Şimdi Ara

Samsung Galaxy TabPro S ile kurumlarda mobil ofis deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Electronics, Windows 10 işletim sistemiyle çalışan birinci sınıf teknolojisini aktardığı yeni nesil Galaxy TabPro S ile kurumsal kullanıcılarına, gerçek bir bilgisayar işlevselliğini, maksimum düzeyde performans ve enerji verimliliğiyle tek bir tablette sunuyor.

     

    Galaxy TabPro S ile ilgili açıklamarda bulunan Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, iş dünyasının tablet alanındaki beklentilerini, yine alanının öncüsü ve tablet pazarına da yön veren ürünlerle karşıladıklarını belirterek şunları söyledi:

     

    Tablet pazarının Türkiye’de de global trende çok benzer bir yol izlediğini sözlerine ekleyen Tansu Yeğen “IDC’nin Q4 WW Tracker sonuçlarına baktığımızda, dünyada 2015 yılında kurumlarda 2’si 1 arada cihazların kullanımı %20,9 iken tablet bilgisayarlarınki ise %13,7’lik bir dağılım gösteriyor. 2016 tahminlerinde 2’si 1 arada cihazların kurumlarda kullanım oranının %23,8’e yükseleceği; tablet bilgisayarların ise %13,5 ile neredeyse aynı kalacağı öngörülüyor. Yine aynı raporun Türkiye pazarına ait verilere baktığımızda, 2015 yılında kurumlarda 2’si 1 arada cihazların kullanımı %20,7 iken 2016 tahminlerinde bu oranın ciddi bir artışla %35,7’ye yükseleceği öngörülüyor. Biz de yeni nesil teknoloji  ve birinci sınıf özelliklerle donattığımız 2’si 1 arada cihazımız Galaxy ProTab S ile bu alandaki iddiamızı ortaya koyuyor; kurumlarda mobil ofis deneyiminin yeniden kurgulanmasını sağlıyoruz” dedi. 

    Samsung Galaxy TabPro S ile kurumlarda mobil ofis deneyimi 

    Zariflik, portatif tasarım ve üretkenlik bir arada

     

    Galaxy TabPro S; evde, işyerinde ya da seyahatte maksimum üretkenlik arayışında olan kullanıcılara hitap ediyor. Tablet, Windows 10 Home ya da işe yönelik Windows 10 Pro ile gerçek bir bilgisayar işlevselliği sunuyor. Böylece kullanıcılar, Windows 10 işletim sisteminin tüm özelliklerinden ve fonksiyonlarından yararlanabilecekler. Galaxy TabPro S’in mevcut BT altyapısına uyumluluğu da kullanıcı avantajlarından bir diğeri.

     

    6,3 millimetre inceliğinde ve 693 gram ağırlığındaki Galaxy TabPro S tüm gün kolayca taşınabilecek şekilde tasarlandı. Cihaz kapsamında yer alan tablet boyutundaki aynı zamanda kılıf olarak da kullanılan klavyesi , tableti daha da kullanışlı hale getiriyor. Ek olarak Galaxy TabPro S’in klavyesi üzerinde bulunan Pogo pin, cihazı bağımsız olarak eşleştirme ya da şarj etme ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

     

    Üstün Görüntüleme Deneyimi

     

    Windows’a yönelik ilk Super AMOLED ekranlı tablet olarak sunulan Galaxy TabPro S, çoklu dokunmatik ekranın yanı sıra %94 gerçeğe en yakın renklerle daha derin bir renk kontrastı ve sınıfının en iyisi görüntüleme deneyimi için daha keskin detaylar içeriyor. Enerji verimliliği sağlayan,12 inçlik Süper AMOLED ekran sayesinde kullanıcılar; oyunları, filmleri ve diğer popüler içeriği doğru renkler ve benzersiz bir netlikle görüntüleyebiliyorlar.

    Samsung Galaxy TabPro S ile kurumlarda mobil ofis deneyimi

    4.5G deneyimi ve güçlü performans

     

    Galaxy TabPro S, Samsung’un ileri teknolojisiyle en yüksek düzeyde performans ve enerji verimliliği sunuyor. Windows’la çalışan cihaz, en hızlı ve en gelişmiş bağlantı için LTE Cat 6’yı destekleyen ilk tablet olarak da öne çıkıyor. Bu sayede kullanıcıların en iyi 4.5G deneyimini elde etmesi için güçlü bir iletişim performansı veriyor.

     

    Geliştirilmiş hızlı şarj özelliğiyle, 2,5 saatte tamamen şarj olan cihaz, 10.5 saatlik şarj ömrü sunarak gün boyu kullanım avantajı sağlıyor. Güç kaynağına dayalı performans için fansız, ikisi bir arada tablete yönelik tasarlanmış Intel’in son nesil Core M (skylake) işlemcisiyle donatılan Galaxy TabPro S, ses bozulmalarını ortadan kaldırmak ve verimliliği en yüksek düzeye çıkarmak için sadece 4,5 W enerji tüketiyor.

     

    Üretkenliği arttırmak için çoklu bağlantı noktasına sahip adaptör (HDMI, USB Type A & C) ve Bluetooth Pen de ayrı ayrı satışa sunuluyor. Galaxy TabPro S, Türkiye’de 2 bin 999 TL’den başlayan tavsiye edilen kullanıcı fiyatıyla raflardaki yerini aldı.

     



  • 5200 mAh batarya ile üretkenliğin dibine vurulur...

  • 5200 mah bataryasi ile yerin dibine girer.

    Bluetooth pen yerine S-Pen olsaydi !

  • 5000 mah telefon var s7 edge 3600 mah en az 8000 mah olmaliydi..

  • Şu Tavsiye Edilen Kullanıcı Fiyatını Kim Tavsiye Ediyorsa Bulamadım...

  • Batarya bitik

  • Windows kullanacak kişi gider güzel bir gaming laptop alır bu paraya, yıllarca yüksek performansla kullanır. Tablette windows kullanmaya çalışmak gereksiz.

  • Bir urun veya hizmette kurumsal kelimesi geçiyorsa o işten korkarım cunku arkası kazık demektir....unutulmamalıki turkiye firmaların cogu ya kucuk işletme yada kobi..yani turkiyede çoğu işveren sadece office programı veya internette gezinmeye kullanılacak bi cihaz için 3000tl bayılmak istemez...

    Sunun sim kartlısını akıllı matıklı fiyattan getirselerde alsak..
    http://www.geekbuying.com/item/Cube-iWork12-Dual-OS-Windows10---Android-5-1-12-2-inch-4GB-64GB-2in1-Ultrabook-Tablet-Intel-Cherry-Trail-Z8300-Quad-Core-1-84GHz-IPS-1920-1200-HDMI---Silver-365505.html

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.