Şimdi Ara

engelli ve gazi kampanyasi+diledigin zaman izle soru???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi gunler ben engelli ve gaziler icin %50 indirimli kampanyasina girmek istiyorum ve ayni zamanda diledigin zaman izle diye bisey varmis kacirdigin film dizileri filan internet uzerinden tvye baglanarak izliyormussun ben bu ikisini ayni anda yapmak istiyorum mumkun mudur acaba?
    yani simdi bana ek ucret almadan kampanya dahilinde bir kutu getirip baglayacaklar ya (yani en azindan ben oyle umuyorum) bu kutu bu olayi gerceklestirebilecek mi ne olacak? web sitesinde arastirma yaptim biraz ama her sey cok belirsiz, kampanya detaylarinda gelecek kutunun ineraktif ozelligi yoktur demis mesela bu ne demek? bir de diledigin zaman izle hizmetinden yararlanmak icin belli bir ozelligi ozelligi olan kutu mu gerekli? eger oyleyse engelli kampanyasina uye olurken bu kutuyu nasil alabilirim? ek ucret mi oderim mesela?
    zaten su kutu meselsini de anlamadim aylik kira mi odeyecegiz, kampanya bitince kutu bize mi kalacak ne olacak? su asamada telefon edip sormak istemiyorum acaba bu kampanyaya daha once katilmis olanlar yada konuyla ilgili bilgisi olanlar varsa paylasabilir mi?
    cok cok tesekkurler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • kimse yok mu??

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.