Şimdi Ara

VP247H Asus Gaming Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar;

    Gaming monitörlerin arasında bu ürün benim dikkatimi çekti 60 Hz 1ms Tekinik özellikleri de iyi düşük mavi ışık biz oyuncular için çok rahatlatıcı bir özellik diye düşünüyorum fiyatına göre bence alınabilecek iyi bir ürün siz nedersiniz?

    1ms Hızlı Tepki Süreli Monitör

    1ms (GTG) hızlı tepki süresiyla daha akıcı video oynatımı ile 23.6” Full HD monitör
    ASUS'a özgü GamePlus ile daha iyi oyun tecrübesi için nişangah ve zamanlayıcı fonksiyonları  VP247H Asus Gaming Monitör

    TÜV Rheinland sertifikalı ASUS Flicker-Free ve Düşük Mavi Işık teknolojileri
    HDMI, DVI-D ve D-Sub yuvaları ile 1.5 Watt stereo hoparlörler ile geniş bağlantı seçenekleri

    Muhteşem Görüntü Kalitesi Klasik Şık Tasarımla Buluşuyor
    VP247H, 100,000,000:1 yüksek kontrast oranı, ASUS'a özgü SplendidPlus ve VividPixel teknolojileri ile yükske görüntü ve renk kalitesine sahip, 23.6” Full HD monitördür. Bu yaklaşımla en iyi kararlılık ve dayanıklılığı sunarken, tasarımından da ödün vermez.



    100,000,000:1 ASUS Akıllı Kontrast Oranı
    En karanlık siyahı ve en parlak beyazı sunarak gerçekçi görseller için ekranın parlaklığını arka aydınlatmayı ayarlayarak dinamik olarak geliştirir.
    1ms Hızlı Tepki Süresi
    1ms (GTG) hızlı tepki süresi, ekranda daha akıcı bir hareketli görüntü sunar.
     VP247H Asus Gaming Monitör VP247H Asus Gaming Monitör
    ASUS'a özgü GamePlus Teknolojisi
    Konu tasarım olunca ASUS her zaman müşterilerini düşünür; ASUS VP247H ASUS'a özgü GamePlus kısayol tuşuyla nişangah ve zamanlayıcı fonksiyonları sunar. Oyuncular uygun olan dört farklı nişangah ve zamanlayıcıdan birini seçebilirler. Bu araçlar, oyuncuların oyun yeteneklerini geliştirmesini sağlar.
     VP247H Asus Gaming Monitör
    ASUS'a özgü SplendidPlus Teknolojileri
    Size gerçekten canlı görsel bir deneyim sunmak için önemli teknolojilerimizi ASUS VP247H'a yerleştirerek çıtayı yükselttik. VP247H içerisinde video ve görselleri renk parlaklığı kontrast ve keskinliği geliştiren yeni SplendidPlus Video Intelligence teknolojisini barındırır. SplendidPlus'ta Manzara, Standart, Sinema, sRGB ve Gece Görüş modlarına ek olarak Okuma ve Karanlık Oda modunu da barındırıyor. Düşük Mavi Işık ve Flicker-free teknolojileri de uzun süreli kullanımda göz yorgunluğunu azaltır.

     VP247H Asus Gaming Monitör

    En İyi Görüntü Kalitesi için VividPixel Teknolojisi
    ASUS VividPixel Teknolojisi görselleri geliştirir ve kristal netliğinde ve detaylı görseller sunar.

     VP247H Asus Gaming Monitör

    SUS Eye Care Teknolojisi ile Gözlerinizi Koruyun
    VP247H sıkı performans testlerine tabi tutuldu ve küresel teknik ve güvenlik sertifikasyonları yapan TÜV Rheinland laboratuvarları tarafından flicker-free ve düşük mavi ışık seviyeleri sağladığı sertifikalandı.



    Flicker-free Teknolojisi
    Yorulmuş ağrıyan gözlere son. VP247H, TÜV Rheinland sertifikalı
    ASUS Flicker-Free teknolojisiyle rahat bir kullanım deneyimi sunar. Böylelikle uzun süreli kullanımlarda göz ağrısı ve diğer hasar veren özellikleri minimuma indirir.
    ASUS Mavi Işık Filtresi
    VP247H aynı zamanda TÜV Rheinland sertifikalı ASUS Mavi Işık Filtresi ile sizi zararlı mavi ışıktan korur; yeni OSD menü ise dört farklı filtre ayarını seçmenize imkan tanır.







  • Bu monitör şuan piyasada tutulan bir model fiyat performans ürünü. Bu fiyat segmentinde özellikleri ile gayet basarili. İncelemen çok iyi ve yerinde olmuş forumda bu monitörü soran çok sayıda kullanıcı vardı onları aydınlatıcı bir konu olmus. Eline sağlık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir yazı olmuş. En azından çoğu kullanıcının merak ettiği her şeyi açıklamışsın. Eline sağlık.
  • Ürün segmentinde çok iyi bıbarada incelen süper olmuş. En azından alıcak arkadaşların aklına takılan yüm soruların cevapları burada

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitörü bugun aldım ...Akşam kısmetse kullanacağım.. Benq nun 100 tl kadar pahalı benzer bir modeli arasında gittim geldim..Tercihim bu model oldu...
    Fakat bu modele benzer bir kaç model daha var ... H , T , N şeklinde ( model numarasındaki son hane ) buna dikkat etmek gerekiyor ...
    Çünkü t modelinde HDMI yok mesela ...Diğer modelde sanırım DVI yok ve 80 mıl. konst. olarak görünüyor...
    Özellikler internetten alacak arkadaşlar bu ayrıntıya dikkat etmeleri gerekiyor.. Bir anlık dalgınlığa benzer diğer modeller alınabilir..
  • Son olarak kullanan arkadaşlar kullandıkları özel renk ayarları mevcutsa özellikler oyunlarda paylaşırlarsa sevinirim ...
  • Aynı monitörden ben de sipariş ettim. Geldiğinde yorumlarımı yazarım.
  • Merhaba monitörüm bugün geldi Renkler çok canlı. Xbox One da test ettim. Çok memnun kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce bunu alacaktım fakat vx238'i görünce onu aldım.Özellikleri bununla aşağı yukarı aynı,kontrast oranı daha yüksek ve kasa kalitesi farklı.60hz için alacaklara güzel seçim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeonHotsky kullanıcısına yanıt
    Rezalet bir monitördür asus'un bir kaç modelini şahsen kullandım her anlamda berbat bir deneyim sunuyor monitör dedim mi asus'tan uzak durulmasını tavsiye ederim markaya aldanıp almayın.
  • arteffeck kullanıcısına yanıt
    Burada Asus'u kötüleyip,bana sahibindenden monitör linki atıyorsunuz.Asus'un birkaç monitörünü kullanmışsın ve berbat olduğunu söylemişsin,doğru olabilir.Fakat şuanda kullandığım Vx238'den gayet memnunum,10 numara monitör,50-100 tl pahalı diğerlerinden ama kasa kalitesi olarak da bunu kapatıyor diyebiliriz.Burda bir markayı yerin dibine sokup başka bir markanın sahibindenden ilanını bana mesaj olarak atman etik değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam monitörü kullanıyorum ancak konuda belirttigin mavi ışık ve nişangah özelliği yok
  • Merhaba, VP247H modeli için konuşuyorsanız Nişangah ve Mavi ışık filtresi mevcut ayarlarından aktif edebiliyorsunuz. Aşağıdaki linkte ayrıntılı inceleyebilirsiniz.


    https://www.asus.com/tr/Monitors/VP247H/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.