Şimdi Ara

Seo danışmanlığı için aradılar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. bizim psikolojik danışmanlık hizmeti veren bir şirketimiz var. bir de idare edecek bir web sitemiz. bugün eşimi arayan bir eleman 1 yıl boyunca ayda 20 tl'ye web sitemizi google'da üst sıralara taşıyacağını söyledi. ödemeyi de mobil ödeme olarak kabul edeceğini söyledi. eşim de beni aramalarını söylemiş. seo işlerini ucundan kıyısından biliyorum. ama güven konusunda çekincelerim var. sizce ararsa ona neler sormalıyım? ya da bu iş güvenilir midir? Cevaplarsanız sevinirim.



  • RAY_J kullanıcısına yanıt
    Web sitelerinin adresini sorabilirsiniz.En azından kafanızda o kişi yada kişiler ile ilgili bir profil oluşabilir.Muhatap olan sizsiniz ama yazdıklarınızdan bana güven vermediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de seo danışmanlığı yapıyorum.aylık 20 liraya çıkaran varsa sitelerimizi ona verelim çıkarsın. inanmayın paranıza yazık olur.seo dediğiniz o kadar ucuz işler değil.
  • Bir laf vardır, kelliğin merhemi olsa, kelin kendisi kullanır. Arama motoru optimizasyonu diyoruz ... Hatta ingilizce baş harflerini söyleyince daha bir havalı oluyor Seo ...

    Lakin bir web sitesinin meta tagları - title - sayfa linkleri - sayfanın toplam boyutu - resim optimizasyonu - h1 vs vs etiketleri ne kadar iyi olursa olsun !

    Buraya dikkat:

    Arama motorlarının size söylenen tüm herşey dışında, birinci çalışma prensibleri aslında şöyledir; Site hit alıyorsa ilk sıralarda çıkar, kısaca zaten hitsiz bir site ne kadar arama motorları için optimize edilirse edilsin, sonuc husran olacaktır.

    Ama aylık 20 lira hiç bir şey değil, bence 20 lira karşılığında ne yapacağını sorabilirsin ? Sitenin HTML kodlaması ile mi düzenleme yapacak ? Tam olarak neler yapacağını site için öğrenip buraya yazarsan, ve satıcınında beklemesini kendisine olumlu karar verirsen, haber vereceğini belirtirsin.




  • cevaplar için teşekkür ederim. Hanım biraz fazla soru sorunca aramadılar zaten. böylece biz de bu dertten kurtulmuş olduk :)
  • Atlatmanıza sevindim :)

    Naçizane fikrim ise: Büyük ihtimal wordpress tabanlı bir web siteniz mevcut ve buna büyük ihtimal SEO modülü kurulacaktı ..

    Örneğin bu sayfanın linkini ele alayım:

    http://forum.donanimhaber.com/m_117273690//tm.htm#117302526  


    Link tamamen anlamsız, arama motorları için düşük kalitede bir link.


    Bu link ise wordpress için Yoast SEO eklentisi nin olduğu bir adres:
    https://wordpress.org/plugins/wordpress-seo/


    Görüldüğü gibi adres anlamlı kelimelerin yan yana gelmesinden oluşan klasor (Hiyerarşi) görünümlü bir link.


    Tabiki ikinci verdiğim link arama motorları için çok daha anlamlı ve değerli bir link ama tabii hit en başta geliyor. Ekran görüntülerinin olduğu bu linkide paylaşayım çünki optimizasyon sadece linkleri düzeltmekten ibaret değil:

    https://wordpress.org/plugins/wordpress-seo/screenshots/

    Umarım bilgiler faydalı olur, hoşçakalın.




  • kesinlikle güvenmeyin derim benimde web sitem var 9 piksel ekibi ile çalışıyorum gerçekten kaliteli çalışıyorlar düşünürseniz yardım edeceklerdir ama 20 tl çok düşük bir fiyat sitenize faydadan çok zarar verebilir tedbirli olun derim
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.