Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
CREATİVE SOUND BLASTER LİVE 5.1 DİGİTAL SB 0220 CD LÜTFEN

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: krm-iks
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> CREATİVE SOUND BLASTER LİVE 5.1 DİGİTAL SB 0220 CD LÜTFEN Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
PCCOMANDER

19 Ocak 2007; 20:58:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

YA ARKADAŞLAR İKİ AYDIR BUNUN CD SİNİ ARIYORUM BİR ARKADAŞTA ÇIKIP DEMEDİKİ, BEN DE BU KARTI KULLANIYORUM CD SİNİ SANA UPLUAD EDEYİM. MUTLAKA BU KARTI KULLANAN VARDIR ARAMIZDA BİR YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR YADA ADRES VERİN GELİP ALAYIM. DAHA ÖNCE POST AÇTIM ARKADAŞLAR DRİVER ÖNERMİŞLER. BANA DRİVER DEĞİL CD Sİ LAZIM. ZATEN GİRMEDİĞİM SİTE İNDİRMEDİĞİM DOSYA KALMADI. DRİVERLARI KURUYORUM SES KARTI NORMALDE 5+1 SES KARTINI 4+1 GÖRÜYOR. ZATEN CREATİVE KULLANANLAR BİLİR CD SİZ BİR CREATİVE, SES KARTINDAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR. CREATİVE SOUND BLASTER LİVE 5.1 DİGİTAL SB 0220 CD LÜTFEN 2003 TE ÜRETİLMİŞ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

P4 630 3.0 800 FSB PRESCOT CPU. ABİT AL8-V DUAL DDR 945P CHİPSET. NEC DVDRW. ASUS CD RW. SAPPHİRE X 850 XT 250 GB SATA2 SAMSUNG HDD. 2 X 512 MB 533 MHZ KİGSTON RAM. GEM KASA.
CWaRRioR

Sisteme Gözat

20 Ocak 2007; 0:16:35 

Creative Driver CD'lerini buradan bulabilirsiniz...

mfatih85

20 Ocak 2007; 5:33:41 

kardeş bendede Live 5.1 var ama cd'si kayıp, Live 5.1 Digital için 2003'a ait driver ve uygulamalar var Creative'in denemende yarar var

http://uk.europe.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=1&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+XP®ion=3&Product_Name=Live%21+5.1+Digital&Product_ID=1853&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=0&x=13&y=11

PCCOMANDER

3 Şubat 2007; 18:03:49 

YOK TÜRKİYEDE BİR ALLAHIN KULU KULLANMIYORMUŞ BU KARTI VALLAHA HAYRET.................................................

P4 630 3.0 800 FSB PRESCOT CPU. ABİT AL8-V DUAL DDR 945P CHİPSET. NEC DVDRW. ASUS CD RW. SAPPHİRE X 850 XT 250 GB SATA2 SAMSUNG HDD. 2 X 512 MB 533 MHZ KİGSTON RAM. GEM KASA.
AKREPmt.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Şubat 2007; 19:03:18 

creative sitesinde tüm sürücüler mevcut

A Dying Wish

3 Şubat 2007; 20:00:21 

quote:

Orjinalden alıntı: PCCOMANDER

YOK TÜRKİYEDE BİR ALLAHIN KULU KULLANMIYORMUŞ BU KARTI VALLAHA HAYRET.................................................

driver'lar haricinde cd'de olan ne var?

Asus P5B + E4300 + 2GB + HD4850 + Fsp Bluestorm II
Iriver H320 + Ipod Shuffle 1.gen+ Westone UM1
CWaRRioR

Sisteme Gözat

3 Şubat 2007; 23:23:34 

quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

Creative Driver CD'lerini buradan bulabilirsiniz...

quote:

Orjinalden alıntı: PCCOMANDER

yukarda yazdığımın link olduğunu farketmedin sanırım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 4 Şubat 2007; 0:36:37 >

a.tugay

10 Nisan 2007; 20:07:14 

ınankı bende yana yana arıyomm ne mumkumm hıc kımsede ne tr de nede yabancı sıtelerde bulabılmıs deyılımm tek umudum ruslar ..tarıhdede oldugu gıbı onlar sasırtabılır benıı

art_SRY

24 Temmuz 2007; 18:58:22 

arkadaşlar aynı cd den banada lazım yokmu kimsede aslında asıl sorun driver değil 5+1 den sadece orta hoporlörden ses alamıyorum cd nin içerisinde iki ek programlar bunu çalıştırıyormuş sanırım bilgisi olan varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi art_SRY -- 24 Temmuz 2007; 18:59:28 >

art_SRY
usta_01_@hotmail.com

MITSUBISHI ELECTRIC,PANASONIC KLİMA SİSTEMLERİ
ejoy

4 Ekim 2007; 10:46:45 

kardeş http://www.ordilem.info/spip.php?article36 burdan indir ok ben indirdim saglam ok

visor

4 Ekim 2007; 16:36:05 

orjinal cd kalibi lazim dostlar driverlar olmuyor

ayni sorun audyz de de oldu cd kalibialdim arkadastan driver kurdu ama netten bulabildigim butun drivelari kurdum olmadi

ses akrt driverlari arayan visor

benimle alisveris yapanlar tiklasin
iyi gunler dileyen visor---D.A.I.M.A A.L.I.N.I.K
GUVENILIR DURUST ALICI VISOR
Nosferatu`

21 Ekim 2007; 10:38:30 

www.kxproject.com

Down...
http://kxproject.lugosoft.com/down.php?language=en

Tüm SB Live serisi (4830 <-> sbs0220 denedim ben) buradaki driver ile çalışıyor lakin AudioHQ değil kendi özel programları mevcut.

