Şimdi Ara

Bazen Neden İntihar Etmiyorum Diye Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm hayatım 30 haziran 2015 günü bitti. Hayatımı kurtarma seçeneğim olan tıpı kazanamadım, ygs sıralamamı düşürdüm. Şuan hukuk okuyorum bitince büyük ihtimal işsizim.

Aileden gelen hiçbir mal varlığı yok. Her gün kızıyorum hiçbir şeyiniz yok neden yaptınız beni diye sonra kendime kızıyorum nasıl düşürdün o ygs'yi diye.

O kadar çirkinim ki asosyal olmamama rağmen asosyalliğe zorlandım bu yüzden hayatımdaki hiçbir sene güzel geçmedi. Cidden asosyal yapılı biri değilim ama insanlar beni dışladı her fırsat bulduklarında, resmen çirkinsin otur oturduğun yerde demeye getirdiler.

Neden hala yaşıyorum. Boşa israfım. Çoktan intihar etmeliydim. Gün içerisinde sürekli balkondan atlamayı düşünüyorum. Evde silah olsa çoktan bitirmiştim işimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumdakiler bile beni takmıyor.

Orijinalden alıntı: .redmajor.

Forumda gordugum en ezik insansin

Neden böyleyim peki?

Orijinalden alıntı: Everybody Dance Now

quote:

Neden böyleyim peki?

Ezik degil aptalsin sen

Orijinalden alıntı: Michael Haneke

quote:

quote:

Neden böyleyim peki?

Ezik degil aptalsin sen

Doğrudur. 5 sene evvel bir arkadaşım bana "sana bu dünyada aptal demeyen tek bir insan söyle" demişti. O günden beri düşündüm. Cidden herkes arkamdan ya da yüzüme mal, gerizekalı vs. dedi.

quote:

quote:

quote:

Neden böyleyim peki?

Ezik degil aptalsin sen

Doğrudur. 5 sene evvel bir arkadaşım bana "sana bu dünyada aptal demeyen tek bir insan söyle" demişti. O günden beri düşündüm. Cidden herkes arkamdan ya da yüzüme mal, gerizekalı vs. dedi.

O yüzden degil anlamiyosun uzun uzun yazamam simdi kusura bakma

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neden böyleyim peki?

Ezik degil aptalsin sen

Ya anlayamıyorum resmen Yaratıcı beni ibret olsun diye yaratmış. Çirkinlere bakıyorum zeki ya da doğuştan zengin oluyorlar mesela, fakirlere bakıyorum zeki veya güzel oluyorlar mesela, aptallara bakıyorum doğuştan zengin oluyorlar.

Cidden bir insan hem fakir hem aptal hem çirkin doğar mı ya?

• Öncelikle şunu bilin, düşünceniz yalnış, İntaar etmek istiyorsanızda balkondan atlamayla felan olmaz. Hiç acı cekmeden direk uyuyup uyanamayacağın sağlam bilgiler var. Ama bunlara gerek yok, ufak tefek biryerlere gir çalış,en azından kendi paranı kazanırsın. felçli insanlara bak, sakat insanlara bak, doğuştan eli ayağı olmayan insanlar var bi düşün lütfen bu adam hiçbirşeyi tadamıyor, ne yazı yazabiliyor ne oyun oynayabiliyor, o adamlar senin yerinde olmak için nelerini vermezdi? öyle gelmiş dünyaya bunun suçu ne şimdi dostum? neden herşeyden yoksun? senin herşeyden önce heryerin sağlam. Hukuk bölümünü herkes kazanamaz. bir şekilde başlıcksın, hem çalışıp hem okucaksın bunlar bahanen olamaz asla.
    stephen hawking adlı profesörün bi hayatını oku. Adamın yapabildiği tek şey fiziksel olarak nefes almak. Ama adam dünyanın en zeki profesörlerinden biri, kendine bağlı özel yapılmış bir cihaz sayesinde harfleri göz hareketiyle seçerek kırparrak robotik ses ile konuşabiliyor. konuşamıyor yani normalde, dedim ya sadece nefes alıyor. bu insanların yanında senin bahanenin olması mümkün değil dostum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neden böyleyim peki?

Ezik degil aptalsin sen

Ya anlayamıyorum resmen Yaratıcı beni ibret olsun diye yaratmış. Çirkinlere bakıyorum zeki ya da doğuştan zengin oluyorlar mesela, fakirlere bakıyorum zeki veya güzel oluyorlar mesela, aptallara bakıyorum doğuştan zengin oluyorlar.

Cidden bir insan hem fakir hem aptal hem çirkin doğar mı ya?

