Şimdi Ara

Bmw teknik oto 2. el araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bmw'nin resmi bayisinden 2. el araç almayı düşünüyorum güvenilir midir ve ödemeler nakit olarak mı gerçekleşiyor yoksa kredi çıkma şansı var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam zamanında 2. El opeli Toyota bayisinden sorduğumda 170000de araca 24 istemişlerdi. Sonra ben 140000 de aynı boyasız yanıksız arabayı 22 ye almıştım. Ama güvenilir olurlar o ayrı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garanti veriyorlarsa ,mekanik aksama falan, piyasasina gore fazladan 3-4 verilip alinir bence. en azindan garantili olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda alan bir kaç kişi vardı, genelde kazasız boyasız denilip ciddi hasar kayıtlı çıkıyorlardı...
    İade konusunda sorun yaşamamışlardı hatırladığım kadarıyla...
  • Eskişehir deki teknik oto rezalet lastik değiştirmeye 130 tl para alıyorlar , lastik bayi leri 50 tl ye değiştiriyor.Birde kazıkçılar , piyasa fiyatının çok üstünde satıyorlar , alırken ölü fiyatlara alıyor.2014 320i ed luxury m direksiyon sedefli beyaz full gram kazasız hatasız arabayı verip 40.yıl paket alalım dedik 95 bin e sayalım dedi , aynı araç alp beyaz sağ ön tampon değişmiş km si 10 bin fark atmış arabaya 2.elde 140 bin istiyorlardı = ) Komikler araba işinden anlamayan birileri olunca o fiyatlara alıp millete ittiryorlar.Hem sattığı arabadan hemde senin arabandan 1 araba parası çıkarıyor neredeyse.Tabi bu tuzaklara düşen saf vatandaşlar yok değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.