Şimdi Ara

Wrio ile yeni bir klavye deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Wrio ile yeni bir klavye deneyimi


    Mobil platformlarda, klavye uygulamaları arasında ciddi bir rekabet var ve bazı bilindik isimler yarışta başı çekiyor. Farklılaşmanın zaruri olduğu bu alanda, Wrio şansını denemek isteyen yeni bir klavye uygulaması.


     


    Wrio, geçen yıl Kickstarter üzerinde hayata geçmiş ve beklediği meblağın üzerinde bağış alarak gerçekleşme imkanı bulmuştu. Uygulama, hazırlıkların tamamlanması ile birlikte mobil mağazalardaki yerini de aldı.


     


    Wrio, yazı yazma hızlarında yüzde 20 ila yüzde 70 arasında bir artış vadediyor. Peki bu nasıl oluyor? Yapılan araştırmalar sonucunda, standart klavye tuş diziliminin kullanıcıyı biraz yavaşlattığı görülmüş. Bu bakımdan, altıgen tarzda tuşlardan oluşan ve parmakların daha hızlı bir şekilde ulaşabildiği farklı bir dizilim belirlenmiş.


     


    Ayrıca Bkz.Rafadan Tayfa artık mobilde

    Bu dizilimde iki adet boşluk tuşu bulunuyor ve her iki parmakla da ulaşılabiliyor. Büyük karakter için, Shift tuşu yerine ilgili tuşu basılı tutarak yukarı sürüklemek yeterli. Sola doğru sürükleme yapma silme işlemi gerçekleştiriyor. Sağa doğru sürükleme ise silinenleri geri getiriyor.


     


    İleri bir kelime tahmin teknolojisi kullanan uygulama, kullanıcının yazma alışkanlıklarını öğrenerek, kelime önerilerini buna göre geliştiriyor. Türkçe desteği olduğu ifade edilen uygulamayı kurduktan sonra, bu desteğin olmadığını fark ettik. Geliştirici, bilgilendirme hatası olduğunu belirterek ilk güncellemede Türkçe dil desteğinin de ekleneceğini açıkladı. Uygulama iOS için 8TL, Android için ise 9TL ancak bir süre sonra yaklaşık yüzde 40 fiyat artışı olacak.


     


    App Store linki için tıklayınız 


     



    Google Play linki için tıklayınız  


     



     



     









  • Çok pahalı

  • TouchPal ve T9'umla mutluyum ben

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygualamanın'da mı kickstarter'ı oluyormuş?? Arkadaşım uygulamayı hazırlarsın, koyarsın markete tutarsa tutar, tutmazsa tutmaz.

  • Klavyeler ikiye ayrılır:



    SwiftKey ve diğerleri...

  • Alışmak çok zor. :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin almayi dusunmeyin. Merak eden var ise WhatsApp tan apk sını gönderebilirim.özelden mesaj atın no veririm. Yazmak çok zor. Türkçe dil yok. Tahmin zaten hiç yok.tema özelleştirmede yok zaten. Yapmışlar ama ot gibi. SwiftKey den şaşmayın derim.

  • Lenovo stok klavyemi kullanıyorum bundan öncede samsung telefonumda stok klavyesini kullanıyodum. Açıkçası bana oto öneri ve eski yazdığım kelimeleri tanıması yetiyor. Şu ekstra uygulamalarida denedim benim için gereksiz geldi bu kaydırma olayinida hic sevmiyorum zaten.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.