O zaman dans

• @BlindGuardianNN Ailemden para almıyorum KYK kredisi yetiyor. Haklısınız olan olmuş, doğmuşum bir şekilde. Ben aynı hatayı yapmayacağım, şimdi biliyorum 5 10 sene sonra eğer durumum iyi olursa 3 5 kız benimle evlenmek isteyecek; ama ben milyoner olmadıktan sonra çocuk yapmam.

@desertrose25 Savcı olmak isterdim, iyi meslek de Ankara'da dayım yok.

Yolda yürürken insanların size uzaylı görmüş gibi bakmasıdır. Her ortamda yalnız kalmanızdır. Özgüveninizin olmamasıdır. Psikolojinizin bozuk olmasıdır. Hayata 40-0 geride başlamanızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardianNN

Öncelikle şunu bilin, düşünceniz yalnış, İntaar etmek istiyorsanızda balkondan atlamayla felan olmaz. Hiç acı cekmeden direk uyuyup uyanamayacağın sağlam bilgiler var. Ama bunlara gerek yok, ufak tefek biryerlere gir çalış,en azından kendi paranı kazanırsın. felçli insanlara bak, sakat insanlara bak, doğuştan eli ayağı olmayan insanlar var bi düşün lütfen bu adam hiçbirşeyi tadamıyor, ne yazı yazabiliyor ne oyun oynayabiliyor, o adamlar senin yerinde olmak için nelerini vermezdi? öyle gelmiş dünyaya bunun suçu ne şimdi dostum? neden herşeyden yoksun? senin herşeyden önce heryerin sağlam. Hukuk bölümünü herkes kazanamaz. bir şekilde başlıcksın, hem çalışıp hem okucaksın bunlar bahanen olamaz asla.
    stephen hawking adlı profesörün bi hayatını oku. Adamın yapabildiği tek şey fiziksel olarak nefes almak. Ama adam dünyanın en zeki profesörlerinden biri, kendine bağlı özel yapılmış bir cihaz sayesinde harfleri göz hareketiyle seçerek kırparrak robotik ses ile konuşabiliyor. konuşamıyor yani normalde, dedim ya sadece nefes alıyor. bu insanların yanında senin bahanenin olması mümkün değil dostum.

stephen hawking insanların sırf tanışabilmek için sıraya girdikleri,saygı duydukları doğuştan yüksek rakamlı iq seviyesine sahip biri, onlarca başarısı ve ünü ile çoktan kendini tatmin etmiş biri. Bu tarz konularda neden kolsuz bacaksız insanları örnek veriyorsunuz anlamıyorum bu dünyada ailesi milyarder olan, her konuda üstün genetiklere sahip olan insanlarda var. Sen türkiye gibi bir yerde insanların büyük kısmının eli yüzü orantısız olduğu çocukların çoğunluğunun sorumsuz,yoksul ve cahil ailelerde yetiştiği bir yerde dünyaya geldiysen televizyonda gördüğün özgüveni yüksek başarılı bir insana dönüşmen tek başına bina dikmek gibi bir durum ve elde ettiğin sonuç kaybettiğin zamana değmiyor. İntihar mantıklı bir seçim ne bir kaçış nede bir korkaklık sana haz vermeyen oyunu oynamazsın bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 23 Mayıs 2016; 16:58:08 >

• There goes your life kullanıcısına yanıt
    İntiharı sen çok basit olarak görmüşsün. Kapı komşun intihar etse uzun süre aklından çıkmaz, halbuki seninle ilgisi yok. O insanları örnek veriyorum çünkü onlar o halde oldukları halde senin bahsettiğin oyundan keyif alabiliyorlar. Demek istediğim bu doğru bir şey değil ne kadar savunursan savun arkasında durursan dur. Hawking ne kadar akıllı olsa da ünlü olsa da sence o haliyle hayattan zevk alıyor mu? Yada zevk nedir biliyor mu? At kelebek muhabbetine döndürme konuyu, konu burada belli!
    (Ayrıca harfleri kuralları geçtim bari Türkiye yazarken T yi büyük yaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindGuardianNN -- 23 Mayıs 2016; 17:14:19 >

İntiharı sen çok basit olarak görmüşsün. Kapı komşun intihar etse uzun süre aklından çıkmaz, halbuki seninle ilgisi yok. O insanları örnek veriyorum çünkü onlar o halde oldukları halde senin bahsettiğin oyundan keyif alabiliyorlar. Demek istediğim bu doğru bir şey değil ne kadar savunursan savun arkasında durursan dur.

hocam avatarınızdaki ayının adı neydi aklıma takıld
  • quote:

Ayı Bernard

teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.