Şimdi Ara

GPS Navigasyonlu tablet önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese. Konuyu biraz araştırdım fakat konuların eski , paylaşılan ürünlerinde dolayısıyla eski sürümler olduğu gördüm ve yeni konu açmak istedim. Öncelikle İstanbul'da yaşıyorum ve kamp , tur , gezi işleri ile uğraşıyorum. Bu sebeple bir gps almaya karar verdim. Fakat belirttiğim gibi İstanbul'da yaşıyorum ve telefonlarda kullandığımız gps programlarında çoğu zaman donma yaşıyorum ve İstanbul gibi bir yerde donma problemi çok saçma yollara girmeme sebep oluyor. Birkaç kez başıma geldi. O yüzden en büyük önceliğim donmayan bir gps olması gerek. Kamp , gezi, vs dedim fakat bu tarz yerlere genelde kaybolma amaçlı gidiyoruz bu yüzden asıl amacım şehir içinde kullanım yani arazide çok fazla kullanılmayacak.

    Sormak istediğim ilk soru sizce gps li navigasyonlu bir tablet mi yoksa sadece navigasyon cihazı mı almalıyım. Tablet alacaksam uydu bağlantılı olmalı çünkü hat takma internet paketi alma ile uğraşmak istemiyorum. Dokunmatiğide kullanışlı ikiletmeyen bir dokunmatik olmalı ve tabiki donma sorunu olmamalı. Ek olarak büyükçe bir ekran tercih etmek istiyorum. Aleti araçta kullanacağım fakat cam onune değil göğüse takacağım o yüzden ekran çok buyuk görüşü engelliyor derdim yok. Unutmadan "çok çok iyi bir cihaz" falan denilen bir ürün olursa ancak 500-600TL lere çıkabilirim fakat bunun harici 300-400 TL lik bir şey kafi. Görüşlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.







  • reeder a8is tablette gömülü gps var ama işletim sistemi windows. yani yandex navigasyon yok malesef. mağazada sygic var. bu benim bildiğim.
    benim tavsiyem android gps donanımlı tablet tercih etmen. navigasyon cihazları standart ve tek düze. hemde kullanışsız. 7" bir anroid tablet daha çok işini görecektir.

    mesela reeder a8is in android cihazlarıda var. bu cihazda hem gömülü gps hemde sim kart girişi var. sim kart ta kullanırsanız cihaz trafik bilgisi bile verir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.