Şimdi Ara

Roket servisini açınca dsl kesildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1 saat önce her ay yaptığım gibi TT roket servisini başlattım. Normalde 1 dakika internetim kesilir ardından 100mbit hızla geri gelir kullanırdım sorunsuzca. Fakat bu sefer servisi başlayınca internet gitti ve geri gelmedi. Şu an dsl ve internet ışıkları yanmıyor modemde. Kablolarda bağlantılarda modemde vs. Sıkıntı yok. Kontrol ettim ve reset düğmesine 5-6 saniye basıp modemi bile varsayılana sıfırladım. Ama hala aynı. Müşteri servisleri sorunumu almış fakat 48 saat içinde bakacağız diye mesaj geldi. 48 saat çok fazla roket haklıda boşa gitti. Yapabileceğim başka bir şey var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • SNR çok düşmüş olabilir. Herşeyi hat değerleri gösterecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Snr dahil olmak üzere her şey 0. Zaten müşteri hizmetleri sinyal gitmiyor dedi. Modemde sıkıntı olabilir vs. Dedi ama sorun roket servisini başlayınca başladı. Roket başlayınca sistemlerinde sıkıntı çıkmış olabilir mi? Ve bu ayki roket hakkımı geri verirler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin hattınızda bir sorun çıkma ihtimali daha yüksek. Onlar sadece sizin sinyalinizi 100 Mbps olarak tanımlayıp yeniden gönderiyorlar. Sizin tarafta SNR değerleriniz çok düşmüş olabilir. Eğer 5'in altına düştüyse bağlanması neredeyse imkansız. Onlar tarafında diğer sorun kabinin kapasitesi dolmuş olabilir.
  • Durum ilginç büyuk ihtimalle @mustifb 'nin dediği gibi olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SNR dahil bütün değerler sıfırdı. Neyse bugün geldiler teknik destekten sinyal falan ölçtüler, bende sorun bulamadılar meğer sorun mahalledeki kutudaymış. Tam ben roket servisini açtıktan 1 dakika sonra arıza çıkmış (Yani tek açıklaması bu). Baştan kurulum falan yapıldı ardından. İlginiz için teşekkürler.
  • Mahalledeki kutu derken ufak 1mt lik kutulardan mı bahsediyoyrsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun oluştu şu an. Roketi açtım, 2-3 dk sonra modemi kapatıp açtım ve yarım saattir internet ışığı kırmızı yanıyor. Birçok şey denedim kapattım açtım falan ama çare etmedi. Aramak da istemiyorum lanet firmayı ama mecbur kaldım galiba. Bir şeyleri düzgün olsa şaşırırım zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.