Şimdi Ara

Range rover airbag ışığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2014 range rover sport aracımda ilerlerken hava yastığı ışığı yandı menüden hava yastığını kapatıp tekrar açtım düzelme olmadı
    Land rover ı aradım getirin bilgisayara bağlayıp bakarız dediler sorunu yaşayan veya tahmini olan biri varsa cevaplarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda range roveri olan varmi diye sorsaydin

• Hocam aynı olay avensis de başınıza gelmişti. Sürücü koltuğunun altından airbag soketini biraz ittirince sorun çözülmüştü.

• airbag arızalanmış işte herşey olmuş olabilir,sadece soketi çıkmış olabilir ya da ciddi bir airbag sorunu da olmuş olabilir.gidin bağlatın cihaza ne olduğu detaylıca yazar.

• Araç çalışınca ECU airbeg lere sürekli bir kontrol akımı gonderir. Bu akım geri dönüş yapmazise airbag ışığını yakar.Kuvvetle ihtimal direksiyon sargisi kopuk. Malum hareketli parça.Bazı durumlarda şase algilayinca ışık yanar.Resetlemek gerekir.Aracınız garanti kapsamında baktirin.Parça değişimi isteyin.Geçmiş olsun.

• Sorun yaşayacaksak 2014 model Range Rover olsun be ben razıyım
  • Mutlaka vardır
    Daha iyileri sizin olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dacia logan gösterge ışığı
    5 yıl önce açıldı
    Linea sarı motor ışığı
    3 hafta önce açıldı
    Chevrolet Aveo Motor Işığı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Koltuğun altındaki soketleri sıkıştırmaya çalışırım
    Olmazsa direksiyonla ilgilidir büyük ihtimal
    Cevaplar için teşekkürler

• Sorun çözüldü şimdilik uyarı vermiyor teşekkürler

• Hocam bir range sahibi olarak aracin aylik maaliyeti nedir. Yani yakit durumu olsun bakim masraflari olsun biraz aydinlatirmisiniz bizi. Bu araca niyetim var ama aracin isletme maliyeti hakkinda bilgi sahibi olmak istiyorum. Tesekkurler.

• ah güzel istanbul kullanıcısına yanıt
    Şehir içinde normal kullanımda 8-9 litre performaslı kullanımda 12-13 litre civarı yakarsınız
    Bakımları 1300-1800 civarlarında yapılıyor
    Başka merak ettikleriniz varsa yardımcı olurum

• darkboyy D kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam. Sigorta ve kasko maliyeti ayrica mtv durumu nedir ?

• ah güzel istanbul kullanıcısına yanıt
    Fazla detaya girmeyelim ufak araştırmalarla öğrenebilirisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: darkboyy

Sorun çözüldü şimdilik uyarı vermiyor teşekkürler

Hocam sadece ışık da bozulmuş olabilir. En temizi arabayı bi vurup deneyin bakalım hava yastıkları çalışacak mı?

Şakası bir yana kazasız belasız hocam.

• bir fotoğraf atında gözümüz gönlümüz açılsın.
  • pm attım
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    aklıma gelmedi değil
  • 2014 tdv6 hse sahibiyiz, her şeyin elektronik olduğu bir araç, abuk subuk uyarılar verebiliyor zaman zaman. Bir aralar ''lastik basıncı sensörü arızalı'' yazıyordu sık sık, meğer lastikte hava kaçağı varmış, en son geçenlerde ''start stop sistemi devreye sokulamadı'' yazdı ve bir kaç ay start stop çalışmadı, özel bir servise gittim ayak üstü bi yarım saat sorun arandı ama bulunamadı, daha geniş zamanda aracı bırakmamı rica ettiler, aradan biraz zaman geçti bi çukura sert girdim sorun kalmadı

Bir çok arkadaş bu tarz araçların giderlerinden korkuyor ama yıllık vergi ve kasko masraflarını dert etmezseniz 1.6 dizel otomatik v40'ın 7.5 yaktığı yerde bu devasa araçta 10.5 lt yakıyor, aynı güzergahta 1.4 dizel fiesta bile 6.5 küsür tüketim sunuyor. Periyodik bakımı da zaten araç bayi çıkışlı değilse dışarıda özel servislerde 1000 TL'nin altına rahatlıkla yaptırabilirsiniz, bu fiyatta kendini landci ilan eden bilindik servisler yoksa dışarıda korkmadıktan sonra her hangi bir ustada standart binek araç fiyatına yakın bir bedele periyodik bakımlar halledilebilir.

• arabaci_58 kullanıcısına yanıt
    ben hiç 6.5 ları göremedim ama araç hiç savurgan değil memnunum
    araç borusan çıkışlı garantisi bitince elden çıkarmazsam özel servise gitmeyi düşünüyorum
  • katılıyorum hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.