Şimdi Ara

Video İnceleme: Uncharted 4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nathan Drake'in PlayStation 4'teki macerası şimdiye kadar deneyim ettiklerimiz arasında en iyisi mi? Tamamen Türkçe olarak çıkan Uncharted 4'e birlikte bakalım.

• puan düşük olmuş sanki. birde inceleme kısa olmuş gibi

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Paramın her kuruşunu hak etti. Bu senenin GOTY ödülüne en yakın adaydır gözümde.

• quote:

Orjinalden alıntı: HIGHER

puan düşük olmuş sanki. birde inceleme kısa olmuş gibi

100 mü bekliyosunuz anlamadım ki

• PS4'ü grafik konusunda iyi kullanan bi oyun gelecekse Uncharted'dan daha iyisi The Last of us 2 olabilir.

• Video da "9.2" veriyorsunuz ama incelemede "9.3" diyorsunuz Gökhan :D .

Acikcasi oyun bastan asagiya harika bir oyun olmus. Oyun, beni okadar icine cekmemedi nedense. Sonlarindayim yarin bitirecegim oyunu. Umarim sonu beni sasirtir.
    Eger "The Last of Us 2" cikar ise eski tadindan sasmasinlar oyunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 18 Mayıs 2016; 0:52:38 >
  • puan en az 9.5 olmaliydi eksiklere pek deginmeden puan verilmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: Yürüyen Yetenek

puan en az 9.5 olmaliydi eksiklere pek deginmeden puan verilmiş

aynen bende öyle düşünüyorum
    bi arkadaş sormuş ben 9.5 bekliyordum

• çalış gökhan çalış bu saatten sonra
  • Gerçekten yorumları hayretle okuyorum. 9.2 ye düşük puan demişler. İnceleme, inceleyen editörün kişisel değerlendirmesine bağlıdır oynar oyunu artısını ve eksisini belirtir puanını verir alıp almamak sana kalır. Ben derim oyun bana göre 8.8 puan sen dersin 10 Gökhan der 9.2. Kişiden kişiye beğeni boyutu değişir bu çok normal . Ancak dikkat çeksin diye 4 veya 5 puan verirler 10 üzerinden o zaman eleştirirsin çünkü gerçeği yansıtmadığı belli oyunun metacritic puanı 93 ken. Gerçekten bazen eleştirinin daha doğrusu fanlığın b...kunu çıkarıyoruz malesef...

• size özel 100 veriyorum ben kendimden rahatlayın bu kadar puana neden takılır ki insan o zaman bende fazla puan vermiş daha düşük vermeliydi diyim tam olsun arkadaş git oyna sevdiysen senin gözünde 100 puan olsun oyun ha 80 vermiş ha 100 vermiş ne farkeder forum çok komik oluyor bazen

• bf4 final stand dlc şuan bedava

• İnceleme pek özenli gelmedi. Sanki atlanmış, üzerinde durulmamış bir sürü eksik yönü kalmış gibi bir sönüklük vardı. Neyse oyun güzel. 9 puan ve üzeri her oyun gayet iyi sayılır.

• Konsolun en iyi grafikli oyunu demek haksızlık olur tüm zamanların en iyi grafikli oyunu pc de hangi oyunda böyle grafik gördük acaba gtx 980 ti ile hiçbir oyunda görmedim evet belki fazla fps evet belki fazla netlif ama görsellik olarak gelmiş geçmiş en güzel görünen oyun 9.2 de herkes 9.7 felan verdi bizde 9.2 verelimde farkımız olsun gibi olmuş haksızlık edilmiş en az 9.7 denilebilir

• quote:

Orjinalden alıntı: aytugsasal

Gerçekten yorumları hayretle okuyorum. 9.2 ye düşük puan demişler. İnceleme, inceleyen editörün kişisel değerlendirmesine bağlıdır oynar oyunu artısını ve eksisini belirtir puanını verir alıp almamak sana kalır. Ben derim oyun bana göre 8.8 puan sen dersin 10 Gökhan der 9.2. Kişiden kişiye beğeni boyutu değişir bu çok normal . Ancak dikkat çeksin diye 4 veya 5 puan verirler 10 üzerinden o zaman eleştirirsin çünkü gerçeği yansıtmadığı belli oyunun metacritic puanı 93 ken. Gerçekten bazen eleştirinin daha doğrusu fanlığın b...kunu çıkarıyoruz malesef...

pek bir eksisine değinmemesine rağmen 9.2 garibime gitti, konsol yok bende zaten (yani fan felan değilim) youtube dan izliyorum 250 lira veremem hiç bir oyuna:)

• hayatımda izlediğim en iğrenç inceleme koskoca site kimlerin eline kalmış birisi gökhan yımaza sesini böle karizmatik yapmaya çalışınca türkçeyi daha iyi kullanamazsın
    diye söylemeli bence ... yazık yazık yazık

• Çok düşük puan .. bide oyun erkenden elinize geçti inceleme yine geç geldi .. Nerden puan kırım diye çok düşündünüz sanırım

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İnceleme kötü, puan kötü. Bsc'ye notum 10 üzerinden 1.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha adam 9.2'e düşük dedi :D ama inceleme biraz kısa olmuş sanki.

• Millet sırf taşlamak için yorum yazmış. Bende ilk defa sitede bunlar gibi yorumlar görüyorum. Yorumlar çöp, yetersiz, kısa. Size notum 10 üzerinden 1.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.