Şimdi Ara

Uncharted 4'ün Fotoğraf Modundan Etkileyici Görseller

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu görsel olarak gerçekten üst düzey bir oyun ve bu kalitedeki bir oyuna fotoğraf modu koyulduğu zaman ise yaratıcı oyunculara sadece sanatsal tablolar ortaya çıkarmak kalıyor.
     
       Oldukça çeşitli olan fotoğtaf modunda gözükmesini istemediğimiz karakterleri çıkarabilme gibi seçeneğimiz de var. Onun dışında fotoğrafları Cel shaded, siyah beyaz gibi yapma seçeneklerimiz de mevcut. 
     
       Yayınlanan fotoğrafların bazılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Eğer sizinde bu tarz çalışmalarınız varsa lütfen yorum kısmında bizimle paylaşın.
     
       Son olarak fotoğraflarda spoiler bulunabilir, uyarımızı yapalım. 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     








  • Eger bu oyunu sekilde PS4 platformunda gelebiliyorsa, diger firmalar ps4 donanimi konusunda boburlenmek yerine Her biri Adam gibi calisip oyun yapmali



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 16 Mayıs 2016; 15:42:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyun guzel olunca fotograflarda harıka tabıkı
  • Firmalar yeterince özen gostermiyor gosterende kendini belli ediyor zaten iyiki sony exclusive oyun olmuş boylece hem ps nin gucunu gormus olduk yani firmalar gucsuz diye laf atmasinlar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu yeni editörümüz boşlukları doldurmak için gece gündüz çalışıyor galiba :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 5. fotoğraf, olağanüstü resmen. Render alınır ya oda tasarımı yapılıp ya da unreal engine ile yapılan çalışmalar var ya, işte olay budur dedirtiyor PS4 için de.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • selam BSC ailesi ve editörleri,

    Uncharted 4 Bir Hırsızın Sonu ve genel anlamda birkaç satır yazmak istiyorum.

    Öncelikle oyun çıkışından 1 hafta önce elinize ulaştı ve hatta erkenden ilk izlenim videosu da eklediniz, sonrasında kaldırdınız (yayın ambargosu) ve 2si1 programında çıkışla beraber inceleme videosunun hazır olacağını söylediniz. Ancak oyunun çıkışından günler geçti ve inceleme hala ortada yok, BSC kitlesi olarak sitenin gidişatından hiç memnun değiliz özellikle bu seviyede beklenen AAA oyunlarda inceleme vs daha hızlı çıkarılsa ve biz de gününde takip edebilsek ne güzel olurdu.

    BSC üzerinde kalite hızla düşmekte ve oyun odağını kaybetmekte, zamanında Erdinç abinin haftada 2-3 inceleme videosunu tek başına çektiğini hatırlıyorum ve çok özlüyorum o zamanları. Ancak şimdilerde bir oyun için haftalarca bekleniyor, örneğin UC4 oyununu 3 günde bitirseniz, 3 günde video kaydı ve taslak hazırlasanız kalan 3 günde montaj yapsanız geçen hafta videonun çıkması gerekirdi. Ancak bitiren bitirdi, inceleyen inceledi ve sonrasında siz yayına sokacaksınız.

    Umarım bu sitemimizi görürsünüz ve kitle kaybınızın önüne geçebilirsiniz. Talha (Reyiz :D) abinin sürekli basa basa dediği kaliteli içerik çıkarmaya çalışıyoruz ancak TR'de kaliteli içerik kıymet etmiyor lafına aynen katılıyorum. Ancak burada eleştirim yapılanı "beğenmemek" değil, oyun odaklı haber sitesi olmanız ve önceliğinizin "inceleme videoları" olmasını istememdir. yoksa çıkan oyun duyuruları ve diğer bilgileri zaten rahat bir şekilde internetten ulaşılabilir durumdalar.

    Benim siteden özellikle beklentim editörlerin kalitesi ile oyunları nasıl yorumladıklarını görmemdir, kaliteti yorumlar da beraberinde kaliteli kitleyi buluşturacaktır ancak gitgide bu yöndeki eksiklikleriniz artıyor. Bir an önce toparlanmanızı diliyorum.

    Saygılar, iyi oyun dolu günler dileğiyle.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • GOTY

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncharted 4'ün Fotoğraf Modundan Etkileyici Görseller
    Uncharted 4'ün Fotoğraf Modundan Etkileyici Görseller
    Uncharted 4'ün Fotoğraf Modundan Etkileyici Görseller




  • Naughty Dog, ps4 gibi orta seviye bir pc ile eşdeğer bir konsolu yalamış yutmuş asıl görselliğin, performansın, optimize ile olacağını bir kez daha gösteriyor angut yapımcılara !

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ağzım açık oynuyorum ya naugthy dog <3 candır.
  • PS4 üm olsa sırf türkçe dublajı için bile alınacak oyundur. ne güzel bir duygu ya anadilinde oyun oynamak.
  • Bu Karelerden sonra ps4 almayi tekrar gözden geçirmeden karar vermiş bulunmaktayim.
  • Şuana kadar kainatın gelmiş geçmiş en iyi oyunudur
  • Ben artık uncharted 5'in çıkmasını istiyorum. Uncharted 4 benim için bir hayal kırıklığıydı. Ve ben Uncharted delisiyim.
    Uncharted 3 çok iyi bir oyun ken Uncharted 4'de nasıl böyle batmış bilmiyorum. Ama en son çıkan Uncharted'da nathen drake olmaması çok kötüydü. Şu yapımcıyı lütfen geri getirin ve artık uncharted oyununda nathen drake olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.