Şimdi Ara

Emre Çolak Deportivo'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Deportivo resmi olarak açıkladı kurtulduk.




  • 4 tane konusu var zaten biraz dikkat hocam
  • Şikayet edin konu kapandın üye ceza alabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BestianLorry

    4 tane konusu var zaten biraz dikkat hocam

    caner kardeş bu alış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cane®

    Deportivo resmi olarak açıkladı kurtulduk.



    Aynı konudan 100 tane acıldı biraz dikkat nedir bu hep aynı seyi yapıyorsun
  • Kimse de uyarmamış, 4 tane açıldı bu konudan.
  • Caner şimdi admin kankalarına söyler diğer konular silinir bir tek bu kalır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    en cok mesaj benim konudaydı suan sadece benim konu kitlenmiş. aziz aglıyor gibi saçma sapan konular açık en cok mesaj atılıp konusulan emre colak haber yazısı kitli :)) Kimki buranın yöneticisi ?
  • Tüm galatasaray camiasına geçmiş olsun.Ucuz yırttık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurtulduk falan diyorsunuzda emre colak tan kurtulacak bi durum yoktu bence ve maasida fazla degildi.Tr liginde is gayet is yapiyordu. olcan sabri tarık semih gibi yeteneksizlere fazladan maas veriyoruz.simdi emre gitti diye yönetim anadolu kuluplerinden gereksiz bi futbolcuya 3-5m bonservis vererek alir onun yerine tam olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Max Eisenhardt

    Kurtulduk falan diyorsunuzda emre colak tan kurtulacak bi durum yoktu bence ve maasida fazla degildi.Tr liginde is gayet is yapiyordu. olcan sabri tarık semih gibi yeteneksizlere fazladan maas veriyoruz.simdi emre gitti diye yönetim anadolu kuluplerinden gereksiz bi futbolcuya 3-5m bonservis vererek alir onun yerine tam olur

    Bu takım oyuncu yetiştirip satma takımı değil her sene şampiyonluğa oynayan takımız. Emre'ye çok zaman tanındı bile. Bu takımda as yedek diye oyuncu olmalalı oynayan oynamayan her oyuncu hazır ve bu takıma katkı verebilecek oyuncu olmalı. Emre ne katkı vermiş bu zamana kadar? ligte 128 maça çıkmış 10 gol 14 asisti var bu mudur yani?
  • Caner yine diğer konuları kapattırmış niyeyse şaşırmadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rodoplu

    Caner yine diğer konuları kapattırmış niyeyse şaşırmadım

    arıza mısın yoksa taklit mi yapıyorsun? daha önce kaç konu kapatmışım? yukarıda ki mesajı şikayet ettim bu konu silinsin diye yöneticiler silmemiş ben ne yapayim? 10 saat önce şikayet edilen konuya bakacak yönetici yoksa bölümü kapatsın zaten galatasaray ve dünyadan futbol bölümüne adam gibi bakan yönetici yok fenerli ve beşiktaşlı yöneticilerin tekeline kalmış burası. bir tarafından element uydurmadan konuş.
  • Emre Çolak=Alex Moran

     Emre Çolak Deportivo'da
     Emre Çolak Deportivo'da






    Şimdi Alex'i size şöyle açıklayayım; Blue Mountain State adlı dizide yer alan Alex karakteri çok yetenekli bir futbolcu (Amerikan futbolundan bahsediyoruz) olmasına rağmen bu yeteneğini hiçbir zaman göstermez, onun amacı okul takımında yedek oyuncu olup etliye sütlüye karışmadan partilemek, içip çekip karı kızla takılmaktır... Aslında kafasını kullansa gerçekten ulusal lige transfer olabilecek yetenektedir ama hiç bir zaman bu yükün altına girecek mental güce sahip değildir. Bazen gösterir gibi olsa da genelde azıcık aşım dertsiz başım kafasındadır.

    Olaya böyle baktığımızda Emre ile Alex Moran gerçekten aynı kafadadır. Yeteneklidir ama o yeteneği kullanacak kafada değil, karı kız muhabbetini bırakıp kendini futbola verebilse gerçekten çok faydalı bir oyuncu olabilir ama olmuyor. Kaç yaşına geldi, kaç yıldır a takım kadrosunda ama yedek kalsa hiç sorun etmiyor, üst üste oynasa bir faydası yok e o zaman ne diye üzüleyim böyle bir futbolcunun gitmesine ?


    Tek üzüldüğüm yanı şimdiye kadar kazandığı para bize verdiği katkıdan fazladır, hiç sevmediğimiz yatıyor diye eleştirdiğimiz Aydın bile bize 2 şampiyonlukta ve şampiyonlar liginde tur atlamamıza doğrudan katkı vermiştir. Emre'de bu da yok, bu yüzden keşke 1-2 Milyon bonservis kazandırıp da gitseydi... Neyse biz artık alıştık evlat diye vefa diye tabiri caizse yedirip içirip bedava gitmelerine. Sorsan en vefasız takım derler bize, geçiniz efenim !




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.