Şimdi Ara

Google Spaces grup paylaşımı uygulaması yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Spaces grup paylaşımı uygulaması yayınlandı

    Google kısa bir süre önce, çevirimiçi gördüğünüz herşeyi arkadaşlarınızla paylaşmanızı sağlayacak yeni bir uygulama yayınladı. Spaces adlı yeni grup mesajlaşma uygulaması Arama, Chrome, YouTube ve Google Fotoğraflar'ı kullanarak makale, video ve fotoğrafları, uygulamadan ayrılmaya gerek kalmadan bulup paylaşabilmenizi sağlıyor.

     

    Platform, arkadaş gruplarının belirli konular hakkında sohbet alanı oluşturabilmelerini mümkün kılıyor. Kullanıcılar sohbet alanına farklı uygulamalar arasında geçiş yapararak kopyala/yapıştır yapmak zorunda kalmadan kolayca bağlantı ve bilgi ekleyebiliyorlar.

     

    Ayrıca Bkz.VLC'nin evrensel Windows 10 uygulaması çok yakın
    Örneğin hızlıca bir makale paylaşabileceğiniz gibi resim de ekleyebiliyorsunuz. Ayrıca Google daha önceden gönderilmiş makale, video, yorum ve görüntülerin anahtar sözcükler sayesinde kolayca aranıp bulunabileceğini söylüyor. Kullanıcılara göndereceğiniz basit bir linkle onları sohbete davet edebiliyorsunuz.

     

    Google şimdiye kadar Facebook Messenger ve Snapchat gibi rakiplerinin hakimiyeti söz konusuyken süper bir popüler mesajlaşma uygulaması oluşturmak için elinden geleni yaptı. Ancak gelen yorumlara bakılırsa Spaces hamlesinin bu çabalarını karşılayabilmesi pek de mümmkün görünmüyor. Google'ın Spaces işlevselliğini neden mevcut sohbet uygulaması olan Hangouts üzerine inşa etmediği de bir başka soru işareti. Uygulama masaüstünü platformun yanı sıra Android ve iOS için kullanıma sunulmuş durumda.

     

    Google Spaces grup paylaşımı uygulaması yayınlandı 







  • Gene google çalışanlarının kullandığı bir sosyal ağ mı geldi?

  • bir dernek olarak kullanmaya başladık.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.