Şimdi Ara

G5,S7 ve 6S'ten hangisini tavsiye edersiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba ,

    Beni en azından 3 sene götürecek bir telefon istiyorum. G5 , S7 ve 6S arasında kaldım..6S'i stabilitesi bakımından istiyorum ancak bataryası ekran çözünürlüğü vs. diğerlerine göre çok az.
    S7 de G5'e göre daha mantıklı geliyor ama kararsızım.Siz hangi neden veya nedenlerden dolayı hangisini tavsiye edersiniz ?



  • Apple, 6s ve SE modellerini 2GB ram ile çıkardı.
    Bu durum kuvvetle muhtemel yeni iOS'un 2GB ram üzerine inşa edileceğini gösteriyor.
    Bu açıdan bu telefonlar rahat iPhone 8 çıkana kadar gider diye düşünüyorum.

    S7 ve G5 oldukça iyi telefonlar fakat değer kaybı çok oluyor.
    Şimdiden bile fiyatları ilk çıkış fiyatlarına göre ne kadar geriledi. (Daha 2 ay oluyor...)
  • Değer kaybının olup olmaması çok önemli değil benim için çünkü alacağım telefonu ileride satma gibi bir düşüncem yok.Beni 3 sene rahat götürsün yeter bana.
    Şu an aklıma en çok yatan telefon üstün özelliklerinden dolayı s7.Hepsiburada.com'da ithalatçı garantili 2200 tl.Fiyat olarak da uygun 6s'e göre.iphone stabilite olarak çok iyi
    ama batarya , ekran çözürlüğü,kamerası ve işlemci hızı benim için çok önemli.
  • Kargocu olarak ithalat garantili=Disturbutor Garantili=Merdiven Altı Garanti=Istanbul Garantili Urun asla tavsiye etmem..
    Lg G5 te S7 gibi...
    Magza da:2800-Lg Turkiye=2500-ithalat/paralel ithalat 2250 tl en azından Samsung-Lg neyse Turkiye garantili almak gerek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung galaxy s7.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun kullanım ve yıllarca stabilliğini hızını kaybetmeyen bir cihaz istiyorsan 6s. Ama özgür kullanım ve pratiklikten yana isen G5 veya S7.

    Ben G5 ile S7 arasında kalsam G5'i tercih ederdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce 6s olmazsa s7 al derim
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    G5 ile S7 arasında neden G5'İ tercih ederdiniz ? Benim öncelikli amacım uzun kullanım ve hızlı bir cihaz ama s7 ve g5'de 6s kadar hızlı diye biliyorum.
    Tabi uzun kullanım sonrası mesela 1-2 yıl sonra bu durum geçerli olur mu o konuda şüphelerim var
  • seroglu1819 S kullanıcısına yanıt
    Birincisi S820 işlemciye sahip olması. Cihazın yazılım ömrü bitse bile işlemci farkını göz önünde bulundurursak geliştirici tarafında daha fazla ROM desteği olacak. İkincisi USB Type-C girişine sahip olması. S7'de microUSB girişi mevcut. Üçüncüsü daha hafif arayüze sahip olması ve RAM tüketiminin daha az olması. Dördüncüsü de Adreno 530 GPU sayesinde oyunlarda daha iyi grafik performansı sunuyor olması. Beşincisi Quick Charge 3.0 desteği olması. S7 Quick Charge 2.0 destekliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 19 Mayıs 2016; 22:57:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üç yıl sonunda üzmeyecek olan 6s olur kanımca. Satmak isteseniz diğerlerine oranla 6s fiyatı az zararla belirlenebilir. G5 ikinci tercihim olur. G5 3 yıl sonunda en fazla zararı yaşatır orasını da belirtmek isterim. 3 yıl ve s7 benim için aynı cümlede mantıksız duruyor. Cam yüzeyi önden de düşse, arkadanda düşse, düştüğünde kırılacak... Performans kaybı da yaşatır..
  • Samsung telefonlar eskisi kadar değer kaybetmiyor şu an için rahat olun metal ve cam kasaya geçtiğinden beri değer kaybı olayı bitti ayrıca s7 3 yıl sonrada stabil kalır şehir efsanelerine inanmayın eskiden di o donan kasan ara yüz 5 ve 6. Sürme çok iyi androidde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Kaybediyor dostum. Bu telefon iki ay önce 2800'den çıktı şimdi ise 2300'e bulmak mümkün. İki ayda 500 lira düştü. Baya değer kaybetti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G5'i bir unut.

