Şimdi Ara

Schmidt: iPhone kullanıyorum ancak Galaxy S7 daha iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Schmidt: iPhone kullanıyorum ancak Galaxy S7 daha iyi

    Apple yöneticilerini ceplerinde bir Android telefonla görmek son derece zor. Hatta şirket CEO'su Tim Cook, Super Bowl finalinde kendi iPhone'uyla çektiği bulanık fotoğrafı paylaşmış ve alay konusu olmuştu. Ancak Google bu tür konularda daha tavizkar bir şirket politikasına sahip. Google'ın çatı şirketi Alphabet'in İcra Kurulu Başkanı Eric Schmidt bu konudaki en rahat yöneticilerden biri. Kendisi yıllardır gururla bir BlackBerry hayranı olduğunu söylüyordu. Ancak CNBS raporlarına gör Schmidt bu kez çok daha çarpıcı bir itirafta bulundu.

     

    Ayrıca Bkz.LG G5'in daha dayanıklı versiyonu X5 mi geliyor?
    Evet, geçtiğimiz Mart ayında da gündeme geldiği gibi Schmidt bir iPhone kullanıyor. Ancak Amsterdam’da gerçekleşen Startup Fest’te seyircilere aynı zamanda bir Galaxy S7 akıllı telefona da sahip olduğunu söyledi. Schmidt "Samsung S7 daha iyi, daha iyi bir pile ve kameraya sahip. Bu konuda anlaştık mı? iPhone kullanıcıları haklı olduğumu biliyor" dedi.

     

    Garip olan şey Schmidt'in Galaxy S7'nin daha iyi olduğunu iddia etmesine rağmen iPhone kullanmaya devam ediyor olması. Daha da enteresanı Google tarafından üretilen bir telefon yerine Samsung'u ön plana çıkarması. Deneyimli yönetici belki de Apple yönetim kurulunda görev yaptığı eski güzel yılları hatırlayıp nostalji yaşamak adına iPhone'dan vazgeçemiyor olabilir. Bunu bilemeyiz. Etkinliğin bir diğer önemli konuğuysa Apple CEO'su Tim Cook'du. Ancak kendisi Samsung Galaxy kullandığına dair herhangi bir itirafta bulunmadı.

     

    Schmidt: iPhone kullanıyorum ancak Galaxy S7 daha iyi 







  • Alışkanlık başkaaa doğruyu söylemek başka... Daha iyi olduğunu itiraf etmek için kullanmak şart değil

  • Gormek istedigimiz hareketler bunlar. Kisisel tercihidir saygi duymak gerekir.

  • Hiçbir şirket yöneticilerinin iphone harici cihaz kullanacağını zannetmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Editörün karşılaştırması çok saçma olmuş. Steve Jobs İphone telefonları hem üreten hem işletim sistemini yapan şirketin yöneticisiydi. Fakat Eric Schmidt in böyle bir pozisyonu var mı? Yani tabi ki Steve Jobs un cebinde bir Samsung taşıması çok daha garip olur bu durumda.

    Not: Z2 kullanıyorum.

  • Aslında olaya telefon olarak değil de işletim sistemi olarak bakmak lazım. Adam demek ki ios işletim sistemini daha iyi buluyor ki iphone kullanıyor. Samsung galaxy s7 donanım olarak iphone 6s'ten daha iyi olsa bile işletim sistemi Android. Bende samsung kullanıyorum ancak şu anki seviyesi ile Android bir ios değil ne yazık ki.

  • elinde ikisi de varken ve s7nin daha iyi olduğunu düşünürken neden iPhone kullanıyormuş? yaptıkları işletim sistemi dandik diye olabilir mi? s7 nin kamera testinde 3 puan daha yüksek alması işletim sisteminin açığını kapatmaya yetmiyormuş demek. Google'ın köklü değişiklikler yapması gerek.

  • herkesin kendi zevki farklıdır. Mesela bende i6 kullıyorum ama sony z5 pre daha çok hoşuma gidiyor ve daha çok beğeniyorum.

