Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Edge, Android 6.0 güncellemesine başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Note Edge, Android 6.0 güncellemesine başladı


    Samsung’un kavisli ekran konusundaki ilk göz ağrısı diyebileceğimiz Galaxy Note Edge, elde ettiği başarı ile sonraki nesil kavisli modellerin de önünü açmıştı. Yaklaşık iki yılı geride bırakan akıllı telefon, Android 6.0 güncellemesine kavuşuyor.


     


    Beraber piyasaya çıktığı Galaxy Note 4 modeli de, hatırlanacağı gibi geçtiğimiz haftalarda Android 6.0 güncellemesini almaya başlamıştı. N915FYXXU1DPE1 yapı numaralı ve 1.5GB boyutundaki güncelleme, Avrupa’daki Galaxy Note Edge modeli için geçerli zira ilk raporlar İtalya’dan gelmeye başladı.


     


    Ayrıca Bkz.Ödüllü geliştirici Burkay Özdemir’den iddialı bir oyun daha

    Android 6.0 güncellemesinde, Google tarafından sunulan Doze ultra güç tasarruf modu, yeni uygulama izin sistemi, Google Now on Tap gibi yeniliklerin yanında, Samsung’un Galaxy Note 5 ile gelen TouchWIZ arayüzüne benzer değişikliklerin yapılacağı tahmin ediliyor. Ayrıca Galaxy S7 Edge modelindeki kenar ekran fonksiyonlarının da gelmesi ihtimal dahilinde.


     


    Güncelleme henüz başladığı için, tüm ülkelere yayılması zaman alacaktır. Edge ailesindeki tek S-Pen destekli telefon olma özelliğini koruyan Galaxy Note Edge, elde ettiği satış başarısı ile de Samsung’un yüzünü güldürmüştü.


     







  • Kimsede yok sanirim bu cihazdan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cihazı şimdiye kadar kullanan sınırlı sayıda insan gördüm ama yinede gelmesi güzel...

  • Bende var ama 6.0 hala yok

  • samsung sana lanet olsunağustos'ta note4 aldık ve sayende sadece 3 ay kullanabildik.telefon yakınlık sensöründe ve kapsamasında problem vardı.tam 10 defa servise verdim düzeltemediniz.sıfır telefonun oynanmadık değişmedik yeri kalmadı.şikayetvar'a yazdım,tüketici mahkemesine verdim.iade bekliyorum.illa samsung alacaksanız paralelden alın ya da yurtdışından getirtin.böyle garanti mi olur rezillik !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 24 Mayıs 2016; 9:14:30 >
  • Bende ve eşimde Note 4 (910CQ serisi) var. Haberi okuduktan sonra güncelleme var mı diye hemen baktım. Eşime 6.0.1 geldi benimki bekliyor hala :D

  • Bekliyoruz bakalim ??

  • Note 3'e 5.1 ve 6.0 güncellemelerini vermeyen samsung'u kınıyorum .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.