Şimdi Ara

Kuş Serisi Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimleri koyayım sizde bakarken ne yazacağınıza karar verin, aklınızdan pek güzel düşünceler geçmeyecek eminim..

Kuş Serisi Rezaleti

Kuş Serisi Rezaleti

Kuş Serisi Rezaleti

Gelelim en komiğine, bunu görünce sinirlerim tepeme çıktı ve kahkaha attım

Kuş Serisi Rezaleti

Arabanın hakkını verirsen ne oluyor? Bentley felan mı alıyoruz? Ne bu yani bugattimi? Rallilere mi çıkıcaz? 16.500

Burası facebookta bir satış grubu.
    Bir kişi gönderi paylaşmış; uygun fiyata şahin doğan alınır diye.

İyiki uygun demiş yoksa başına gelecekleri düşünemiyorum.

Bir abimizde fiyatlara şaşırarak şu yorumda bulunmuş

Kuş Serisi Rezaleti

Şimdi beyler,
    Bu arabalar altından mı yapılma.
    Hayır abs,esp airbag v.s varda bizmi bilmiyoruz.Birde extrali yazıyorlar. Extra dediği de Apaçi pionerr bass koymuş. Hani yolda titreyecez ya giderken bizi düşünmüş adam.

Ne bu yahu 13/14/15 zaten 16.5 a baya sinir oldum.Ulan kağıt gibi araba bi kazada bölünüyor. Neyin kafasında bunlar.
    Benim bundan önce doğan slx arabam vardı 98 model 7 bin tlye almıştım 3 yıl önce.
    Arabalar makyajlandımı 2 katına çıktı fiyatlar hayırdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramiz Karaeski -- 23 Mayıs 2016; 2:27:55 >

• apaçi için bentley sayılır hocam
  • Valla abicim ne bekliyosunuz?

Sıfır araba fiyatları ortada..

Normal geliyor bunlar bana... 15'de olur 30'da olur.

B segmenti araçlara 50 dendiğinde, C segmenti araçlara da 90-100 dendiğinde, piyasasına göre normal yeeeaa diyip kendi iş gücümüzü aşşağılayıp bütün emeğimizi bu metal yığınlarına gömdüğümüz sürece şaşırmayın bu fiyatlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iste boyle tiplere satacagim ben de arabayi. Agbiii honda bu. Vitech var bunda. Vutututu. Ha bir de sayamayacagim kadar ozellik vardir

• 16 ya 2008 chevrolet aveo alinir yahu

• Yazık valla boyle dalga geçiyoruz ama yeri geliyor hayata mâl oluyor boyle seyler.

Birde 10 sene çalışıpta adam akıllı arabaya binememek var. İnsanlarimiza milletimize devletimize yazık. Simdi bana binmesin arabaya demeyin dunyanin her türlü hali var. Ustelik arac artık zorunlu gerekli birsey oldu lüks degil yani.

Zaten canım vatanımızda hayatımız cok ucuz, kalitesiz. Bir emektar bir işçi 10 sene çalışıp adam akıllı bir araba parası bile biriktiremiyorsa vallahi biz ölelim.

Saygılar

• Ekşide miyim dedim bir an

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar tok satıcıdır milletin arabasına niye karışıyorsunuz
    Başlı ole olmuş ki bunu diğer marka ve modellerde de yapıyorlar

Adam broadway 95 model 11.500 istiyor yaa

• Belki motorların da falan mod vardır ne bileyim başka ihtimal gelmiyor aklıma. Şaka gibi :D

• Adam sormuş abi kaç model bu 95 in sonu, lan 20 yıllık araba sonu olsa nolcak başı olsa nolcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: mvn_

Belki motorların da falan mod vardır ne bileyim başka ihtimal gelmiyor aklıma. Şaka gibi :D

Yok hacı bildiğin 1.6 motorlardan işte arabalar düzgün gitse birşey demeyeceğim.Yol tutuşu vesaire berbat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kus serisi ile neden ugrasiliyor? Fiyati begenmiyorsan almazsin,olur biter. Dalga gecmek,alay etmek yanlis.

Sanki diger markalar sudan ucuz.

• İlginçtir o *ok atılan guş serisinden tofaş hala para kazanıyor. Ve sıfırı üretilen bir arabanın yan sanayisi bitmez. Bitmez ise deeee; e anlayın.

etiyopya bura. Fiat üretim bandını taşımış falan diyesim geldi ama bant mant yok. Barakada 3.kalite montaj. Ama abla fena deil Eeee??? parçalar nerede üretiliyor kuzucuklarım, karoserdi motordu kıldı tüydü. BKZ 2.dakka 28. saniye sol altta farın üstünde ne yazıyor.

bildinizzz soruyu ..........

O parçaların bir kısmı öyle ya da böyle sızmıyorsa bizim iç piyasaya,
    Gerçi <20 IQ ile düşündüğümüzde bile "sızsa n'olur sızmasa n'olur" deriz, zira orjinal parça kalitesinde paralel üretim (yan sanayi denen hede) tam gaz devam etmekte.

Millet 2012 model araba için parça korkusu yaşarken bunlar için evin bodrumunda parça üretecekler utanmasalar.

Etiyopyadan DOCC mu ithal etsem n'etsem. Kesin satar

• Böyleleri kendi aralarında birbirini dudukluyor iste yapacak birşey yok :)

Maalesef bu arabalar bitmez arkadan itiş en ucuza yaşatan seçenek;)

• Dalgası felan ayrı tabi. 5000tl eder oda düzgünü iyisi. Dahada 1 tl vermem. Alana satana hayırlı olsun onlarada karışmam

• Etiyopyadan sifirini getirtirim o paraya

• batı bizim kuş serisi otomobillerimizi kıskanıyor.
  • Çokta kizmayin belki motor yatak sarfı piston fırladı 5-6 lira masraf etti adam. Hadi bide boya gerekti 3 de öyle koy zaten 8-9 harcamıştır adam arabaya tabi 15 ister. Hatta km dusurup orijinal diye satışa koyar burda herşey mumkun

• bakkala falan gitmek için helalinden 3000 lira veririm her birine.

keyfe keder
  • almayyn karde?im... bakmak bile vakit kayby bunlara.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.