Şimdi Ara

Sony Xperia C ve Xperia M serileri sona geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony Xperia C ve Xperia M serileri sona geldi


    Sony’nin MWC 2016 fuarında lanse ettiği Xperia X adındaki yeni akıllı telefon serisi, tüm stratejileri sil baştan değiştirecek gibi duruyor. Önce Xperia Z serisini tahtından eden seri, şimdi de Xperia C ve M serilerine gözünü dikti.


     


    Firmanın sunumlarından sızdırılan bilgilere göre, 2018 yılına kadar akıllı telefon pazarında Xperia X serisi boy gösterecek. Böylece farklı segmentlere farklı isimler altında akıllı telefon geliştirme de sona ermiş olacak. Xperia X serisi, gerek kamera odaklı, gerek suya-toza dayanıklı, gerekse de performans odaklı tüm akıllı telefonları bünyesinde toplayacak.


     


    Sony, birden fazla akıllı telefon serisine sahip olmasına rağmen bir türlü istenen satış rakamlarını yakalayamadı ve bu da, artan maliyetlerin karşılanmamasına neden oldu. Bu bakımdan, tek bir seri üzerinden yürümenin maliyetleri de düşüreceği çok açık.


     


    Ayrıca Bkz.Bir modüler telefon da Motorola’dan

    Xperia X serisinin şimdilik büyük bir sorunu var o da fiyat. Örneğin 5 inçlik Full HD ekran, Snapdragon 650 yonga seti, 3GB RAM, 23MP çözünürlüğünde arka kamera, 2700mAh kapasiteli batarya gibi özellikler barındıran Xperia X modeli 600 Avro civarında bir fiyat etiketine sahip.


     


    5 inçlik HD ekran, 8 adet Cortex-A53 çekirdeği ve Mali-T860 grafik birimi barındıran MT6755 yonga seti, 2GB RAM, 16GB artırılabilir kapasite, 13MP çözünürlüğünde arka kamera, 2300mAh kapasiteli batarya gibi özellikler barındıran Xperia XA ise 300 Avro civarında satılacak.


     


    5 inçlik Full HD ekran, Snapdragon 820 yonga seti, 3GB RAM, 32GB depolama kapasitesi gibi amiral gemisi donanıma sahip olan Xperia X Performance ise 900 Avro civarında geziniyor. Bu tür fiyatlandırma ile Xperia X serisinin işi bir hayli zor olacak. 


     







  • Hayallerde yaşıyor bazı üreticiler

  • 300-600-900 euro çok dengesiz bir fiyatlandırma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony muhtemelen mobil bölümünü satacak.

  • Mobil bölüme bir şey olmayacak adamlar açıklama yaptı boş yorum atmayın artık

  • Göreceğiz

  • Fiyatlandirma 200-350-500 seklinde olsaydi belki bu serilerin bir sansi olabilirmis.

  • Hey allahım ya bu geriden gelme merakı nedir sony de anlamış değilim 3 gb ram nedir yav?

    S7 g5 htc 10 da 4gb ram var, hayır kime rakip görüyor kendini bu firma? G5 s7 650 eurolarda geziyor sen tutmuş 900 euro diyorsun, gerxektem anlamak çok zor sony yi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taa Sony Ericsson zamanlarından beri Sony mobilden çekilecek haberleri var gülün geçin.

    Sony akıllı telefon pazarında tutunmak istiyorsa telefonlarına artık yeni bir tasarım uygulamalı. Mesala Samsung'a bakıyorum tonla tasarımlı çeşit çeşit modelleri var.
    Sony ise son 2-3 yıldır birbirinin aynı telefonlar üretiyor. En pahalı modelde aynı tip, en ucuzuda.

    Birde acilen çerçeveleri inceltmeleri gerek. Kaldı ki yeni modellerde çerçeve işini çözmüşler ancak televizyon kumandası gibi olmuş bu seferde. Bi ortası yok şu Japonların.

    Sony Xperia C ve Xperia M serileri sona geldi


    Son olarakta kamera yazılımına ciddi çalışmaları gerek. iPhone'da bile Sony kamera var ancak Sony'nin telefonlarından daha iyi çekiyor. Sony telefonların kamerası rezalet. Donanım iyi yazılım kötü. Kamera ikonuna tıklıyorsun 5-6 saniye sallana sallana açılıyor.




