Bildirim
Ramazan ayı geliyor!!! (SS'li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Hey allahim ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Lady Luck is Smiling. -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
notorious imana geldi sandım bi an _____________________________ -

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Davulculara karşı savunma olarak havalı tüfeğimi hazır edeyim bari. Temizleyeyim bir güzel içini, co2 tüplerini hazır edeyim. Kimse kusura bakmasın da rahatsız oluyorum. Yıl olmuş 2016 herkesin yatağının içinde bir akıllı telefon var,
kursunlar alarmlarını kalksınlar sahura. Geleneği yaşatalım diye cılkını çıkarıyorlar. Cami hoparlör kullanıyor, sahura davulla kalkıyor millet nasıl iş bu anlamadım. Birde bu davulcuların kapıyı alacaklı gibi çalıp para istemesi sinirlendiriyor insanı.
Diyorsun adama para yok, adam diyor vereceksin ben anlamam. Gel de sıkma şimdi tüfekle._____________________________ -
İyimiş :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop || -
-
güzelce karikatürize edilse gideri var güldüm ben
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: We Will Dominate
güzelce karikatürize edilse gideri var güldüm ben
Elimden bu geldi hocam.
Dünkü daha iyiydi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bu hesap 2 kişiliktir -
din tüccarlarına gün doğdu la ne zamandan beri bu günü bekliyolar her yıl olduğu gibi gene aynı şeleri zırvalayacaklar _____________________________ -

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Warner Bros Sinema ve Film Sanayi Ticaret Ltd. Şti. -
allahını seven üzerime simage atsın _____________________________ -
Ramazan bereket ayıdır en komiği bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Üyelik tarihi: 8 Haziran 1988
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
-
Keske ölsen
Hocam bu havalı tüfek hakkında bilgi almak istiyorum bende. Yazın arkadaşlarla kamp tarzı ufak maceralar düşünüyoruz, bu yüzden kendimizi savunma amaçlı ve eğlence amaçlı havalı tüfek yada tabanca araştırıyorum.
Kendin mi yaptın, satın mı aldın, fiyatı, gücü vb konularda pm den bilgi verebilirmisin?_____________________________ -Dacia Sandero Stepway 2015 90 hp 1.5DCi -
Ramazan kim bu arada ?
Benzer içerikler
- bim para iadesi kaç günde gelir
- 18 yaşını doldurmak ne demek
- ulustan şaşmaza nasıl gidilir
- dışarıda duş alınabilecek yerler
- saç spreyi saçı döker mi
- yeşil nasim
- bim para sayma makinesi
- penis nakli
- deprem ağı izleniyor bildirimi
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt