Şimdi Ara

Google Play yeni sürümünde, beta programlarından çıkmak kolaylaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Play yeni sürümünde, beta programlarından çıkmak kolaylaşıyor


    Geliştiriciler için, uygulamaların beta süreci ve bu süreçte katılımcılardan elde edilen geri bildirimler önem taşıyor. Google Play mağazası, bu noktada önemli sayılabilecek güncellemeler aldı.


     


    Mağazanın 6.7 numaralı güncellemesinde, kullanıcılar uygulamaların beta sürümlerine katıldıktan sonra, artık alt kısımda bulunan buton sayesinde istediği zaman kolayca çıkış yapabilecek. Uygulama sayfalarında, eğer beta sürecine katıldıysanız bir bilgilendirme ikonu da yer alacak.


     


    Ayrıca Bkz.Rafadan Tayfa artık mobilde

    Geliştirici tarafında ise, beta uygulamaların geri bildirimlerini yorumlar yerine doğrudan kullanıcıdan alma imkanı getirildi. Kullanıcı artık yorum yapar gibi geri bildirim yazabilecek ancak bu sadece geliştirici tarafından görülebilecek. Google Play 6.7 güncellemesi yavaş yavaş dağıtıma başladı. 


     







  • benim tek istediğim root mot olayına girmeden !

    hangi program da kendi kendine arka planda çalış veya açılışta çalış komutu var ise bu komutları bulup root mod etmeden etkisiz hale getiren bir uygulama istiyorum yani bir programa kapan dediğimiz zaman tam kapansın !

    zaten ram yetmiyor ! telefon sürüm sürüm sürünüyoruz zaten !

  • Mesela bu mevzuyla cikarimiz ne olacak? Elemanin program gelistirmesine yardim ettik diyelim. Bir dolu geribildirim yolladik. Ptogrami belese getirebilir miyiz böylelikle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.