Şimdi Ara

Asus ZenFone 3 Ultra: Gerçekten büyük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Asus ZenFone 3 Ultra: Gerçekten büyük


    Bu yıl Asus’un yine 3 farklı akıllı telefon modeli ile sahneye çıkacağını tahmin ediyorduk ancak tahmin edemediğimiz, her modelin kendisine has farklılaşabilecek özelliklerinin olduğuydu. Asus ZenFone 3 Ultra, bu açıdan şaşırtıcı bir model olmuş diyebiliriz.


     


    6.8 inçlik Full HD IPS panele sahip olan ZenFone 3 Ultra, piyasadaki en büyük akıllı telefonlardan birisi olmayı başarıyor. Ekran, NTSC renk gamutunun yüzde 95’ini sergileyebiliyor. Ayrıca görüntülerin daha canlı olması için, TV seviyesinde PixelWorks iris2+ görüntü işlemcisine yer verilmiş.


     


    Modele, 4 adet Cortex-A72 ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeğini Adreno 510 grafik birimi ile birleştiren Snapdragon 652 yonga seti güç veriyor. 4GB RAM ile birlikte cihaz, sınıfında ortalamanın üzerinde bir performans sergileyecek.


     


    Cihazın diğer bir önemli tarafı 4600mAH kapasiteli bataryası. 2 günü çok rahatlıkla çıkarabilen cihaz, gerekli olduğu takdirde 1.5 amper akım üzerinden diğer mobil cihazlarınızı da şarj edebiliyor. Özellikle 2 telefon taşıyan kullanıcılar için iyi bir alternatif olabilir.


     


    Ayrıca Bkz.Asus ZenFone 3 Deluxe: Tam bir amiral gemisi

    Cat. 6 LTE modem ile 300Mbps indirme hızlarına ulaşabilen cihaz, WiFi AC ve QuickCharge 3.0 özelliklerini eksik etmiyor. Bu kez, Type-C bağlantısının temelinde USB 2.0 standardı var ve veri aktarımı nispeten biraz daha yavaş olacaktır.


     


    Modelin alt kısmında iki adet stereo hoparlör mevcut ve pazarda ilk kez olduğu tahmin edilen DTS Headphone:X 7.1 teknolojisi ile güçlendirilmiş. Parmak izi okuyucu bu kez ön kısımdaki Home tuşunun içerisine entegre edilmiş. Arka kısımda yine 23MP çözünürlüğündeki Sony IMX318 sensör, 4K video kaydının yanı sıra yazılım desteği ile 92MP çözünürlüğünde fotoğraflar elde edebiliyor.


     


    Modelin 64GB kapasiteli versiyonu 479$ fiyat etiketi ile Haziran ortasında Avrupa’da dahil pek çok ülkede satışa sunulacak. Sonrasında 128GB kapasiteli bir versiyonun daha ekleneceği ifade ediliyor. 


     







  • bildiğin tablet telefon

  • İş ahlakını hiç sevmediğim bir site telefonu inceledi bile ama bizim sevgili "donanımhaberimiz" lansmandan 2-3 saat sonra olayı haberleştiriyor.

  • Telefonum Lenovo Vibe P1 ,6 aydır kullanıyorum.5000 maH daha üzerine telefon çıkmadı.

  • Tablet telefon yani phablet isteyenler için harbiden tam amiral gemisi olmuş,bravo Asus

  • Yanında kot pantolon ve klavyeli kılıf vermeleri gerekli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sey guzelde pil konusunda 6000mah leri beklerken geriye gitmesi kotu olmus. Halihazirda 5000mah di zaten zenfone max..

  • arka cebe bile sığmaz

  • Ekran 1080p olduğu için o batarya yeter

  • tablete bosuna para gommeyın...telefon+ tablet+ chıp set, muthıs tatmınkar.

  • Hemen nenelerimize pantalonumuza büyük cep diktirtelim!

    Cebin üzerine de "Dikkat Telefon Çarpabilir!" yazdırmakta fayda var! Çünkü telefona çağrı düştüğünde, cepten çıkarırken birinin suratı dağılabilir!

    :D

  • 324ppi piksel yoğunluğu iPhone 6s (326ppi) ile hemen hemen eş değer! Ekran büyük ve küçük ekranlı telefonlara göre bazı durumlarda gözümüze biraz uzak tutacağımız için gayet yeterli!
  • Deluxe'e göre ekranın abartı büyüklüğü, orta üst seviye bir çipset olması ve yine tasarımın kişisel olarak tercihim dışı olması üzücü olsa da Asus bu sene iyi işler yapmaya çalışıyor.
  • deluxe yanında bu fiayatla çöp diğerinde 20 dolar fazlaya 4gb ram yerine 6gb ram sd 652 yerine 820 var bu telefona para verilmez çöp.aynı fiyata note 5 alınır.
  • canlı canlı göreceğim günü bekliyorum
  • Büyük ekranlı telefonu taşımak her ne kadar zor olsada bir çok konuda avantajdır. Androidli büyük ekranlı bir telefon aldığında hem telefon hem tablet hemde bilgisayar almış oluyorsun. Şöyle ki ben amerikan dizilerini izlemek için koca bilgisayarı açıyorum. Hem elektrik sarfiyatı hemde ergonomik değil. Bu telefonu aldığında indirirsin torrent programını, yüklersin mxplayer'ını. Direkt videolari indirir indirmez videoyu açar ve otomatik altyazı indirir izlersin. Kulaklıkları da takarsın al sana laptoptaki sinema deneyimi. Sosyal medyadaki fotoğrafları geniş geniş görürsün. Office uygulamaları yükler bilgisayar deneyimi yaşarsın vs vs.

    Yani telefonu taşıyamamaktan dem vuran arkadaşlar laptop çantası, tablet taşırken sorun yapmıyor. Bu telefon bunların yerini tam olarak dolduramasa yokluğunu gideriyor. Bu açıdan bakarsanız sorun olmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg gflex kullanıyorum 6" telefon kullanıyom demekki daha büyüğüne varmış.
    6" ve çerçeveleri çok ince olan gflexi bile taşımak bazen sorun oluyor. 6" ten yukarısı tablet olur. Çünki 6" bile büyük bence en ideali 5.2" ha çok büyük ekran isteyen 5.5" alsın.
    6.8" ölü bir yatirim.
    Ne zamanki çerçevesiz telefonlar yaygın olur ozaman 6" telefonlar çok rahat kullanılır. Ama 6.8 çerçevesiz olsa bile taşıması sorun olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 30 Mayıs 2016; 16:38:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asusa güveniyorum umarım pc kadar başarılı olurlar mobilde

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aslanhan.

    İş ahlakını hiç sevmediğim bir site telefonu inceledi bile ama bizim sevgili "donanımhaberimiz" lansmandan 2-3 saat sonra olayı haberleştiriyor.

    Hocam bari siz yapmayın. Açın o videoya bir bakın telefonu eline alıyor bir sağını bir solunu çevirip 2-3 özelliğini söylüyor bırakıyor. Yani istediğiniz inceleme gerçekten o mu?

    Adamlar montajlamamış bile videoyu. elindeki S7 ile çekmiş paylaşmış direk. Öyle paylaşacaklarına paylaşmasınlar daha iyi.

    Erdi hocam şimdi kamerasını kurup her ayrıntısıyla güzel bir incelemesini paylaşır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.