Şimdi Ara

Digiturk ve Superonline Birlikte Almayı Düşünüyorum Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TTnet ile olan taahhütüm bu ay bitiyor superonline'a geçmeyi düşünüyorum. Ama şöyle bir sıkıntı var telefon hattının taahhütü 2017 de bitiyo. Şimdi ben telefon hattını iptal ettirmeden sadece interneti iptal ettirip superonline'a geçebilirmiyim ?

    Digiturk'ü ise belgesel kanalları için istiyorum. Şöyle bir paket buldum ama pakette hangi kanallar var göstermiyo. Belgesel falan da var yazıyo ama normal belgesel paketindeki kanalların hepsini içeriyor mu acaba bu paket yoksa eksik var mıdır ?

    http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/digiturk-internet-filmpaketi

    Bunların haricinde tivibu mu alsam diye düşünüyorum aslında daha hesaplı ama onunda şöyle bi sıkıntısı var

    http://www.tivibu.com.tr/paketler/sinema-paketi Belgesel paketi değilde sinema paketi diye bişey var onda da uydu üzerinden yayın alacaksan bazı belgesel kanalları eksik. Adamlar discovery nin tüm kanallarını koymuş discovery science, discovery showcase falan hepsi var hatta da vinci learning bile var nat geo yok dalga geçer gibi iş yapmışlar. Ha tivibu yu iptv üzerinden kullanacaksan nat geo nun da tam kanalları var ama iptv ye de güvenemiyorum. Bulunduğum bölgede fiber alt yapı yok. 16mbps kullanabiliyorum en fazla. O da akk dolunca 3 mbps ye düşecek. 3 mbps ile tv izlerken yayında bi takılma olur mu ki. Ya da görüntü kalitesi nasıl olur ?







  • Şunu söyleyeyim her iki firma ayrı ayrı fatura düzenliyor.. Birbirleriyle alakaları yok.. Ona göre davranıp hareket et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.