Şimdi Ara

Sony Xperia Z5 Premium mu ? Samsung Galaxy Note 5 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sony Xperia Z5 Premium mu ? Samsung Galaxy Note 5 mi ?


(En Son Oy Tarihi: 8.2.2018)
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım yardımcı olabilirmisiniz ikisininde eksi yönleri nelerdir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny-Lesh -- 29 Mayıs 2016; 18:15:11 >



  • Sony Z5 Premium az evvel inceledim yarının teknolojisi var (piyasadaki en yuksek pixel ekran ve en keskinlik 800ppi var.) sonucta bataryayı olumsuz yonde etkiler ve Lg G3 gibi Isınma 3/4saatte pil bitmesi gunde 2 kere sarjla ugrasırsınız..

    #Lg G3 te yuksek pixel ekran ve 500 kusur ppi keskinlik vardı haliyle bataryayı cok olumsuz etkiledi kullanan tanıdıklarım var,mobil internette sabahtan ogleye gitmiyor dediler .

    -Bu ozelliklere 5000 mah batarya olsaydı anca yeterdi ısınma var yok bilmiyorum forumda ana konusu var son 5 sayfayı okuyun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 29 Mayıs 2016; 18:51:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acelen yoksa bekle derim 1 - 2 ay kadar. Note 7 geliyor.
  • İkisi de android ama arayüz olarak Sony daha sade olduğundan birkaç ay sonra Samsung da yaşayacağın arayüz donmalarını yaşamazsın.
    İki modelde de güncelleme konusunda sorun yaşamazsın ama benim kişisel tercihim Sony olurdu.
    İşlemci olarak z5 serisinde snapdragon 810 var bu pek önerilen bir işlemci değil ,ısınıyor çünkü .Sony içine diğer snapdragonlardan daha etkili bir soğutma sistemi koymuş ama yine de nolursa olsun 810 demek risk demek.işlemci konusunda note 5 daha iyi.
    Ekranı 4K deniyor ama o 4K sadece o telefonla çektiğin 4K videolarda ve telefonun desteklediği formattaki 4K içerikle oluyor.Yani menülerde , girdiğin uygulama oyunlarda standart full hd ekran oluyor .Bu haliyle note 5 in 2K ekranı daha işlevsel oluyor bence.
    RAM miktarı 3 gb z5 premium için, note 5 4 gb günlük kullanımda pek bi farklılığı olmayacaktır bu kısmı sizin kullanma şeklinizle ilgili biraz.
    kalem olayı güzel note 5 deki, diğer aksesuarlar açısından samsung da çeşit daha bol olur daha ekonomik olur. Yani özetle bu ikisi arasından z5 premium un tasarımını daha çok sevmeme rağmen Samsung note 5 i tercih ederdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İşlevsellik açısından Note 5 daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: astegon

    Acelen yoksa bekle derim 1 - 2 ay kadar. Note 7 geliyor.

    Note 7 mi
  • fbyram kullanıcısına yanıt
    Evet Note 7


    http://www.theverge.com/circuitbreaker/2016/5/26/11782620/samsung-galaxy-note-7-rumor

    Çünkü S7 ile aynı paralellikte gitmesini istiyor Samsung.

    "Aaa note 6'mı, s7 çıktı demek ki note 7 gelecek onu bekleyeyim" diyenler için.

    Psikolojik...

  • Butce sorunun yoksa yeni Note u beklemeni öneririm.
  • Anladım. Ben pek böyle bir değişiklik yapacaklarına ihtimal vermiyorum. Yaparlarsa da iyi olur ayrıca. Note 7 veya note 6 neyse adı piyasaya çıktığında fiyatı 3.000 tlnin üzerinde olur . Bence asus zenfone 3 ve asus zenfone 3 Deluxe kesinlikle incelenmeli müthiş özellikleri var. Tam f/p canavarı olacak. Fiyatları da bence makul düzeyde!!!
  • kalem konforu için note5
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Cihaz arızalandığında Sony sadece yetkili servis ten yedek parça bulursun kabloları bile iyi para.Samsung daha iyi kesinlikle iş için kullanacaksınız kalem çok işine yarar. Otomasyon otocad dosyası projeler için kullanan arkadaşım var başarılı alet. Batarya çıkmaması ve Hafıza kartı girişi olmaması dezavantaj. Benim için bu çok önemli. Çözünürlük kafana takılmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabikide z5 permium. samsung ağır çöp
  • Samsung arayuzu sikintili 6ay sonra durumu malum kasma donma yasama sansiniz z5premium ile samsunga gore cok faha azdir ve z5premium daha saglam saha sik bir cihaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 5 kamera + ekran + işlemci + ram +pen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarj süresi önemliyse note serisi tercih edilmeli diğer yönlerden bence z5p
  • Not 5=21/z5 premium=11 oy

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note5 arayüz sorunu çözüldü bence. Sony yi seven ve Sony kullanan biri olarak gerçeği söylemek gerekirse note 5. Sony kendini yenilemesi gerek. Samsung sağlam tasarıma ve teknolojiye sahip. Sony nin piyasası yok. Yedek Parça kablo vs. ve aksesuar sıkıntıları var.
    Sony kalbimizde :) ama gerçekçi olmak gerekirse rahatlıkla note 5.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalbim z5p beynim ise note 5 diyor. note 2 kullanıyorum 3 yıldır. şimdilerde telefon değiştiricem. samsung arayüzünden sıkıldım. ayrıca bu yeni sürümlerdeki arayüz daha bir çocuksu olmuş iyice soğudum. fakat gel gelelim ki samsung un canavar telefonlar üretiyor. s-pen çok seviyorum , kullanışlı... fakat samsung ismi öyle bir önyargı oluşturdu ki bende bi daha almak isteyeceğimi zannetmiyorum. bu arada 3 yıllık telefonumda menü arası geçişlerde falan donma monma yok.

    şunu da belirtmek isterim ki sony , daha doğrusu z5p fanıyım. aşırı seviyorum. snapdragon 820 olsaydı yarın gider alırdım . fakat 810 deli gibi ısınıyor. gidin inceleyin mağazalarda..
  • bende z5 premium u çok düşündüm . Lumia 1520 kullanıyordum çokda sevdiğim telefondu , 3 kere ekran sıkıntısından ve back tuşunun led sıkıntısından servise gönderdim . En son gidişinde ne değişim nede üst model verdiler . Direk fatura tutarını ödediler. Şu an bende ne alsam diye düşünüyorum işin açıkcası note 5 le z5 arasında gidip geliyordum . Note 5 eledim sd kart yok. Z5 de ısınma sorunları ve kamera yazılımında çok sıkıntı var birde ekrandan dolayı zorlandığı zaman aşırı ısınma ve batarya tüketimi var deniyor. Ne kadar doğru bilemiyorum. Yalnız z5 premium cidden çok şık bir telefon. Apple ürünleri kesinlikle almam. Microsoft zaten artık telefon olayını bitirdi gibi bişey 950 xl felanda alınmaz bu saatten sonra. LG V10 nasıldır onuda sormak lazım aslında oda baya özellikli güzel telefon.
  • Blackkberry priv kullanan varmı arkadaşlar veya test eden ne bileyim bir yerde görüp oynayan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.