Şimdi Ara

Ligde Maç Kazanamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar kardeşler daha önce açıldıysa kusuruma bakmayın ben göremedim. Bir sorunumu sizlerle paylaşmak istedim. 2012den beridir oynuyorum fm yi. Hep aynı taktik ile oynayınca, ligdeki takımlar tarafından taktiğinin öğrenilmesi durumu hep vardı. Bunun sonucunda da bildiğimiz gibi bu taktiğimizi çözen takımlar bize karşı biraz daha iyi oynamaya falan başlar ligde daha zorlu maçlar olurdu yavaş yavaş. Bu seneki oyunda da böyleydi en son, güncelleme gelmeden oynadığımda. Güncellemeyi yapıp başladım 3 gündür oynuyorum 1.5 sezon ilerledim. Galatasaray ile sezon başı 3-4 hafta geçtikten sonra ligde 1den fazla gol atamıyorum. Bilen bilir Cimbom inanılmaz sıkıntıda transfer yapma izni olmadan başlıyorsunuz neredeyse, burak yılmaz yok podolskiden de forvette sol kanat oynattığımın yarısı kadar verim alamıyorum, dolayısıyla yörük köpek oynuyor forvette. Bunlara rağmen bir şeyler yaparım diyordum ama şl de 1 yenilgi 3 beraberlik 2 galibiyet ile gruplardan çıkmama rağmen ligde berbat gidyorum. Birde anlamadığım Feneri Beşiktaşı yeniyorum anadolu klüplerinde takılıyorum. Bunun açık kapalı oynamayla alakası olabileceğini de düşündüm ama kapalı oynayan takıma kontra yada standart oynayıp boşluk vermiyim desem 3-4 pozisyona anca giriyorum onları da yörük reis atıcak ta görücez. Açık oynıyım hücum kontrollü oyun falan desem ki ,büyük klüplere böyle oynuyorum, o zaman da kontrodan art arda yapıştırıyolar üzücü yenilgiler aldığım oluyor. Ben bu işin içinden çıkamadım kimsenin taktiğini alıpta kurmak oynatmak da istemiyorum ondan taktik dosyalarına hiç bakamdım sadace ufak tavsiyeleriniz varsa çok makbule geçer. Yörük Köpek: Umut Bulut







  • Dostum, kapalı oynayan takıma geniş alanda hücum et, açık oynayan takımada dar oyna merkezden dal. 11'i ve oyuncu talimatlarını da buna göre belirle. Uyumlu olsun yani oyun tarzına.
    Kontradan çok yiyorsan, ofsayt taktiğini kaldırıp bir stoperi sigorta yapabilirsin. İlerideki oyucuların pas yeteneği yüksek olsun. Umut topla çok oynamasın mesela. Sırtı dönük almasın. Karşı takımda takımı kontraya çıkartan oyuncuya pres uygulayıp sert müdahale yap diyebilirsin. Oyun içinde sık sık denemek lazım.
  • Hocam taktiği çözme olayına artık inanmıyorum. Rakiplerin zaaf yönlerini analiz edip (Takım raporları) ve moralleri yüksek tutup, takım konuşması kısmın da normalin dışına çıkarak taktiğin de örneğin talimatlar da, rakip watford en çok golü sağ kanattan yemiş. Talimatlar da seçili değilse bile seçiyorum ve geniş alanda oynatıyorum öyle öyle yeniyoruz.

    Hocam her maçı zaten yenemezsin. Oyunda bana göre kullanılması gereken sadece 2 olay var. Birincisi kontra,ikincisi hücum bunların dışında ben başarı alamadım hiç.

    Ve farklı şeyler dene hocam mesela 5-1-3-1 falan oyna 3 stoper kanat bekler oyna alışılmışın dışına çık. Bol presli 4-5-1 oyna. Rotasyon yap. 22+0 olsun her zaman. Oyuncularını zinde tut.

    Ha her takım düşüş yaşar hocam avrupa maçından sonra gelip kendi evimde lig sonuncusundan 6 yediğimi de bilirim buna bir çare yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.