    Şu anda S7 daha alınası bence. Çoğu anlamda 6Sten üstün. Fiyatı da daha uygun. Eylülde yeni kasa iPhone çıkacak ayrıca, onun arefesinde 6S mantıklı görünmüyor, üstelik daha ucuza S7 gibi bir telefon varken.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Kaybediyor dostum. Bu telefon iki ay önce 2800'den çıktı şimdi ise 2300'e bulmak mümkün. İki ayda 500 lira düştü. Baya değer kaybetti.

    Apple ve kısmen HTC harici markalardan ilk çıktığı gün telefon alınmaz zaten. İlk çıktığında hızlı bir düşüş olur her zaman, en çok da amiral gemilerinde. Şu anda fiyatlar oturdu büyük oranda, bundan sonra düşüş çok daha yavaş olur. Distiribütör cihazlarının 2000 liranın altına düşmesi sonbaharı bulur tahminimce.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Hangi 2 aydan bahsediyorsun dostum senesi geliyor telefonun paralel fiyatlarla yazıp durmayın duz s7 den bahsediyoruz edge zaten ofiyata girdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 20 Mayıs 2016; 23:43:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle 6S olur 3 yıl gidecekse. Öncelikle G5'in satış politikasını yanlış düşünüyorum çok fazla gereksiz modül çıkardılar ve hepsini ayrı fiyattan satmaya çalışıyorlar. Tabi bu kişisel görüşüm ama donanımhaberde haftalık gündem videosunda (tam hatırlamıyorum ama GM 5 plus'un olduğu video) çok eleştirildi bu satış politikası. S7 içinse evet taş gibi telefon ama S1-S3-Note3 kullanıcı olarak söyleyebilirimki yazılım konusunda 3 sene götürmeyecek. Samsung düzeldi falan diyenler var ama en fazla touchwizi düzeltiyorlar. Google'ın destek verdiği telefonlar bile maksimum 2 sene destek alıcakken S7'nin 2 bilemedin 3 güncellemeden fazlasını alması hayal benim için.
    S1 aldım 2.1 ile çıkıp 2.3'de kaldı. S3 aldım 4.0 ile çıkıp 4.3'de kaldı (4.2.2 atlandı sızıntı verilmişti). Note 3 kullanıyorum 4.3 ile çıktı 5.0. Hepsi standart 2 güncelleme aldı.
    Yani telefon güzel ona lafım yok ben de alıp kullanıyorum ama 3 senelik bir şey için zor yazılım olayı bu tarz markalarda o yüzden söylemek istedim. Ama tabi sadece kaliteye bakıp ben eski sürümle de devam ederim tarzı şeyler diyorsanız S7 veya 6S alınır.




  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Herhalde dalga geçiyorsun? Daha 6s çıkalı sekiz ay oldu. S7 şubat ayında tanıtıldı martta ülkeye 2800'den giriş yaptı. Yurtiçi kayıtlı cihaz şu anda 2350 TL. Senesi geldi diyor bir de.

    TARHANDAN GALAXY S7 SIFIR GENPA KAPALI KUTU 2 YIL GARANTİLİ..!
    İlan No: 302240782
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-tarhandan-galaxy-s7-sifir-genpa-kapali-kutu-2-yil-garantili-302240782/detay

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız ve fikirleriniz için çok teşekkürler.Kararımı verdim S7 alacağım bir aksilik olmazsa.Hepsiburada ithalatçı garantili fiyatı da gayet uygun.
  • 3 yil olacaksa samsung olmamali zaten g5 yada z5premium bakin androie cephesinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 alıp yazık etme g5 varken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.