Şimdi Ara

Sony XBA-H1 ve Sennheiser CX 3.00 sizce hangisini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba,

    50 75 dolar arası kulaklık bakıyorum amazon amerika ve amazon ingiltere fiyatları hemen hemen aynı bu yüzden Tr'den almaya karar verdim ancak soyle bir durum var şuan kullandığım sennheiser cx200 street II modeli var bu iki model dikkatimi çekti. Sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var. Sony dinamik ses sürücüsüne sahip degil hibrit armatür denmiş bass kalitesi ses seviyesi sibilans durumu vs var mıdır? Kullanan arkadaşların yorumlarını rica ediyorum. Daha çok sesin net gelmesini özellikle tizlerde basslarınsa tok ve yüksek olmasını seviyorum. RNB TRIPHOP METAL VE HOUSE müzikleri dinlerim. Sizce hangisini almalıyım?

    Cevaplarsanız çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Birbirine tam zıt kulaklıklar. Eğer tiz ağırlıklı istiyosan bu tarz müzik dinliyorsan jazz yada rock metal gibi armatürlü kulaklık daha çok tatmin eder. Ama biraz popa cluba kaçıyorsa dinlediğin müzik, armatür basslarda üzer. Ben sony xba c10 kullanıyorum, senin h1in düzeltilmiş versiyonu. Sibilans sorunu h1de çok dile getiriliyor, c10da az çok çözülmüş. Dediğim gibi ben caz dinlerken saksafon sololarında vs. inanılmaz keyif alıyorum armatür olmayan kulaklığın verebileceği bir kalite değil cidden. Sonuç olarak tercih meselesi ama h1de karar kılarsan onun yerine sony xba c10 tavsiye ederim. Geçen yaz amazon.co.uk dan 30 pounda almıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozcam -- 30 Mayıs 2016; 13:09:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fozcam kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumun için teşekkür ediyorum çok sağol öncelikle. Ben daha çok aslında bas türevi şarkılar dinliyorum açıkçası ozaman h1 bana göre değil sanırım kesinlikle. c10'a baktım ama db biraz düşük geldi 100db bas türevi müziklerde nasıldır performansı acaba? sony yada sennheiser almak istiyorum açıkçası c10 dışında önerin var ise açığım sağolsun forumdan arkadaşlar ürünler öneriyor ama kararsız kaldım bir tane almam gerek.
  • Bas dinliyorsan armatür den uzak dur hocam valla pop dinlerken telefonun kutusundan çıkan kulaklıkla dinliyorum. Aynen db düşük zaten spotifydan nerdeyse sürekli son ses dinliyorum ama hiç daha yüksek olsaydı dedirtmedi. Dediğim gibi sana uygun olan sennheiser diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fozcam kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkür ederim hocam sağolasın. ozaman bize yine sennheiser yolu görünüyor desene :)
  • Ne demek hocam, hayırlı olsun şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fozcam kullanıcısına yanıt
    Yok işte, siz bunu deyince müdahale ederim

    "Bas dinliyorsan armatür den uzak dur"

    Um3x gibi armatürlerin bası nice dinamikte yoktur. Aslında fark temelde basların uzamasındadır. Armatür bası uzatmaz ve genel olarak daha hızlıdır. Dinamik uzatır ve hızlı değildir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Mair kullanıcısına yanıt
    Hocam ozaman bana bir öneride bulunun lütfen arkadaş armatür alma dedi sen daha iyidir diyosun ne yapmalıyım ? illa bu iki model olmak zorunda değil ?
  • Merhabalar,

    Sony xba-h1 mevcuttur, ilgilenirseniz satışını size yapabilirim. Özelden de yazdım tekrar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.