Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131.649
Cevap
183
Favori
3.021.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noxiousu


    quote:

    Orijinalden alıntı: Taarin

    quote:

    Orijinalden alıntı: noxiousu

    İsmaile para saçan yönetim nkolouyuda imza parası yüzünden kaçırırsa çok söverim. Adam gibi transfer yapın yetti şu iyi çocuk seviciliğiniz.

    Hocam lütfen sövme sonra çok üzülür yönetim

    Bugün de bir gereksizi daha blokladık çok şükür

    Şimdi de beni çok üzdün badboy
  • 1.4 € bana versinler 3 ay idmanla ismail kadar oynamazsam neyim yaziktir gunahtir iki sene takimimizdan bedava para yedi ne zammida ne 1.4 du once aldigin paranin hakkini vereceksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kakà

    @Guatemalalı nickli arkadaş her konuda o takımlıymış gibi davranıyor , trabzon , fenerbahçe , beşiktaş

    milli takımlı heralde arkadaş her takımı kolluyor
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    Olcay'ın oyun zekası yok?????

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ottoman984

    Arkadaaşlar ismaile karşı çıkııyorum bende hemen sözleşme yapılmış ama şenol hoca görmüyor mu bu adamın kötü yanlarını ? İsmailin oyun zekası yok tıpkı olcay gibi ama düşününkü olcay banko oynuyor. Hatta bazen kerimi neden oynatmıyor diyoruz, kerim giriyor o da vasatı geçemiyor..1-2 yardırıyor ama olcayda önemli paslaşmalarda yer alıyor. Lig tv istatiklerinde görülüyor.

    Lig tv istatiklerinde görülen birşey var ki evlere şenlik. Beckin asisti yok sezon boyunca, ismailde 1 ya da 2 asist..Tam bir komedi. Evet ismail becerikli değil ama demek ki idare ediyor. Tahminimce iyi sağ bek alınırsa ucuz yedek olacak. Sabrinin 3 aldığı yerde ismailde bırakın 1.4 alsın. Napalım ismaili de gönderirsek ? sola 2 bek mi bulalım ? 1 tane aldık, sakatlandı diyelim necibi mi koyacaz tüm bunları illaki yönetim ve şenol hoca hesaplıyordur..

    Emre mor konusuna gelince.. Tabataya 8 verdiğimiz yerde emre mor 16 yapar. Karadağ futbol fukarası diyelim. Barçada oynayan arda emrenin hareketlerinin yarısını yapamadı. Topuk pası dışında doğru düzgün adam geçme yok anca döndü durdu arada bir ya geçti ya kaptırdı. Yapmayın beyler kumaş var bu çocukta. Şenol hocanın elinde parlar bak koy olcayın yerine 30 ar dk oynasın bu yıl. Seneye 40 mio dan isterler. başarıya doymuş yıldızları alacağımıza aç oyuncu alalım. Emre mor ŞL de 20 şer dk yardırsa piyasaya bakın.

    Beck'in asisti var Gomez'e

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Maç Gol Asist Şut/M
    32 0 1 0,1

    Aynen şimdi düzeltiyorum. Ama yetmez hocam yetmez. Tr liginde 1-2 asist çoooook az.
  • Emre mor 20 dakka cl yardirsa demissin de kardes orada yeri geliyo cr7 yardiramiyo emre mor mu yardiracak 20 dakka. karadag takimini iki yardirdi diye roben muamelesi yapman ALLAH askina su adama kaldiki ligde zor oynatirsin bu adami ne cl de oynatmadan bahsediyosun bende besiktasliyim ama cl nin en zayif halkalarindan biriyiz bizim gibi takimlar bole adamlari oynatma sansi yok bu kulvarda malesef senin dedini dortmund city real barca yapar anca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beck'le İsmaili bir tutmayın. Beck sağ taraftan adam geçirmiyor. Oyun zekası çok yüksek ayrıca. Kendi yeteneklerinin farkında. Defansın da kötü durumda olduğunu bildiği için pek ileri çıkmıyor. İsmail geride kalsa da ileri çıksa da bir şekilde o kanadı otoban yaptırıyor sağolsun.
  • hkn.usta H kullanıcısına yanıt
    kardeşim dünkü maça göre demedimki ? emre mor ile zaten görüşüyordu taraflar. Ayrıca barça gelsin o maça hemen yardırsın demiyorum. Yaşı genç aç olur bunlar. Tr liginde 30 dk ile başlar nasibi varsa yürür. ŞL elbette hayal ama 8 miolar falan verilmez artık. Eskiden olsa 20 de verirlerdi kafaya koydularmı.. Şimdi bjk 4 mio + gelecek satıştan % 50 pay teklifi yapmış. Ozan tufana 7 mio falan verecektik az kalsın. Hiç istemiyordum Allah biliyor. Hayırlısı olsun, gönlümüzden geçer ama olmazsa kim oynarsa onu alkışlıcaz mecbur.
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    İste trde bile oynatamiyoruz kardesim sikinti burda oynatsaydin kerimi oynatirdik o riske giremiyorlar cunku sampiyonluga oynayan takim olursan taraftar sabretmez topcuya girdinmi oynamasini bekler ziraat maclarinda oynaya bilir ancak 90 dakika geri kalanda ise farkli bir galibiyet olursa 3 yada iki farkli o zaman alinir ligde bu boyle malesef. 4mdan fazlasida kesinlikle verilmez zamaninda muhammetde boyleydi sonuc husran oldu. 4 + diger satistan %50 pay anlasma saglanirsa yine besiktasimizin zarari olur acik ve net

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönül isterki Tolga ve İsmail ile sözleşme yenilenmesin ama maalesef Şenol hoca ikisini de tutuyor. İsmail bir zahmet 1 milyon dolara evet desin, yıllarca sakat be formsuz geçen günlerinin hatırına. O bile fazla gerçi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    Sabri 3 almiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hkn.usta

    Emre mor 20 dakka cl yardirsa demissin de kardes orada yeri geliyo cr7 yardiramiyo emre mor mu yardiracak 20 dakka. karadag takimini iki yardirdi diye roben muamelesi yapman ALLAH askina su adama kaldiki ligde zor oynatirsin bu adami ne cl de oynatmadan bahsediyosun bende besiktasliyim ama cl nin en zayif halkalarindan biriyiz bizim gibi takimlar bole adamlari oynatma sansi yok bu kulvarda malesef senin dedini dortmund city real barca yapar anca

    Bro yanlis kisiye attin bu mesaji galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transferde daha haftaya netleşir fazında bile değiliz.
  • Hatlar karisti renktas kusura bakma nobetde olunca hizli olmam gerek :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan neden İsmail ya yazık günah 1.4 ne yuh be
  • Beşiktaş'ta sezonu 35 dakikayla tamamlayan Mustafa Pektemek, 5 milyon TL kazandı. Dakika başına 142 bin TL aldı...

    😱😱😱😱😱😡😡

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Circassian81

    Beşiktaş'ta sezonu 35 dakikayla tamamlayan Mustafa Pektemek, 5 milyon TL kazandı. Dakika başına 142 bin TL aldı...

    😱😱😱😱😱😡😡

    Beşiktaşın sokağa atılacak parası yok (!)

    Aynısını seneye bu ismail için kullanacağız ...
  • Ya biri bi isim atıyor arkasından millet şunu alsak 5 sene rahat ederiz. Yönetim beceriksiz... Haspam sanki o adamın her maçını izlemiş. Ergenliğin lüzumu yok beyler. Daha transfer sezonu açılmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.