Şimdi Ara

Asus ZenFone 3 Deluxe fiyatı ve çıkış tarihi: İlk kez DonanımHaber’de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Asus ZenFone 3 Deluxe fiyatı ve çıkış tarihi: İlk kez DonanımHaber’de


     

    ZenFone serisi ile akıllı telefon pazarında orta sınıfa hitap eden Asus, bu kez her şeyi ile üst düzey cihazlardan farkı olmayan bir akıllı telefonu kullanıcılarla buluşturuyor. Asus Zenfone 3 Deluxe,  Snapdragon 820 işlemcisi, 6GB RAM’i, Cat 13 LTE modemi, 23 megapiksel çözünürlüğünde arka kamerası ile heyecan uyandırıyor. Peki bu cihazın fiyatı ve daha da önemlisi çıkış tarihi ne olacak?

     


    Ayrıca Bkz.Asus ZenFone 3 Deluxe: Tam bir amiral gemisi




    Asus Zenfone 3 Deluxe fiyatı ve çıkış tarihi


    Bu noktada olayın tam merkezinden Tayvan’dan bilgileri sizlere aktarıyoruz. Resmi ağızlardan aldığımız bilgilere göre Asus Zenfone 3 Deluxe, Türkiye’ye ikinci dalga olarak adım atacak. Yaz ayları içinde önce Tayvan’a gelecek olan cihaz, ikinci dalgaya dahil Avrupa ülkeleriyle birlikte ülkemizde de satışa sunulacak.


     


    Ekim ayı içerisinde vitrinlerde boy göstermeye başlayacak olan Asus Zenfone 3 Deuxe’un Türkiye fiyatı ise 2000 liranın altında olmayacak ancak hedeflenen rakam telefonun 2500 liranın da üstünde bir fiyattan da satılmaması yönünde. Yani dönemin şartlarına göre 2000-2500 lira gibi bir fiyat hedeflemesi yapılmış durumda.


     

    Asus Zenfone 3 ve Zenfone 3 Ultra  fiyatı


     


    Asus cihazın satış fiyatını hatırlanacağı üzere 499 Dolar olarak açıklamıştı ancak ülkemizde uygulanan vergilendirme sistemi, aracı ve satıcı kârları ile birlikte bu rakam, %80 oranında zamlı olarak Türk tüketicisine yansıyabiliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Asus ZenFone 3 Ultra: Gerçekten büyük

     


    Bu arada Asus’un diğer yeni Zenfone modellerinin Deluxe modelinden düşük bir fiyatlandırma ile rekabetçi bir seviyede konumlanacağını da biliyoruz. Özellikle Zenfone 3 modeli, 2000 lira altnda bir fiyattan pazarda konumlanabilir. Bunun yanı sıra baz model olan Zenfone 3 de 1200 lira seviyesinde pazarda yer alabilir.








  • ekim cok gec ,ekime kim ole kim kala...2000-2500 de cok olur o zamana s7,g5 gibi cihazlar zaten 2000e duser.

  • Cook geç Osman kadar teknoloji geri kalmış olacak rakipler ucuzlayacak güzel telefon yapıp geç piyasa sürmek yüzünden gene olmamdı Asus gene Samsung gerisi yalan adam tanıtıp çıkarıyor satışa ve çok satıyor

  • daha var 5 ay.sureklı surkulasyon olan sektorde uzun bır zaman.

  • Yahu Samsung'u eleştiriyoruz falan ama adamlar en azından ülkemize anında getiriyor ürünlerini. Ekime kadar zaten S7, HTC 10 veya G5 o fiyatlara düşecek. Bu kadar popüler, sağlam alternatifler varken insanlar o fiyata Zenfone alır mı ki. Alsa bile beklentinin çok altında olur. Şunu 2 ay önce tanıtsan haftaya piyasada olsa mesela ilgi çekebilirdi belki ama artık zor. Maalesef Asus maalesef.

  • cihaza 820 koyana hemen bir öz güven geliyor. bu fiyat olmamış. ekime rakipleri 2000 e düşer. adam demişki getirecem ekime kadar, almazsanız ..... :P

  • Ya sen ASUSsun ASUS. 2000 TL üzeri nasıl Telefon satarsın. Şunu 1700 tl den sat geç... Tamam ben almayacam ama yine de pahalı o zamana kadar note 7 çıkar. Ayrıca galaxy s7 fiyatları 2000 tl nin altına düşer. Zaten lg G5 2000 TL NİN altına düşmüş...