  • stalker sallama ios isletim sistemi falan degil hayal dunyandan cik bildinin eski sistem nokianin cok gelismis marketi olan versiyonu hic ise yaramaz kendinizi kandiriyorsunuz sadece android gercek bir isletim sistemi

  • Şu cehalete de bir cevap vereyim. Dokunmatik ekranlı yeni nesil akıllı telefonlar için işletim sistemini ilk Apple yazmıştır, tıpkı kişisel bilgisayarlar (PC) için yazdığı gibi. Google, iphone piyasaya çıktıktan sonra Apple'ın işletimim sisteminin açık kaynak kodlu bir kopyasını yapmış bu sebeple de Apple'la uzun süre mahkemelik olmuştur. Tabiki bilgiye erişim ve teknoloji artık bir sır olmadığı için iki sistem de kendilerini geliştirmişlerdir. Ancak ios eski sistem android gerçek sistem demek doğru değildir.
    quote:

    Orijinalden alıntı: jupiterli61

    stalker sallama ios isletim sistemi falan degil hayal dunyandan cik bildinin eski sistem nokianin cok gelismis marketi olan versiyonu hic ise yaramaz kendinizi kandiriyorsunuz sadece android gercek bir isletim sistemi

  • Ya özür dileyerek şu kısmı atlamışım;

    İCRA BÖLÜMÜ ÇALIŞANI

    arkadaşımız icra kurulu başkanını icra bölümü çalışanı yapmış.
    Eric Schmidt Google Bank'ın verdiği sorunlu kredilerin takibinde görev almakta. Mesela araç kredisi aldınız ve krediyi ödeyemediniz. Mr. Eric icra memuru mesai arkadaşlarıyla beraber evinize geliyor ve borç tutarı kadar malı haczediyor. Yapmayın Eric bey, 9 milyar dolar servetiniz var bırakın plazmamı.

    quote:

    Orijinalden alıntı: TeufeL-07

    Editör sıçmış, birde sıvamış. Okadar mantık hataları varki yazıda. Birisi apple ın sahibi, üreticisi, işletim sisteminin sahibi ve üreticisi, diğeri samsungla alakası olmayan, google çalışanı bir adam. İphone kullanan kişi samsungun sahibi olsa tamam anlarım, onu geçtim google ın sahibi olsa onuda anlarım. Adam samsungun içindeki işletim sisteminin üretici firmasının, başka bir kolunda çalışan icra bölümünün çaşışanı. Dıdı nın dıdısı. Zurnanın son deliği. Donanımhaber böyle ortalığı birbirine katmaya meraklı editörleri özelliklemi arıyor acaba ?





  • quote:

    Orijinalden alıntı: rignac

    Şu cehalete de bir cevap vereyim. Dokunmatik ekranlı yeni nesil akıllı telefonlar için işletim sistemini ilk Apple yazmıştır, tıpkı kişisel bilgisayarlar (PC) için yazdığı gibi. Google, iphone piyasaya çıktıktan sonra Appleın işletimim sisteminin açık kaynak kodlu bir kopyasını yapmış bu sebeple de Applela uzun süre mahkemelik olmuştur. Tabiki bilgiye erişim ve teknoloji artık bir sır olmadığı için iki sistem de kendilerini geliştirmişlerdir. Ancak ios eski sistem android gerçek sistem demek doğru değildir.
    quote:

    Orijinalden alıntı: jupiterli61stalker sallama ios isletim sistemi falan degil hayal dunyandan cik bildinin eski sistem nokianin cok gelismis marketi olan versiyonu hic ise yaramaz kendinizi kandiriyorsunuz sadece android gercek bir isletim sistemi


    Rignac kardeş jupiterli61'e cevap yazacaktım ancak sen çok güzel cevap yazmışsın. Bundan iyisini yazabileceğimi zannetmediğim için seni alıntıladım. Zaten Jupiterli61 adlı üyenin agresif konuşma tarzından nasıl bir yanılgı içerisinde olduğunu anlak çok zor değil. Asıl kendi jupiterden Dünya'ya dünmeli bence. Eksileme sistemi olsa da bu jupiterliyi eksileyip Dünya'ya düşürsek. Android'in İos olması için daha çok çalışması lazım. Android'in daha iyi olmasını benden daha çok isteyen yoktur. Android telefonlar daha ucuz ve benim bütçem az. Kendilerini geliştirmeleri bizim yararımıza olur. Böyle marka fanlarını gördükçe insan kızıyor. Gerçekleri görüp eleştireceksin ki adamlar kendilerine çeki düzen versin.
    Eleştirmediğin zaman adamlar neden kendini geliştirsin ki? "Zaten mutlu bunlar niye daha fazlasını verelim ki?" Derler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker(1979) -- 25 Mayıs 2016; 15:36:08 >




  • Kısa ve net! İPhone pişmanlıktır.

