Şimdi Ara

Özel tasarımlı GeForce GTX 1080 ekran kartları ringe çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Özel tasarımlı GeForce GTX 1080 ekran kartları ringe çıkıyor

    Nvidia’nın haftaya başlayacak olan Computex 2016 fuarında yeni GeForce GTX 1080 ekran kartını ön siparişe sunmasının ardından, üretici ortaklar da kendi markaları altında tasarladıkları ekran kartlarını görücüye çıkaracak. Üreticiler, hali hazırda performans canavarı olan ekran kartı için agresif optimizasyonlar hazırlıyor.

     

    Henüz resmi olarak bir duyuru yapılmış değil ancak pek çok kaynaktan bu özel tasarımlı GTX 1080 ekran kartlarının görselleri sızmaya başladı. Görseller, ekran kartlarının kıyasıya bir kapışma içerisine gireceğini gösteriyor.

     

    Asus ROG STRIX GeForce GTX 1080

     

    Asus’un oyunculara yönelik ROG ailesi içerisine dahil ettiği özelleştirilmiş GTX 1080 ekran kartı, agresif soğutucu rafı ve 3 fanlı soğutma sistemi ile dikkat çekiyor. Yine agresif aydınlatma sunan Aura LED teknolojisini barındıran ekran kartı, Auto Extreme teknolojisi ile en sağlam bileşenler kullanılarak üretiliyor. 2 slotlu olan kart, 2 katmanlı alüminyum yaprak blokları kullanıyor.

     

    Zotac GeForce GTX 1080 AMP! ve AMP! Extreme ekran kartları

     

     

    Zotac, ekstrem hız aşırtma tutkunlarına yönelik olarak AMP! ekran kartlarını hazırlıyor. Daha iyi hava akışı sağlayan IceStrom fanlar karbon alaşım ile kaplanırken, geniş alüminyum yapraklar en iyi soğutma performansını sağlıyor. Power Boost 2.0 kapasitörler ile kullanıcılar hızların limitini zorlarken, enerji ihtiyacı da iki adet 8-pinli güç bağlantısından karşılanıyor.

     Özel tasarımlı GeForce GTX 1080 ekran kartları ringe çıkıyor

    AMP! standart GTX 1080 versiyonunda çift IceStorm fan mevcut. AMP Extreme versiyonunda ise 3 adet fan var ve daha yüksek hızlara aşırtılabiliyor.

     

    EVGA GTX 1080 FTW ACX 3.0 ve GTX 1080 SC ACX 3.0

     

    Okuyucularımızın da merakla beklediği üreticilerden olan Evga, FTW ve SuperClocked versiyonları ile geliyor. Futuristik bir tasarım çizgisi benimseyen firma, en iyi performansı veren çift fanlı ACX 3.0 soğutma sistemini kullanıyor. Görsellerde tek bir 8-pinli bağlantı girişi dikkat çekiyor. Bu bakımdan yeni kartlar hız aşırtma konusunda biraz cimri olabilir. Muhtemelen KINGPIN serisinde, hız aşırtma sonuna kadar kullanılacak.

     Özel tasarımlı GeForce GTX 1080 ekran kartları ringe çıkıyor

    Gigabyte GeForce GTX 1080 Xtreme Gaming WindForce x4

     

     

    Pazarın diğer bir önemli oyuncusu Gigabyte, oyuncuların karşısına Xtreme Gaming ile çıkacak. Rakiplerinden farklı olarak 4 fanlı WindForce soğutma sistemi kullanılıyor. İnce bir işçilik yapan Gigabyte, bir küçük biri de büyük iki fanı üst üste monte etmeyi başarmış. Xtreme LED logo da karta ayrı bir hava katıyor.

     Özel tasarımlı GeForce GTX 1080 ekran kartları ringe çıkıyor

    İki adet 8-pinli güç bağlantısına sahip olduğu için, ekran kartı hız aşırtma odaklı tasarlanmış. Yüksek hızlarda muhtemelen 4 fan da devreye giriyor. Düşük modda ise sadece küçük fan çalışarak enerji tasarrufu yapıyor. Ekran kartları, gelecek haftadan itibaren raflarda boy göstermeye başlayacak. 

     







  • benzer hatta aynı tasarımlar gtx 1070 içinde geçerli olacaktır ilgilenen arkadaşlar varsa

  • Zotac bana uyar ;)
  • Amazon'da Zotac founders edition var adam 1700 dolar fiyat koymuş, altına herkes çok şahane yorumlar yazmış :D
  • Sonunda bee GIGABYTE çok iyi duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım olarak founders edition hepsini döver. Bence kartların tasarımı biraz aceleye gelmiş gibi. Ayrıca frekans değerlerinden de bahsedilmemiş bakalım OC yapılmış olarak mı gelecekler.

  • Fiyatları 3150 - 3700 tl arasında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlandırma şu anda en önemli konu bana göre.
    Zaten referans tasarım harici tüm versiyonlar birbirine çok yakın performans verecektir, üç yada beş fps için 200$ veremem

  • Minimum 3000TL olacak gibi duruyor buradaki kartlar...


    3000 TL ne demek ya... :(

  • Zotac AMP Extreme,EVGA FTW.PNY Phoenix şuan için tek alınıcak kartlar hepsinde 8+8 // 8+6 var gerisi aynı.

  • ben ve benim gibiler anca kedi gibi bakar yalanırız bu kartlara....para para para

  • Eğer zotac amp extreme edition 980Ti modeli gibi hız aşırtılır ise çok farklı bir kartla karşılaşırız. 980Ti da %25 hız aşırtılmış biçimde gelmişti. Bildiğin farklı bir kart yapmıştı adamlar.

  • gigabyte efsane. Alınırsa o alınır.

  • 1060, gtx 970den daha güçlü ve daha ucuza gelsin bana yeter.

  • Referans tasarımda, manuel olarak fan hızını ayarlamayınca thermal throttling yaşandığı ortaya kondu. Özel tasarım almak lazım illa alınacaksa.
  • Eğer görüntüler nihai ise, öncelikle Evga'nın sade tasarımdan eser kalmamış, Çin'li markaların tasarımına dönmüş kart, hiç beğenmedim.
    Asus'ta Strix baykuşu uçmuş kaybolmuş kutu tasarımından
    GIGABYTE'ın Xteme Gaming serisindeki "stack fan" tasarımı gerçekten farklı ve şık görünüyor, fakat bence Xtreme Gaming'den önce asıl "flag ship" olan model G1 GAMING ve WINDFORCE OC 3X sunulacaktır pazara.

    Bu arada Xtreme Gaming tasarımı Maxwell serisinde Angel Eyes dedikleri RGB LED'li WINDFORCE 3X tasarımını kullanıyormuş,bunu X ile değiştirmişler:

    https://www.youtube.com/watch?v=CtXAo9Ml8J0




  • En oclu zotac amp extreme olur

  • quote:

    Orijinalden alıntı: -erna-

    gigabyte efsane. Alınırsa o alınır.

    Eğer görseller doğruysa G1 Gaming serisi de canavar gözüküyor!

    Özel tasarımlı GeForce GTX 1080 ekran kartları ringe çıkıyor




  • msi yokmu bence en iyisuuu

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.