  • Şuan a kadar çıkan telefonlara bakıldığında tartışmasız en başarılı marka Samsung...
    Galaxy serisi hem çok iyi özelliklerle geldi (batarya işlemci ekran teknolojileri kamera) hemde fiyatı yüksekten girse bile anında kendini dengeledi
    Ekstra olarak da samsung un en önemli özelliği kısa sürede tüm dünyaya telefonları dağıtması. Lansman dan bir hafta sonra Anadolu nun ortalama bir şehrinde Vodafone bayisinde cihazı test edebilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuz0 -- 30 Mayıs 2016; 14:12:51 >
  • Adam gibi cihaz yapmak yetmiyor malesef... Zamanlama çok önemli...
  • kimse demiyor ki S7'nin fiyatı neden ekim'de 2000TL altına düşüyor... Türkiye'de resmi olarak satılan kaç snapdragon 820'li telefon var ki... 2 tane flagship var ekimde ne olacak note 6 sanıyor musunuz ki snapdragon ile gelecek hayır gelmeyecek...
    asus'un fiyatı normal LG'ye güven olmuyor HTC 10'da o zaman anca 2600'e düşer asus yien avantajlı olabilir...
    ama neden ekim allah aşkına insaf...
  • Ekim'e kadar oooo
  • İyide ekime kadar LG 1500-1600 olur SAMSUNG 2000 altına düşer HTC de bunun fiyat seviyesinde olur onlar varken kim alır bunu bişey yapıyosun 1 ay içinde sat ne o öle tanıt 6 ay bekle. Bu ASUS un sonuda parlak diğil 3-5 yıl sonra yok satamıyoruz yok telefon işini bırakçaz demeye başlarlar...
  • Zenfone 3 düşünüyordum ama 1200tlye bu iş olmaz.
  • gelirse ekime kadar gelmezse başka telefon alırım. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devan Seaworth

    Zenfone 3 düşünüyordum ama 1200tlye bu iş olmaz.


    Senin fikrin tabi. 1000 TL ye GM5+ mı? Yoksa Asus Zenfone 3 mü? Asus taki işlemci SD617 nin güncel versiyonu. Kamera en yeni sony sensörü ve artı olarak OIS+EIS, parmak izi okuyucu ve lazer otofokus bunlar için 300 TL daha fazla veririm. Bunlar GM5+ ta yok. Android güncelleme konusunda ise ne zaman yeni android sürümüne geçsem sıkıntılar oldu. O yüzden güncelleme yapmam daha iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devan Seaworth

    Zenfone 3 düşünüyordum ama 1200tlye bu iş olmaz.

    Senin fikrin tabi. 1000 TL ye GM5+ mı? Yoksa Asus Zenfone 3 mü? Asus taki işlemci SD617 nin güncel versiyonu. Kamera en yeni sony sensörü ve artı olarak OIS+EIS, parmak izi okuyucu ve lazer otofokus bunlar için 300 TL daha fazla veririm. Bunlar GM5+ ta yok. Android güncelleme konusunda ise ne zaman yeni android sürümüne geçsem sıkıntılar oldu. O yüzden güncelleme yapmam daha iyi.
  • Asus'un en büyük sorunu sanırım telefonu tanıttıktan çok uzun bir süre sonra satışa sunması. En geç bir bir buçuk ay sonra raflarda görülmeli bence modeller. Ama 4 5 ay sonrası..
  • Değerli adminler. Hata verdiği diye tekrar yorum gönderdim. Ama şimdide üst üste yorum yazmış gibi oldum. Son attığım mesajı siler misiniz?
  • Tamamen hayal kırıklığı 4gb ram bile fazlayken 6gb ram, cat 13 sanki gsm operatörleri 300 mbps hız veriyorlarmış da seninde 100gb akk varmış..

    3 yıllık telefonumun cenazesini yeni kaldırmışken Asus alırım diye bekliyordum hiç bu olmadı şimdi.

    Hem Ekim ayında gelicek hemde 2500 tl.Bir şarkı vardı Yanlış zaman Yanlış Telefon...
  • Bence fiyatlar fazla. Deluxe 2000 altında olmalıydı.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.