Şimdi Ara

Google Science Journal ile telefonunuzda deneyler yapın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Science Journal ile telefonunuzda deneyler yapın


    Google I/O 2016 konferansında pek çok önemli teknoloji gün yüzüne çıkarken, geri planda kalan ilginç projeler de yavaş yavaş kendisini duyurmaya başlıyor. Bunlardan birisi olan Google Science Journal, cihazınızdaki tüm sensörleri bilim adına erişime açıyor.


     


    İlginç bir uygulama olan Science Journal, telefonunuzdaki sensörler ile çeşitli deneyler yapmanızı ve bunları kaydetmenizi sağlıyor. Kullanıcılar, bu kayıtları daha sonra farklı projeler için de kullanabiliyor. Ayrıca harici sensör ve devre kartları da kullanılabiliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Rafadan Tayfa artık mobilde

    Örneğin ortamdaki ışığın zaman içinde parlaklık değerinin nasıl değiştiği, gürültü değerinin ne düzeyde olduğu veya bir noktanın x-y-z eksenindeki tam karşılığı gibi deneyleri uygulama içerisinde yapabiliyorsunuz. İsterseniz deneyleri fotoğraflama imkanınız da var.


     


    Google Science Journal projesi, Google’ın Making & Science girişiminin bir parçası. Bu girişim, küçük yaştaki kullanıcıların projeler geliştirmesini ve yeni icatlar yapmasını teşvik etmek amacıyla kuruldu.


     


    Şimdiden Make, Pasco, Sparkfun, Jameco, Pocketlab gibi elektronik devre ve proje malzeme perakendecileri, harici setlerin satışına başlamış durumda. Google ayrıca, bağımsız olarak bu setleri satmak isteyenlere de yardımcı olacak gibi gözüküyor.


     


    Google Play mağazası için tıklayınız 

     

     


     









  • Kota yok ki.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: playstyle



    bu videoyu hep beğenmişimdir. Tekrar izleyeyim...

  • Tabiya, üreticiler aldığımzı nefesten haberdr oluyour, bari yediğimizi, içtiğimizi, defekasyonumuzu da bilsinler. Açalım iyice her şeyemizi... Kişisel bilgi zaten kalmadı.

  • indirdim işime çok yaradı.

  • " Buralar eskiden sazlıktı Burası değerlenir önden yerimizi alalım " diye biri yazmış gülmekten yarıldım şerefsizm :)

  • ios uygulamsı var mı acaba

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.