  • Ben ilk çıktığı zamandan beri iphone kullanıyorum. iphone bugün sahip olduğu bir çok özelliği Android sistemine borçludur, daha doğrusu iphone kullananlar diyelim. Olmasını istediğimiz, eksikliğini hissettiğimiz bir çok özellik Android tarafından getirildikten sonra ios sistemine entegre edilmiştir. Apple tabi bunu daha tasarım ve kullanıcı dostu odaklı yapsada rekabet her zaman yeniliği ve gelişimi beraberinde getirir. Fanatiklik başka bir şeydir yanlış bilgi başka bir şey. Ben açıklığından ve kişiselleştirilebilir olmasından ötürü andorid seviyorum diyebilirsin, bütçem sebebiyle bana ucuz telefonlarda da bu imkanları vediği için android'i destekliyorum ve paramı ona veriyorum diyebilirsin. Ama yanlış bilgi... onu da verebilirsin, ama doğrusunu bilenler gelir gerekeni söylerler, sen de cahildim dünyanın rengine kandım diye şarkı söylersin. İnternet önümüzde açık, bu yorumu yazacak kadar bu işlerle ilgiliysen bir aç oku be kardeşim. Araştırın be kardeşim.

    quote:

    Orijinalden alıntı: stalker(1979)

    quote:

    Orijinalden alıntı: rignacŞu cehalete de bir cevap vereyim. Dokunmatik ekranlı yeni nesil akıllı telefonlar için işletim sistemini ilk Apple yazmıştır, tıpkı kişisel bilgisayarlar (PC) için yazdığı gibi. Google, iphone piyasaya çıktıktan sonra Appleın işletimim sisteminin açık kaynak kodlu bir kopyasını yapmış bu sebeple de Applela uzun süre mahkemelik olmuştur. Tabiki bilgiye erişim ve teknoloji artık bir sır olmadığı için iki sistem de kendilerini geliştirmişlerdir. Ancak ios eski sistem android gerçek sistem demek doğru değildir.
    quote:

    Orijinalden alıntı: jupiterli61stalker sallama ios isletim sistemi falan degil hayal dunyandan cik bildinin eski sistem nokianin cok gelismis marketi olan versiyonu hic ise yaramaz kendinizi kandiriyorsunuz sadece android gercek bir isletim sistemi
    Rignac kardeş jupiterli61e cevap yazacaktım ancak sen çok güzel cevap yazmışsın. Bundan iyisini yazabileceğimi zannetmediğim için seni alıntıladım. Zaten Jupiterli61 adlı üyenin agresif konuşma tarzından nasıl bir yanılgı içerisinde olduğunu anlak çok zor değil. Asıl kendi jupiterden Dünyaya dünmeli bence. Androidin İos olması için daha çok çalışması lazım. Androidin daha iyi olmasını benden daha çok isteyen yoktur. Android telefonlar daha ucuz ve benim bütçem az. Kendilerini geliştirmeleri bizim yararımıza olur. Böyle marka fanlarını gördükçe insan kızıyor. Gerçekleri görüp eleştireceksin ki adamlar kendilerine çeki düzen versin. Eleştirmediğin zaman adamlar neden kendini geliştirsin ki? Zaten mutlu bunlar niye daha fazlasını verelim ki? Derler





  • bende iPhone 6s Plus kullanıyorum kamera konusunda haklı
  • Adam boş konuşmuş.
  • Konu ile alakası yok ama bana göre de iOS daha iyi bir işletim sistemidir Telefon için.

    Telefonlar hatta tabletler tüketim aracıdır. Üretim için değillerdir. O yüzden bu cihazlardan üretime yönelik beklentilere girmek hata olur kanısındayım.

    Tüketim için de en iyi kaynaklar iOS'da. Çünkü iTunes store denen bir deryaya sahip. Gerçi dolambaçlı yollardan da olsa Android sahipleri de bu deryadan faydalanabiliyor ama direkt olarak faydalanamıyor. Müzik, film, tv showları, akademik eğitimler, podcast vs aklınıza gelebilecek her konuda çok derin bir kaynak elinizin altında.

    Bu kaynağı tüketirken cihaz ve üzerinde işletim sistemi size sorun çıkarmıyor ise bence bundan iyisi yoktur.

    Bu yüzden iOS Android dir bana göre.

