Şimdi Ara

HANGİ OTOGAZ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
14.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

öncelikle
    1-daha önce benzer konular var kabul ediyorum fakat çok eski konular ,
    2- lütfen seviyesini bilen arkaşlar katılsın .

şuan 2016 yılı itibariyle kullandıgımız en verim aldıgımız gazlar hangileri ,

ben : 35 lt aygaz ile 280 km
    35 lt shell gaz 330 km
    35 lt alpet exen gaz 335 km
    ipragaz 35 lt 330 km
    total bp hepsi bir birine yakın degerler

aracım 1.6 115 hp astra j

oto aygaz kullamak istememe ragmen bi türlü aracım bu yakıtı sevmiyor çok yakıyor çekişten düşüyor ve ayrıca o firmanın hilesiz bir pompasına raslamadım 35 lt alan tankıma 38 litre gaz bastılar içinde 3 lt kadarda lpg vardı 38 lt ile en az 370 km yapmam gerekirken 280 kmde bitti ?

bütün lpg kullanıcılarının ve üstadların oldugu bu forumda sizinde fikirlerinizi alabiliriz

sizce hangi gaz ?
    en iyi performansı aldıgınız otogaz hangisi ?
    en uzun menzili hangi gazda sagladınız ?

saygılarımla

• triger kullanıcısına yanıt
    Hocam benimkide tam tersi shellgaz da menzil daha az oluyor. Opet aygaz ve milangaz da menzil daha fazla oluyor. Aracim volvo s60 2.0 T antalyada yasiyorum yeni kadoil acildi yolumun üzerinde 1.97 den yurtgaz satiyor. 2.03 milangaz da var yolumun ustunde. Bir de 2.19 dan opet aygaz var. Acikcasi performans olarak pekte bir fark göremiyorum ben. Bircok insan lpg de fark olmaz onun icin en iyi gaz ucuz der ancak bende bilemiyorum. Ustadlardan fikir alalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şanlıurfadayım 2.43 ten gaz alıyorum ekonomi yok .
  • triger kullanıcısına yanıt
    Benzin ne kadar?

• cnkcoskun C kullanıcısına yanıt
    4.61 tl
  • Opet, milangaz, shell, bp hepsini denedim. Performans olarak hiçbir fark göremedim. Aracım 98 Polo 100bg

Geçen ay mecbur kaldığım için Güvenal Gaz diye bir markadan almak zorunda kaldım. En uzun kilometreyi bana bu gaz yaptırdı. Belki de pompa kalibrasyonları iyidi bilemiyorum ancak çok memnunum. Hala bunu kullanıyorum.

Yine geçen sene mecbur kaldığım için uzun yolda 20 liralık Turnagaz diye bir markadan gaz almıştım. Aman Allahım abartmıyorum performans farkını bariz hissettim. Gaz tepkileri mükemmel olmuştu.

Yani kısacası nerede ucuz bulursam oradan alıyorum. Bir ara takıntılı şekilde hep Opet' den alırdım ancak hiç gerek yokmuş. Hepsi Propan ve Bütan karışımı zaten.
  • en ucuz neresiyse ordan alın şehir içinde olması koşuluyla. marka istiyorsan:shell,milangaz ve PO
    ama artık ben aramıyorum aytemiz den alıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NLP SIRALI LPG DEN MEMNUN MUSUNUZ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mogaz aldım ama ne göreyim aygaz kamyonu dolum yapıyordu istasyona ,

60 km şehirler arası yol geldim resmen araç gitmiyor yokuşlarda düşüyor

en iyisi shell ve exengaz ipragaz
  • bp, aygaz, shell, total ve milangaz hepsini deneme fırsatım oldu içlerinde en iyi randıman aldığım (çekiş ve km ortak bazında) milangaz oldu. Yakıt aldığım istasyonu ve pompayı çok değiştirmemeye çalışıyorum gaz benzine oranla biraz hassas bir yakıt olduğundan yakıttaki sorunu direk belli ediyor istanbul dışındayken aldığım gazla 4. vites ile çıkmam gereken yokuşu 2. vites ile çıktığımı bilirim.
  • Bulunduğum köyde sadece ipragaz var genelde 42 lt 460 km yol yapıyorum memnunum. Bir defasında ilçe merkezi TP den akcagaz aldım ucuz diye 42 lt alan depo 55 lt aldı ve aynı km yaptım ve yaklaşık 100 liraya dolan depom 110 liraya doldu zarardayim. Performans olarak - bi fark görmedim. Herhalde pompayla oynadılar EPDK ya şikayet edecem

• milangazın gazı oktan 93 cezayir gazı olarak bilinir çok kalitelidir,
    Milangaz, üstün kalite anlayışı çerçevesinde, Türkiye'de uygulanan TS EN 589 standartlarında MOS (Motor Oktan Sayısı) en az 89 olarak belirtilmesine ragmen, otogaz istasyonlarına bu standardın çok daha üstünde 93.5 oktan değerine sahip otogazı ikmal etmektedir.
    Milangaz, 2004 yılında Shell & Turcas, 2008 yılında Petrol Ofisi, 2012 yılında Lukoil ve 2015 yılında BP firmaları ile toptan satış anlaşması yapmış olup, akaryakıtta bulunan sektör devlerinin toptan tedarikçiliğini üstlenmektedir.
    http://www.milangaz.com.tr/Kurumsal.aspx
     HANGİ OTOGAZ !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 28 Mayıs 2016; 12:58:22 >

• En ucuz yer neresi ordan alıyorum. Bir sorun yaşamadım.

• konuyu açan arkadaşın hesabına göre araç km de 10 krş yakıyor :S
  • Litre olarak yazmis hocam tl değil

• şu sıralar 2liraya aytemizden alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

şu sıralar 2liraya aytemizden alıyorum

bende aytemiz den alıyorum en yüksek km yi burdan yapıyorum bende hepsini denedim.opet bp shell ama en iyisi aytemiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica17

quote:

bende aytemiz den alıyorum en yüksek km yi burdan yapıyorum bende hepsini denedim.opet bp shell ama en iyisi aytemiz.

deneyelim o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: triger

quote:

quote:

deneyelim o zaman

Hatta istanbul anadolu yakası kozyatağı yanyol'dan alıyorum adres de veriyim mümkünse de aynı pompadan alıyorum hep.

• metallica17 kullanıcısına yanıt
    ben ucuz olduğu için alıyorum gazı güzel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: triger

quote:

quote:

deneyelim o zaman

Hatta istanbul anadolu yakası kozyatağı yanyol'dan alıyorum adres de veriyim mümkünse de aynı pompadan alıyorum hep.

HOCAM ŞANLIURFADAYIM

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.