Şimdi Ara

Mirror's Edge oyunları televizyon dizisi oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Mirror's Edge oyunları televizyon dizisi oluyor
    EA DICE stüdyosu tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan Mirror's Edge oyunu, televizyon dizisi oluyor. 2007 yılında satışa çıkan oyun, ilk başta geniş bir kitleye ulaşamasa da, aldığı iyi eleştiriler sayesinde oyunseverlerin ilgisini çekmeyi başardı ve zamanla son derece geniş bir hayran kitlesi oluşturdu. Geç de olsa gelen bu başarı, Electronic Arts'ın oyuna ikinci bir şans vermesini sağladı. Bir yeniden yapım olan Mirror's Edge Catalyst önümüzdeki ay oyunseverler ile buluşacak.
     
     Mirror's Edge oyunlarının yakaladığı bu başarı televizyon yapımcılarının da dikkatinden kaçmadı. The Office ve The Tudors gibi başarılı dizilerin yapımcısı olan Endemol Shine stüdyosu, Mirror's Edge'i televizyona uyarlamak için hazırlıklara başladı. Henüz yapım sürecinin ilk aşamalarında olan dizi, merkezinde kadın karakter yer alan bir aksiyon dizisi olacak.
     
    Hükümetin tüm iletişim kanallarını kontrol ettiği distopik bir gelecekte geçen Mirror's Edge, güvenlik birimlerini atlatarak şehrin dört bir yanına mesajlar taşıyan "koşucuların" hikayesini anlatıyor. 2007 yılında çıkan ilk oyun, Faith adlı yetenekli bir koşucunun, cinayetle suçlanan kız kardeşinin suçsuzluğunu ispatlamak verdiği mücadeleyi anlatıyordu.
     
    7 Haziran'da satışa sunulacak olan Mirror's Edge Catalyst'in son fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.







  • Güzel haber. Umarım batırmadan güzel bir dizi ortaya çıkarırlar, merakla bekliyorum.

  • Pridon break ile fringe arası birşey çıkar heralde.

  • illuminati yapılanması ;
    dikili taşları, üçgeni ve piramiti ve ayna yansımalarını çok sever !

  • Tutar

  • Olivia Wilde ana karakter rolünde olursa süper olur en çok benzettiğim karakter bu benimMirror's Edge oyunları televizyon dizisi oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 27 Mayıs 2016; 13:30:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: playstyle

    illuminati yapılanması ;dikili taşları, üçgeni ve piramiti ve ayna yansımalarını çok sever !

    dikilitaş yani mobil özelleştirilebilir seyahat araç içi komuta yönetim araç ve ara yüzü olabilir. üçgen yapılar elagant soylu bir imparatorluk geçmişi yansıtabilir ayrıca matematik ve sonsuzluğu ve frederick pohl yazarın eserinde hichee üçlemesinde olduğu gibi bilimsel yansıtabilir ayna yansımalı yaşam platformları, odalar koridorlar vesaire ise yalnız bir toplumu yakın takipteki assassinleri güvenlik ve kontrol ve kendine güvenememyi de içerebilir. ben burda bir topluluk ritüelleri ve yaşam biçimlerinin getirdiği halleri yani bir roman film dizi senaryo oyun imkanlarını görüyorum..keşke üretebilseydim.. belki bir gün...





  • valla bu oyundaki duvarlardakı görüntü kalitesi..camlar, teller, çitler, renklerin canlılığı ve buna rağmen akıcı çalışması mükemmeldi.. lakin arabalar ve silahlarda oyun atmosferi geregi bi o kadarda berbattı.. fakat o duvar, camlar,demirler ışıklandırmalardaki mükemmelik ve görüntü kalitesi şu gün olmuş halen çoğu oyunda yok..

  • oyunlar arasından en sevdiğim oyun bu tabi tam olarak geliştirilmesi lazım bu oyunun her ne kadar parkur oyunu olsada efsaneler arasında bir oyun olmalı

  • Güzel haber. Umarım güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Olivia Wilde güzel bağyandır ama bu rol için bir 10 yaş büyük. Kendisi 32 yaşında karakterin son hali bile 20-21 yaşlarında. Dizi hangi dönemde geçecek bilmiyorum ama başkasının oynayacağını düşünüyorum.
  • Olivia Wilde halihazırda Vinyl'de oynuyor zaten. Zor bir ihtimal farklı bir dizide oynaması
  • Bugünler de her oyun film veya dizi olmaya başlıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv dizisi gibi oyundu zaten, olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.