  • Biri çıkıp şu güzelim firmayı düzene sokamadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 900 euro ne beyler ? Gecikmeli 1 nisan sakasidir , itibar etmeyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yandex

    Birde acilen çerçeveleri inceltmeleri gerek. Kaldı ki yeni modellerde çerçeve işini çözmüşler ancak televizyon kumandası gibi olmuş bu seferde. Bi ortası yok şu Japonların.

    Sony Xperia C ve Xperia M serileri sona geldi




    İşin komiği bu resimdeki XA modeli ne yazık ki X ve X Performance kalın çerçeveli telefonlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sony stereo hoparlör koyuyor o yüzden kalın olmuş olabilir X serisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 900 euro nedir?

    700-730 euro arasi
    http://www.xperiablog.net/2016/05/03/xperia-x-xa-performance-pre-orders-sony-store-europe/

    sony mobil bolumu satacagini sanmiyorum ,satsa bu zaman satardi , telefondan uzaklasma niyetindeler ama iot ,cloud gibi seylerde eklemisler dikkat ederseniz slayta.gecen fuarda kisisel asistan , kulaklik , etkilesimli projeksiyon filan gosterdiler bu tarz urunlere daha cok yogunlasacaklardir.

    c ve m serilerinin bitmesi olumlu ama yeni x serisii teller tatmin edici degil.

    xperia m5 gibi bir telde 4k video cekimi mevcutken , ne x serisinde ne 700 euroluk x performance'ta 4k video cekimi mevcut degil. bu hakkaten cok garip bir durum bugun amiral gemisi dedigimiz telefonların huawei haric(onunda chipset desteklemiyor) hepsinde 4k video cekimi mevcut ,ki z2'den beri sonydede vardi.pil buyuklugu miktarida hatri sayilir derecede azalmis durumda hatta x perfromance'in japon versiyonlarında 2560 mah pil var.




  • Sony'nin son amiral gemisi Z5 Premiumdur,X Performans değil.

    Bu mesaja eklenen görseller:

    Sony Xperia C ve Xperia M serileri sona geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Z serisini sonlandırmamalıydı. Büyük ihtimal mobil bölüm asla satılmayacak (prestij açısından), ancak mali olarak firmaya yük bindirmemek için X serisi kendi yağıyla kavrulacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony yıllardır telefon sektöründe yer edinemedi. Mobil bölümü adam etmek için atmadıkları takla kalmadı ama nafile. Bu saatten sonra çok zor. Eninde sonunda mobil bölüm satılacak. Zaten olması gerekende bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x performance aşırı derecede hoşuma gidiyor ama çok pahalı.x 1500 den gelse baya güzel olurdu xp de 2300 civarı yok satardı.

  • Bir ay M4 kullandım 1099 za almışdım acil nakitden dolayı sattım 450 TL ye 10-15 telefoncu gezdim hepsi 400-450 verdiler onuda kutusu faturası olduğu için hepsinin söylediği abi Sony para etmiyo hem satması hem tamiri sıkıntı dediler. Performansı normaldi ama arayüz sıkıcı zevk vermiyor kamerası kötü hafıza demiyçem zaten tek güzel yani bataryası uzun gidiyordu. Yeni M5 falan da aynıymış alanlar bin pişman. Sony nin yapması gerekenler çok basit ilk başda tasarım sonra batarya sonra kamera düzeltsin bunları kimse Samsung yüzüne bakmaz ama japon inadı işde takoz gibi tasarım mantığını sürüdüyorlar ayrıca Meditek e hiç bulaşmaması gerekiyordu.

  • Eylül ayında X premium ve X compact modelleri tanıtacaktır sony. Standart modellerinde ( 5.0-5.2 inc) tutunamadı belki tam olarak ama ufak ve büyük ekranlarda farklılık yaratmaya devam edecektir. 4.7 inç, 12,5-13 cm uzunluğunda ve maks. 8 mm kalınlığında bir compact modeli ve yine rakiplerinden farklı ve 5.5-5.7 inç ekranlı bir premium modeli kesin gelecektir bence.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.