Bende Live sbs0220 CD'sine hayır demem :)

CWaRRioR arkadaşın yazdığı adreste;
http://hosted.filefront.com/BadBoyforum

sbs0228 ve sbs0229 var bunları deneyen olduysa yorum yazsa da bizde faydalansak ne hoş olur...

Saygılar
Kerem

Ekleme;
KxProject yeni driver çıkartmış ama nedense kendi sitesinde görünmüyor işin güzel tarafı yeni driverde ViSTA desteğide mevcut. Güle güle kullanalım :)

http://www.driverheavendownloads.net/kXmain.htm

Ayrıca birde bunları buldum ama denemedim...
http://www.ordilem.info/IMG/zip/SBLive5-1-2000-XP-Vista.zip
http://www.inetbridge.net/forum/files/sbliveoem0220win2k_xp_534.rar
Bulduğum sitede sbs0220 için oldukları yazıyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosferatu` -- 21 Ekim 2007; 10:59:46 >

keleminabi

21 Ekim 2007; 11:28:06 

Keleminabi yetti gari.

http://files.filefront.com/ISO+SB+Audigy+Live+series/;5012670;/fileinfo.html

download hızlandırıcıları kullanmayınız, kullanırsanız inmez, insede crc hatası verir. Uzun bir müddet bilgisayarınız açık kalacak ve siz kesinti olmasın diye dua edeceksiniz netekim.

edit sadece live ve audgy1 içindir ama siz live için kullanınız audgy 1 olanlar yeni alcemy i kullansa daha iyi sonuç alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 21 Ekim 2007; 11:31:30 >

Nosferatu`

21 Ekim 2007; 12:47:52 

Valla ben yukardaki adreslerden 0229 için olanı filefronttan flashget ile 2 parçaya bölerek indirdim ve sorunsuz. Çok parçaya bölünce filefrontta sorun oluyor ama ben oradan 2 yada 2 parça ile çekiyorum genelde...

Ha buarada söylemeyi unuttum 0229 driveri sbs 0220 için sorunsuz çalışıyor...

Saygılar
Kerem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosferatu` -- 21 Ekim 2007; 12:59:51 >

keleminabi

21 Ekim 2007; 12:55:05 

uyarı bu sürücüler yeni çıkan live 7.1 leri ve audgy value leri desteklemez eski tip kartlar içindir.
Eski tip live ve audgy 1 lerin tamamı desteklenir. yeni tip kartınızı desteklersede şansınıza kalmış.
arkadaş bakın filefronttan 2 parça hızlandırıcıdan indirebilmiş. şanslı yani.

FxmaN

21 Ekim 2007; 13:12:54 

Bende Creative Sound Blaster 5.1 Live Digital 24bit var.Sendekide 24 bit Digital'mi ? Eğer aynıysa gönderebilirim,Cd'de var upload ederim.Ama şu anda Dvd okuyucum tamire gitti, Cd okuyucumda yok.Gelince upload edebilirim.Aslında nettede aynı driver olması lazım.Cd içeriğinde extra bikaç program olması lazım.Sound mixer gibi.Bunlar da netten temin edilebilir mi bilmiyorum.
Ayrıca Yeni Anakartımın üzerinde Soundmax HD Audio var.Sizce hangi ses kartını kullanmalıyım ?

Amd X2 3800+ @ 2.0GHZ|Palit 8600Gt sonic+ Overclocked@730/2150|Asus M2N Nforce430|1GB 800MHZ DDR2|Seagate 160GB SATAII 8mb Cache HDD|17" Philips 107T6 Real Flat Monitor|A4Tech x750BF 2500 Dpi Lazer mouse|Nova Killer gamer mousepad|Philips SBC HP200 Kulaklık
keleminabi

23 Ekim 2007; 23:51:35 

quote:

Orjinalden alıntı: FxmaN

Bende Creative Sound Blaster 5.1 Live Digital 24bit var.Sendekide 24 bit Digital'mi ? Eğer aynıysa gönderebilirim,Cd'de var upload ederim.Ama şu anda Dvd okuyucum tamire gitti, Cd okuyucumda yok.Gelince upload edebilirim.Aslında nettede aynı driver olması lazım.Cd içeriğinde extra bikaç program olması lazım.Sound mixer gibi.Bunlar da netten temin edilebilir mi bilmiyorum.
Ayrıca Yeni Anakartımın üzerinde Soundmax HD Audio var.Sizce hangi ses kartını kullanmalıyım ?

Arkadaşın istediği cd (sb0220) benim verdiğim linkteki cd dir merak etmeyiniz. sizinki yeni nesil. Linkteki iso dosyadır indirip ister cd ye yazar ister daemon yada nero ile sanal cd olarak kullanır.

blacxer