Şimdi Ara

Hard Reset Redux'tan İlk Video Geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Artık resmen Remastered dönemi yaşıyoruz Batman olsun birçok yapım artık Remastered olarak tekrar piyasaya çıkıyor bunlardan biri ise başarılı yapımlardan biri olan Hard Reset.

Flying Wild Hog tarafından geliştirilen yapım tamamen düz bir Remastered olarak geliştirilmediklerini açıkladılar. Oyunu baştan aşağı yeniden tasarlayan ekip ayrıca oyundaki silah dengeleri de dahil birçok öğeye yenilikler getirildiğini de açıkladı.

Hard Reset Redux, 3 Haziran tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için satışa çıkacak.

[Kunye=1301-4]
    [/html]

• Eski tarz FPS sevenlerin göz atması gereken bir oyun, hızlı oynayışı ve 2 silah üzerinden açılan yeni özelliklerle sentez ama zevkli bir oyun.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bulletstorm 1 hard reset 2 hakettigi değeri görmeyen underrated oyunlar . Dort gozle bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow Warrior'u yapan ekibin oyunu bu .. O oyunda muhteşemdi. Grafikler felan inanılmazdı. Bunu da bekliyorum.

• Bu oyun ne ara cıktı hiç hatırlamıyorum ben?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitirmeden bırakmıştım ama kötü bir oyun değildi. Sadece çok kendini tekrar ediyordu diye hatırlıyorum.

• Oyun kötü değildi ama yeniden yapmaya değecek kadar iyi değildi.
  • steamde bitirdiğim nadir oyunlardan. Öyle merak uyandıran bir senaryosu yok ve kendini tekrar ettiği doğru ancak silahların farklı saldırı kombinasyonları yapabilmesi keyifliydi. Fiyatı şişirmezlerse tekrar alır oynarım sanırım.
  • bildiğin shadow warrior oynanışı gördüm videoda kim kimi koparıyo

• Tam bu aralar Shadow Warrior bitirmişken başlasam mı Hard Reset'e diyordum bari Redux'u bekleyeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.