Bildirim
2si1 'Skynet'e Doğru' Teknoloji ve Oyun Programı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Çok güzel bir bölümdü .
-
su 2si1de de her hafta birileri degisiyo :D
-
Ah DH ah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Önümüzdeki hafta 2si1 sunacak kişi kombinasyonunu doğru yapana benden bi gtx1070 :D -
gökhan, mesutla program yapti ve hala yaşıyor ilginc
-
Çok kısa sürdü. :'(
-
Mesut Çevik'in yorumları olmayınca programın tadı olmuyor. -
Bsc tarafında her zaman olduğu gibi Gökhan olacak diyo. La adamın ikinci bölümü bu :D
-
program başlayınca bir an için Gökhan'ı Mesut ÇEVİK'in çocukluğuna benzettim. gerçek Mesut Çevik'te skyneti yok etmek için geçmişe gitti tabi -
Eh kısa ama tadında küçük bilgiler ile yorumlar gördük , sonraki 2si1'de h1z1 oyununa kısa bir değinme yaparsanız iyi olur :) -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-775CF0D93 -- 27 Mayıs 2016; 22:31:24 > -
Robotlar 50k$ mi :D kat ve kat fazlasi fiyatlari 50k$ hicbirsey degil yaninda cerez kalir :)
-
Robaot muhabbetinde aklıma eski program geldi Talha ile Mesut ilerde artık bizim yerimizede 2 robot olur,onlar program yaparlar demişlerdi,hey gidi günler.
'O anın fotoğrafını çekemezsin,çünkü artık yok'
Hakikaten hayat kısa,zaman akıp gidiyor. -
2si1 de robot sunucu olduğunu düşünsenize.
Gelecekte Mesut Çevik'in robotunu yapıp koyarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet4428 -- 27 Mayıs 2016; 23:11:36 >
-
Erdi abi Allah aşkına sen Mesut reyiz Gökhan abi ve Tunahandan başka kimse mi varda acil durumda seni çağırıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 27 Mayıs 2016; 23:23:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Forumdan izleyemiyorum, ana sayfa görünümüne de geçince bir önceki 2si1 çıkıyor.
Düzeltirseniz izleriz.
Güncelleme: Videolardan buldum, teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 27 Mayıs 2016; 23:58:15 > -
"Tatsız Tuzsuz" Teknoloji ve Oyun Programı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X