük Kullanım Saatli Cihaz Olabilir! Sony Kd55X9005B(Hoparlörlü Seri) Tr'deki En Düşük Kullanım Saatli Cihaz Olabilir! Sony Kd55X9005B(Hoparlörlü Seri) Tr'deki En Düşük Kullanım Saatli Cihaz Olabilir! Sony Kd55X9005B(Hoparlörlü Seri) Tr'deki En Düşük Kullanım Saatli Cihaz Olabilir! Sony Kd55X9005B(Hoparlörlü Seri) Tr'deki En Düşük Kullanım Saatli Cihaz Olabilir! Sony Kd55X9005B(Hoparlörlü Seri) Tr'deki En Düşük Kullanım Saatli Cihaz Olabilir! Sony Kd55X9005B(Hoparlörlü Seri) Tr'deki En Düşük Kullanım Saatli Cihaz Olabilir! Sony Kd55X9005B(Hoparlörlü Seri) Tr'deki En Düşük Kullanım Saatli Cihaz Olabilir! Sony Kd55X9005B(Hoparlörlü Seri) Tr'deki En Düşük Kullanım Saatli Cihaz Olabilir!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonskennedy -- 9 Eylül 2016; 13:10:02 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Fiyatı Aşağıya Çektim , 4.999 TL.Ürünü Hali Hazırda da Çok Memnun Şekilde Kullanıyorum,Evimde Başka Sony Cihazlarda Var.Kesinlikle Satma Gibi Bir Niyetim Yok.Ederi Olur İse Satıp Bir Tane Daha 65 İnch alacağım,Olmazsada Bu Özel Seriyi Kullanmaya Devam Edeceğim.Kullanım Saati Güncelde Değişmiştir.Tahminim 5000 Gibi Bir Saate Ulaşmıştır.İsteyen Olur İse Kontrol Ederim.



    Hayırlı Forumlar Herkese.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.