  • s7 al o zaman bey amca.

    Yani ne gerek var böyle şovlara.

    İphone kullanıyorsan iphone sana rahat geliyordur, insan sevmediği birşeyi niye kullansın ki, silah zoruyla mı kullandırıyorlar iphone'u. Ne şiş ne kebap yansın istemiş bey amca. Gereksiz işler.

    Edit: s7 side varmış, ben anlamadım bu bey amca ne yapmaya çalışıyor. s7 yi şirket vermiştir, iphone'u kendi parasıyla almış sonuç olarak. Bir insan beğenmediği birşeyi niye para verip alsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 25 Mayıs 2016; 16:28:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rignac

    Ben ilk çıktığı zamandan beri iphone kullanıyorum. iphone bugün sahip olduğu bir çok özelliği Android sistemine borçludur, daha doğrusu iphone kullananlar diyelim. Olmasını istediğimiz, eksikliğini hissettiğimiz bir çok özellik Android tarafından getirildikten sonra ios sistemine entegre edilmiştir. Apple tabi bunu daha tasarım ve kullanıcı dostu odaklı yapsada rekabet her zaman yeniliği ve gelişimi beraberinde getirir. Fanatiklik başka bir şeydir yanlış bilgi başka bir şey. Ben açıklığından ve kişiselleştirilebilir olmasından ötürü andorid seviyorum diyebilirsin, bütçem sebebiyle bana ucuz telefonlarda da bu imkanları vediği için androidi destekliyorum ve paramı ona veriyorum diyebilirsin. Ama yanlış bilgi... onu da verebilirsin, ama doğrusunu bilenler gelir gerekeni söylerler, sen de cahildim dünyanın rengine kandım diye şarkı söylersin. İnternet önümüzde açık, bu yorumu yazacak kadar bu işlerle ilgiliysen bir aç oku be kardeşim. Araştırın be kardeşim.
    quote:

    Orijinalden alıntı: stalker(1979)
    quote:

    Orijinalden alıntı: rignacŞu cehalete de bir cevap vereyim. Dokunmatik ekranlı yeni nesil akıllı telefonlar için işletim sistemini ilk Apple yazmıştır, tıpkı kişisel bilgisayarlar (PC) için yazdığı gibi. Google, iphone piyasaya çıktıktan sonra Appleın işletimim sisteminin açık kaynak kodlu bir kopyasını yapmış bu sebeple de Applela uzun süre mahkemelik olmuştur. Tabiki bilgiye erişim ve teknoloji artık bir sır olmadığı için iki sistem de kendilerini geliştirmişlerdir. Ancak ios eski sistem android gerçek sistem demek doğru değildir.
    quote:

    Orijinalden alıntı: jupiterli61stalker sallama ios isletim sistemi falan degil hayal dunyandan cik bildinin eski sistem nokianin cok gelismis marketi olan versiyonu hic ise yaramaz kendinizi kandiriyorsunuz sadece android gercek bir isletim sistemi
    Rignac kardeş jupiterli61e cevap yazacaktım ancak sen çok güzel cevap yazmışsın. Bundan iyisini yazabileceğimi zannetmediğim için seni alıntıladım. Zaten Jupiterli61 adlı üyenin agresif konuşma tarzından nasıl bir yanılgı içerisinde olduğunu anlak çok zor değil. Asıl kendi jupiterden Dünyaya dünmeli bence. Androidin İos olması için daha çok çalışması lazım. Androidin daha iyi olmasını benden daha çok isteyen yoktur. Android telefonlar daha ucuz ve benim bütçem az. Kendilerini geliştirmeleri bizim yararımıza olur. Böyle marka fanlarını gördükçe insan kızıyor. Gerçekleri görüp eleştireceksin ki adamlar kendilerine çeki düzen versin. Eleştirmediğin zaman adamlar neden kendini geliştirsin ki? Zaten mutlu bunlar niye daha fazlasını verelim ki? Derler


    Rignac kardeş aç oku araştır diye bana mı söylüyorsun? Orayı anlayamadım? Açar mısın konuyu?





  • Rahat rahat telefonu kullanmak isteyen için tabiki Android çok daha mantıklı istediğin gibi mp3 at film video at beleş uyg yükle istediğin gibi kişiselleştir.Tek sıkıntısı donanım yiyen bir işletim sistemi olması ve iphone tasarımı gibi şık Android telefonların az olması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.