Şimdi Ara

Vodafone’dan iki yeni Smart 7 akıllı telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vodafone’dan iki yeni Smart 7 akıllı telefonu


    Amiral gemi modeli Smart Pro 7’yi duyurarak dikkatleri üzerine çeken Vodafone, Smart ailesinde iki farklı modele daha sahip. Smart Style 7 adındaki model giriş seviyesinde, Smart Ultra 7 adındaki model ise orta seviyeye yakın bir çizgi izliyor.


     


    Smart Style 7


     


    Smart Style 7 modelinde 5 inçlik IPS HD ekran yer alıyor. 4 adet Cortex-A7 çekirdeği barındıran Snapdragon 210 yonga setinin güç verdiği cihazda, 1GB RAM ve 8GB artırılabilir kapasite mevcut. 2540mAh kapasiteli bataryası, QuickCharge teknolojisi ile hızlı bir şekilde dolarken, anı yakalamak için 8MP çözünürlüğünde flaşlı bir arka kameraya yer verilmiş. Ön kamera ise 5MP çözünürlüğünde. Yonga setinde gelen Cat. 4 LTE entegre modem ile 150Mbps indirme hızlarına erişilebiliyor. Android 6.0 üzerinde çalışan cihaz için 599TL ön satış etiketi belirlenmiş. Normal fiyat 799TL.


     


    Smart Ultra 7


     


    Vodafone Smart Ultra 7 modelinde 5.5 inçlik Full HD IPS ekran biri karşılıyor. 4+4 Cortex-A53 yapısında Snapdraon 615 yonga seti ile gelen cihaz, 2GB RAM ile sistemi destekliyor. QuaickCharge 2.0 teknolojisi ve Cat. 4 LTE modem yongasetine entegre geliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Vodafone Smart Pro 7 tanıtıldı: Snapdragon 652 ve 3GB RAM

    Arka kısımda 13MP çözünürlüğünde LED flaşlı kamera ve ön kısımda 5MP çözünürlükte özçekim kamerası bulunan cihazda, 16GB artırılabilir kapasite, 2960mAh kapasiteli batarya, Android 6.0 işletim sistemi şeklinde özellikler bulunuyor. Cihaz 1 Temmuz itibariyle 1099TL fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Ön satış fiyatı ise 899TL.

    Vodafone’dan iki yeni Smart 7 akıllı telefonu 







  • Snapdragon210 1gb ram ve 799 tl...
    Vodafone'u gösterip Turkcell'e razi etmek bu olsa gerek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaka gibiler ya. sundukları donanıma bak.birde fiyata bak.sanırsın sony lg htc vs alıyorun. insanalr uyandı bunu görene kadr zarar etmeye mahkum bunlar. 2gb rami bile artık kabul görmuyorken 1gb ram sunuyrlar ya pess..

  • Oha içinde işlemci bile var

  • Ya ne kaybederim ki diyor adamlar. şu 799 TL ye sattığı telefonu herşeyiyle 500 e mal etse (sanmıyorum da o kadar olacağını) sonra getirip burda teknolojiyi takip edemeyen amcalara teyzelere vatandaşlara 36 ay ödemeli yuttursa 100 bin adet kadar totalde 30 milyon TL kar eder. :D

  • Biri 400 diğeri 700 tllik cihaz

  • Yurt dışındaki operatörler çok uygun fiyatlara operatör telefonu satarken, bizimkiler adam düdüklemenin peşinde.
  • Bu snapdragon 615 ve 210 merakı nedir biri açıklasın. Bunlar işlemci mi kurban olayım. Yahu 652 madem pahalı git helio p10 veya x10 koy bu kadar mı zor. 300 mbps hız veriyorum diyosun da daha kendi cihazın o hızı desteklemiyor bu nasıl bi çelişki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğrafları da tuvalet terliği ile çekmişler sanırım.
  • Donanimhaber'de artik tanitilan butun telefonlar amiral gemisi olarak anilmaya baslandi. Smart pro 7 orta seviye bir telefon, neresi amiral gemisi? Gerci gecen hafta giris seviyesindeki Yunan telefonuna da amiral gemisi demistiniz. Telefon demeyin, onun yerine amiral gemisi kelimelerin kullanin bari karisiklik olmasin.

  • Bence boyle haberlerde kufur serbest olsun ciddiyim bak.En azindan stres atariz.
    Utanma yok ki adamlarda normal yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcell ile aynı özellikte telefon tesadüf diyebilmek saçma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YveJhin

    Bence boyle haberlerde kufur serbest olsun ciddiyim bak.En azindan stres atariz. Utanma yok ki adamlarda normal yani.


    Eskiden cizgi romanlarda #$½£#$½£#$#{½{[{]{[{$½#$½#$£#$ yazarlardi kufur yerine. Oyle yapalim. Filtreye filan da takilmaz, ceza da almazsin. :D

  • Şu iki cihazı görünce diyebilirim ki GM 5 plus gerçekten iyi bir fiyattan çıkmış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung J ve E serisi..Artı olarak diğer operatör cihazları.Türk Telekom TT175 hariç..Sanki masus üretilmiş cihazlar gibi.Bakalım kaç kişiye kitleyeceğiz demişler sanki AR-GE çalışanları..İnsan da biraz edep olur yahu?Çin piyasasından biraz ders alın..Çin cihazlarının yanına bile yaklaşamazlar bunlar..Lkain bizim insanımız marka bağımlısı olduğu için donanıma ve yazılıma önem vermez.İsme bakar ve alır..Samsung yapmışsa iyi yapmıştır der..Samsung bu kardeşim,boru mu der?Teyzelerimiz,dedelerimiz,teknolojiden bi haber bir kısım insanlarımız..

  • Ülkem insanına layık görülen cihaz değerleri :1 Gb Ram ? Aga, bu nedir ?



    Hadi diyelimki, giriş segmentte basit oyunlar, facebook, whatsapp, twitter vb. çalıştıracak kadar düşük seviye işlemci olabilir bir yere kadar ama, Android giriş segmentinde RAM 2 GB olmalı artık.



    Bir arkadaşın da yazdığı gibi, Allah'tan telefona işlemci de koymuşlar..buna şükür..

  • Çöpe atsan çöp kabul etmez bunları

  • s210 lu olan modeli alacak olan teyzelere ve amcalara üzülüyorum kakalayacaklar...

  • Konfik saçma olmuş operatör telefonu diye iyice hiç etmişler telefonu

  • Smart 7 pro derim fakat fiyat beklentisi yuksek... Cat 6 yerine en azindan cat 7 kullanilsa idi... Bir de batarya 3500mah olmaliydi... Ön kamera da 4k yi desteklese düßünürdüm çünkü plastik kasa... Oto sabitleme.. Düşük isikta çekim vs..

    Kesinlikle gm5plus dual alacam

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.