Şimdi Ara

ark.lar oyunlarda pingim yüksek 4440375i arradım ve..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ark.lar oyunlarda pingim yüksek 4440375i arradım vederdimi anlattım. AMa gel görki daha adamların pingten haberi yok anlamıyorlar sokaktaki kazmalarımı yoksa peşmergelerimi işe alıyorlar? bu ne yahu ne yaptıyssam olmadı oyuna ayar çektim bir nevze iyi oldu ama ping yüksek iki sokak aşağıdaki arkın 28 35 gibi pingi varken bnm 90 80 85 lerde adama anlattım ama hatla alakalı değil diyo ping ne diye bana soruyor adam yahu ben onlara danışmak için aradım. Hadi dedim soruyim gerçi cs serverında bir ark dedi telekomdandır die ama adamlar peşmergeleri işe alırsa böle olur.



  • Bundan ben de müzdaribim. Son birkaç gündür bf2 server ların çoğundan atılıyorum. Dha önce girdiğim hiçbir server beni kabul etmiyor. Kafayı sıyıracam valla. Telekom hay senin....!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BOZKURT_KMZ

    ark.lar oyunlarda pingim yüksek 4440375i arradım vederdimi anlattım. AMa gel görki daha adamların pingten haberi yok anlamıyorlar sokaktaki kazmalarımı yoksa peşmergelerimi işe alıyorlar? bu ne yahu ne yaptıyssam olmadı oyuna ayar çektim bir nevze iyi oldu ama ping yüksek iki sokak aşağıdaki arkın 28 35 gibi pingi varken bnm 90 80 85 lerde adama anlattım ama hatla alakalı değil diyo ping ne diye bana soruyor adam yahu ben onlara danışmak için aradım. Hadi dedim soruyim gerçi cs serverında bir ark dedi telekomdandır die ama adamlar peşmergeleri işe alırsa böle olur.





    telekomde çalışanların olaydan haberı yok ping mail hıc hayatında duymamıs kara cahıl madem ıse basladınız azıcık ogrenın yok adam olmaz telekom...
  • pingin 80 90 olması bizim baglantılarmız icin gayet normal.bende bf2 ve bf2142 oynuorum fakat atılma gibi sorunlar yasamıorum.bu arada 4440375 deki kisileri pek sallamayın derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.